Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

oj kompai tai tie visi ir pas mane ejo. dar kiausinius gaudydavom smile.gif vis dusdavot ie kompai ir nesti taisyti reikedavo biggrin.gif

vitd po 2 lasiukus duodu ir dar + zuvu taukus
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 07, 13:29)

Po kiek lašiukų duodat vitamino D?

Laba diena smile.gif

Gydytojos nurodymu 1 vit d lasiukas ir 5 ml zuvu tauku.

As siandien visa diena apsnudus, mazute irgi isvien ziovauja.
Atsakyti
SIMANO matau vis skaitai :0 junkis i musu gretas wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip maziuliai laikosi?

Maniske pikta, ir nakti kelis kartus verke. Bus gal sesto dantuko reikalai cia verysad.gif

Ar i maziuku gaminama maista dedat prieskonius? Vakar facebooke pasiziurejau A. Jagelaviciutes Pasimatykime virtuveje, tai ji savo maziui deda visokius g.gif
Atsakyti
labas rytas

pas mus dabar visos naktys toklios, nes jau beveik nebeturiu MP, tai nutariau visai nutraukti, kad jau nei paciai vargti, nei vaiko kankinti.

as prieskoniu nenaudoju, nebent kartais idedu kokiu krapu, bet ir tai labai retai.
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 08, 09:46)

Maniske pikta, ir nakti kelis kartus verke. Bus gal sesto dantuko reikalai cia  verysad.gif

Ar i maziuku gaminama maista dedat prieskonius? Vakar facebooke pasiziurejau A. Jagelaviciutes Pasimatykime virtuveje, tai ji savo maziui deda visokius  g.gif

Labas rytas, jeigu jis labas doh.gif

maniske pikta pikta ir dar karteli pikta doh.gif Nakti reke kiek galejo, net uzkime berekdama, panasu, kad teks apsisarvuoti kantrybe ir laukti 5-6 dantuku unsure.gif

Del prieskoniu tai dedu - krapus, petrazoles, svoguniuko tripinuka. Kol buvo dejau zalius, dabar jau dziovintus. Nusirovem pastarnokus - pradesiu ir ju po griezineli deti, labai vertingas dalykas. Beje, vakar maniske kartu su visais valge moliugu trinta sriuba ax.gif Liko patenkinta, ten ir grietines buvo ir mesyte kartu sutrinta, ir svelniu naminiu prieskoniu ax.gif
Atsakyti
As karta daviau musu bulviu koses, ir druskos, ir sviesto, ir pieno joje buvo. Galvoju paziuresiu, ar bus kokia reakcija, ir nieko. Daznai gaminu vistiesnos ir darzoviu troskinius, tai po truputi irgi duodu ragauti. O grynai i mazosios koses, tai nieko nededu. I kukuli karta vos cesnako itarkavau, ir nepatiko merginai g.gif
Vyras tai ir barsciu sriubos skystimo su grietine ir visais priklausanciais tai sriubai prieskoniais dave, tai oj kaip koki stebukla gavus net apsilaizydama lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutukas: 08 spalio 2015 - 10:20
Labas rytas 4u.gif

Nu nelabai ir man siandien labas jis, istikruju ... Nuo 3 nakties mazgi jau i musu lova atsinesiau, nes kazko nepavyko greitai lovytej uzmigdyt - piktas buvo nakti. Nu tai kai kartu irgi toks ir miegas - blaskesi vis, zyze doh.gif . Atsikele lyg vel viskas gerai. Davesi burnyte apziuret - ne nejauciu jokiu uzuomazgu dar kad lystu 5 dantukas - o pozymiu jau lyg ir netruksta doh.gif .

QUOTE(Leilita @ 2015 10 07, 14:25)
o as siandien pabaigiau dukrytei sijonuka megzti. jeeee kaip dziaugiuosi ir didziuojuosi savimi smile.gif pasigyriau biggrin.gif

Saunuole 4u.gif . Fainai is tikruju labai. Man vis "uzeina" noras koki megztinuka numegzt - bet kas as visai negabi tokiem dalykam verysad.gif . Net pavydu, kai kitos mamytes savo rankdarbiais maziukus puosia wub.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 07, 14:29)
Kaip smagu, kad dantukai tik dygsta, dygsta  smile.gif  Aš kasdien ieškau, bet nerandu...

