QUOTE(AgSlan @ 2016 03 12, 12:48)
Valgo ir vel labai blogai, visi kas pamato sako kad labai sulieknejo mano ponaitis per ta savaite kol sirgo, tik pradejom geriau valgyt tai ir vel susirgom ir nevalgom beveik nieko
savaites pradzioje buvom TA, gavom skiepa. sveria ponas 11.6kg ir 84cm
Sveikite
O jus cia ta MMR skiepa gavot? Oi net baisu pasidaro prisiminus sunais reakcija i ji... Jeigu ne priemimo i darzeli ribojimas tikrai dukros siuo skiepu neskiepinciau ir siaip bandysiu tempti kiek imanoma veliau...Na bet pagal skaicius tai atrodo kad labai drutas vyrukas. Mano dama tokio svorio, tik ugio nezinau, bet didesne negu statistinis vaikas tokio amziaus, tai visi sako, kad putli, minksta mergyte
Va giminaites sunus 1,7 m. tai tikrai kudokas, bet kad kike matau tai valgo jis ka po ranka papuola - pvz. kremu kimsta eklera...
Taigi gauna extra doze angliavandeniu ir energija tryksta per krastus, o vaikas baltas kaip popierius... Na bet cia atskira tema.
Maniske tai valgo gerai, bet kartais tenka ir armija zaislu sustatyti, kad pamaitinti. Jai labai patinka paciai valgyti pvz. gabaliukais supjauta mesyte, darzoves ir pan.
Maniske pradejo ziauriai blogai miegoti, nu sugedo vaikas visiskai. Sakau gal pervargsta tiek lakstydamaa, besikarstydama - nu zmogus voras pas mane auga
Pietu vis dar miega 2 kartus, bet su keliais prabudimais ir klykimais, na o nakti kaip papuola... Kuiciasi, vartosi, seda, stoja ir t.t.. Pasiguldzius salia situacija tokia pati. Blyn, sakau gal rimtai iltiniai kalasi smuginiu variantu po kruminiu
Prisipirkau sauskelniu kelnaiciu, todel stengiuosi kuo dazniau sodinti ant WC, dazniausiai mazas reikalas pavyksta, kartais ir su dideliu pasiseka. Aisku tikrai nieko dar nesipraso ir nerodo, bet sodinant nesipriesina
Labai megsta vaziuoti masinoj, vos pasakau kad ruosiames bus brrr, tuoj bega i koridoriu renkasi batukus ir iesko rubu