Sveikos
Maniškė irgi galėtų lauke gyventi

Kai pasakau, kad eisim į lauką, tai ir mažoji ir šuo lekia prie durų. Vis stumia duris, o vienas duris atidarant reikia rankeną paspausti, tai pasiekia ir vis bando, bet dar jėgos mažai

Labai smagiai sekmadienį praleidom, buvom dideliam parke, ten daug vaikams veiklos, įvairios sūpynės, karstytis, hamakai, indėnų palapinės ir t.t. Tai mažiukei labai patiko. Bet va, neturėjom daug valgyt pasiėmę, nes galvojo, kad nupirksim iš kavinės, dėl vieno karto nieko neatsitiks. Nevalgė. Matyt, prie miegą jau taip pripratus tą mišinuką gerti, kad nieko kito nenorėjo. Tai čia liūdniausia dalis. Paskui verkė beveik kol namo parvažiavom. Ar esate kada pirkusios tuos apdarytus mišinukus? Įdomu, ten jį supilti į buteliuką reikia ar kaip nors spec. geriamas?
Mes dantis valomes su paprastu šepetuku ir silikoniniu. Pačiai ant pirštuko uždedu, tai kol smaginasi kažką pasivalo. Nešneka, tik pastoviai tete. Labai pradėjo rodyti saulė virė, mojuoja kai pasakai ate/ bye bye ir žiūri į savo ranką
Ar valgo patys? Turim bjaurią madą prie tv valgyti, tai žiūri ir pamiršta, kad reikia valgyti, griaužia šaukštelį. Bet labiau pavalgo, kai aš maitinu. O fb vienoj grupėj prisiskaičiau, kad jau tokio amžiaus ir jaunesni valgo patys
Smagu, kad į savo būsta kraustysitės, mums dar toli gražu. Esu gyvenus su uošviu, nu nelindo į akis, viskas ok. Bet labai jau pašnekus, o klausyti nenori. Tai kai pradėdavo baudžiamąsias bylas ir kodeksus man vardinti, nei galo nei krašto
Mes ruošiames į Lietuvą, bus seneliams džiaugsmo