Po kiek lašiukų duodat vitamino D?

Kad jau kai dygsta vienas dantukas menesi, tai oi doh.gif . Gal dar ir ramiau, kad ner kol kas smile.gif .

Vitamino D duodu po 2 lasiukus. Daugiau nieko. O kokius zuvies taukus duodat? Kokius skystus, tipo "Moler"?

Ar i maziuku gaminama maista dedat prieskonius? Vakar facebooke pasiziurejau A. Jagelaviciutes Pasimatykime virtuveje, tai ji savo maziui deda visokius  g.gif

As nededu nieko. Bandziau kazkada petrazoles idet i darzoviene - kaip nevalge, taip ir nepasikeite lotuliukas.gif . Gal reiktu pabandyt vel kokiu krapuku det g.gif .
Vakar ponuliui pasiuliau makaronu - patiko biggrin.gif . Tik kad man toks neatrodo vertingas maistas. Nu bet jei pades cia mums taip mesa valgyt - bus gerai ir makaronai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 08, 10:34)
Kokius skystus, tipo "Moler"?

Vakar ponuliui pasiuliau makaronu - patiko  biggrin.gif . Tik kad man toks neatrodo vertingas maistas. Nu bet jei pades cia mums taip mesa valgyt - bus gerai ir makaronai  unsure.gif .

Aha, be jokiu skoniu, paprasciausius.

As irgi karta daviau, makaronai labai patiko, bet kad vieni miltai ten. Galvoju paivairinimiui su kokiom darzovytem ir mesyte visai gerai gal butu ax.gif
Atsakyti
o makaronus juk galima pirkti pilno grudo. aisku miltai, bet vis tiek siek tiek geriau. mes sau perkam ir maisom su paprastais. man visai skanu
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 08, 12:22)
o makaronus juk galima pirkti pilno grudo. aisku miltai, bet vis tiek siek tiek geriau. mes sau perkam ir maisom su paprastais. man visai skanu

Aisku galima juos sveikiau, naudingiau pagaminti thumbup.gif
Atsakyti
LABAS VISOMS biggrin.gif

Ko neramūs tie mūsų vaikučiai? šiandien iškart zirzdama atsikėlė, ir pyko ilgai. Buvo pas mus storas, didelis dėdė atėjęs dujas apžiūrėti, tai vaje kiek ašarų buvo, kai jį pamatė biggrin.gif biggrin.gif

Dedu. Kaip tik vyro sesė sakė, kad skaitė Jagelevičiūtės vaiko meniu ar pan. ir ji negaili prieskonių. Vakar pvz viriau bulves, sutryniau ir kad būtų tokia skystesnė košė užpyliau padažo, kuris buvo nuo troškintos jautienos. O ten visko buvo! Aš mėgstu švelnų maistą, todėl ir mažiukei įdedu ką nors, bet ne per daug smile.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 08, 11:12)
Beje, vakar maniske kartu su visais valge moliugu trinta sriuba  ax.gif Liko patenkinta, ten ir grietines buvo ir mesyte kartu sutrinta, ir svelniu naminiu prieskoniu  ax.gif

Ir manoji valgė moliūgų sriubą su grietine ir prieskoniais. Aš perku sau organic Boullion. Ten jų visokių yra, buvau ir mažei virdama mėsą įdėjus.

Buvau davusi makaronų, bet mes paprastus perkam, tai tas raideles jai išviriau. Noriu nusipirkti gerų makaronų, tada jau padarysiu skaniau smile.gif

Iš man gražu, kai mamos mezga vaikučiams, arba siūna. Na, kažką moka daryti, nes aš tokia atgrubnagė, nieko nemoku. Net nagų dailiai nusilakuoti unsure.gif vienintelis vykęs dalykas, tai vaikas wub.gif

Atsakyti