sveikos,
visai nieko pirmadienis. buvau susitikus su drauge, prasiblaskiau siek tiek. 5dieni laukia vyro gimtadienis. reikes vaziuoti gal i koki azijieciu restorana pasilepinti. tikiuosi pavyks
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 05, 10:32)
As savo pipirus anksti siandien keliau, o gaila, toks saldus miegelis abiems
as ir pati dar buciau saldziai numigus, jauciasi dabar trukumas, bet et kaip nors
pas mus taip buna, kad kai reikai kur nors anksti vaziuoti vaikas saldziausiai miega ir reikia ji kelti, nors pries tai savaite tokiu laiku jau namus griaudavo
ir tada taip skauda sirdi zadinti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 05, 11:02)
Maniske is viso tik i ugi varo, keturi menesiai po 200 gr. priauga ir vos ne po 3 cm. kas menesi. Nu taip norisi tokio putlaus vaiko, ale tai ne, pas mane tokie stybonai auga, valgo non stop ir viskas i ugi
man irgi grazu putlus vaikiukai, bet jei po to visa gyvenima reikes kovoti su virsvoriu, tada jau geriau tegul buna kudutis. nes pati buvau putlute ir va kovoju kovoju su svoriu
ir niekaip to idealo nepasiekiu. o ir valios su metais kazkodel vis maziau
kalbejot apie rubelius, tai irgi jau nesiojam 12 men bodzius ir jie kaip tik. bet telpam ir i 68 kombi
taip kad nesuprasi su tais dydziais.
o jus kas menesi einat dar pas gydytojus pasisverti ir pasimatuoti, nes mes jau kas antra einam. laukiu dabar spalio galo ir suzinosim kiek pana paaugus, bet kad paaugus tai tikrai