QUOTE(akari @ 2016 01 29, 15:30)
Ar Jūsų vaikučiai valgydami imasi maistą iš burnos? Maniškė viską į rankas ir vėl į burną
Ar mušasi? Man suduoda, bet va su vaikais būdama jų nemuša
Ar mušasi? Man suduoda, bet va su vaikais būdama jų nemuša
Mano nei pirmas nei antras vaikas su maistu nesicirkino, tiesiog arba valgo arba ne. Mazoji kadangi ne valgo o greiciau jau edri, kas mane siek tiek ir neramina, tai is viso viska nori imti ir valgyti. Riboju, nes baisu del pasekmiu, gime juk didelio svorio, endokrinai stebi, kad kokiu sutrikimu nebutu. Nors is kitos puses pagal toki judejima matyt viska isjuda, nes svoris palyginus letai auga. Pirma menesi priaugo net 800 gr. tai cia mano maitinimo praktikoje buvo ziauriai dideli skaiciai, o toliau kukliai, pradejus vaikscioti is viso po 200 gr. tepriauga. Net pati gydytoja juokesi, kad viska isjuda ir iskakoja
Maniske nesimusa, bet retkarciais is "dideles" meiles krimsteli. Man tai baisiausias blogis ir nezinau kaip kovoti su tuo. Kalbos tokiems pypliams giliai dzin, bandem sprikta i lupyte duoti - pradejo juoktis. O siaip tai maniske baisi kovotoja, lips, eis, lys bet visasi imanomais budais stengsis pasiekt savo tikslo arba kazka atimti is brolio. Su zaislais draugauja tiek kiek as salia sedziu, o siaip idomiau kazka iskraustyti ir butinai viska ismetyti po visa kambari...