QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 05, 12:08)
Uzpakaliukas siandien kaip naujas
. Dar ryte viena karta tustinosi skystai, bet lyg tik tiek kol kas.
Vat del svorio gi as visai irgi pamirsau parasyt, mes praeita savaite matavomes. Taigi irgi per menesi priaugo 100g
(dabar 9.15kg). Bet vaikas gi valgantis normaliai (gal tik pietus prasciau). Viska isjuda vadinasi. O su ugiu nustebino - net paklausiau daktares ar gerai pamatavo
. Dabar 76.5cm (+3.5cm per menesi). Kai praeita isvis nebuvo ugis pasikeites. Tai jau cia smarkokai "patyso" vyriokas.
Liuks
Arba dar gali but variantas, kad gerai nenumatavo. Man su vyresneliu buvo toks variantas, kad per menesi buvo 0.5 cm pamazejes, o pries tai men daug paauges, tai vadinasi blogai pamatavo. Nuo tada as nelabai ir stresuoju, daug ar mazai paauga, pagal rubelius matau, kad auga vaikas
QUOTE(akari @ 2015 10 05, 12:13)
Kokie dideli Jūsų vaikučiai, aš vakar pirkau rūbelius naujus, tai 6-9mėn
O parašyta ūgis 74cm, svoris 9,5kg. Ir ką galvojat? Vieną kostiumą užvilkau šiandien, tai vos ne mažas!! Kaip susinervinau. Nu manoji 72-74cm, bet svorio 8kg.
Dėl viduriavimo irgi užjaučiu, buvo maniškei kelias dienas, paskui yra buvę vidurių užkietėjimas, irgi baisus reikalas.
I etiketes as tik uzmetu aki, o siaip ziuriu kaip pats rubelis atrodo. Maniske dabar nesioja nuo 68 iki 86 dydzio net
pagal uzrasa atrodo didelis rubas, nu bet vat dabar tinka. Berniukui dzinsiukus karta pirkom ir be vaiko. As issirinkau pagal dydi atrodo gerus, vyras pasiziurejo ir iskart pasake, bus mazi. Aj galvoju imam tada didesnius, bus rudeniui, ar isvis po metu nesios, grazus ir akcija. Gaila buvo palikt
nu ir ka, vyras buvo teisus. Tai irgi nuo tada stengiuosi i etiketes maziau ziuret, nes kazkaip pastebejau, kad mano vaikams reikia ryskiai didesniu negu ju ugis tuo metu