Laba diena
QUOTE(Giedre Gr @ 2016 01 19, 21:22)
Sveikos, mamos
Nu kur visos pradinge? Lakstot paskui mazius?

. Kaip einasi maziesiems begikams? Nesergat?
Maniskis vis po senovei - vis dar vienas neina. Tenka man persilenkus su juo lakstyt. Bet gi laikinas etapas

.
Turbut laiko truksta, o ir siaip nera dabar kazkokiu super duper naujienu
Serga maniske, slogavo, issveiko, pasiskiepinom, sekancia diena pradejo koset. Kazin kaip butu buve, jei butume nesiskiepine, gal tas pats. Buvo laringito pradzia, bet greit uzgriebem. Dabar tiesiog kosti, kol atsikosti. Svarbiausia plauciukai svarus

o nuotaikos geros, tai ir kapstomes lengviau is ligu
Mano eina ir pati, bet gaudom, nes susvyruoja ir griuna kur papuola, kazkaip nesupranta, kad galima pasilaikyt uz sienos. Iskelus rankutes i virsu ir zygiuoja, tai dazniausiai vedam, nors uz pirsto pasilaiko, tai tada vos ne bega

jauciasi drasiai

ka cia juos priskubinsi, ateis laikas ir isidrasins. Mano dickis 11 men drasiai, laisvai ejo, o vat mazoji, ne tokia drasi
QUOTE(ruta_zalia @ 2016 01 20, 12:13)
Laba diena,
kad nelabai yra ka ir pasakyti. Na manoji eilini karta kosti

Nezinau, mes turbut vaiku nemokamauginti arba tie vaikai ne tokie, kad daznai serga ir jokios lengvos mikstureles jiems nepadeda, reikia rimtesniu vaistu

Na vienas pasiekimas, kad nuo Triju karaliu jau nebemaitinu, ech taip palengvejo man, pasaka ne gyvenimas. Aisku rimtos maitintojos manes gal ir nesupras, bet atmaitinti vaika iki metu man tai jau zygdarbis

Mergina del to visai nedepresavo, rubu man nedraske, zodziu viskas ok. Nemaciau tikslo daugiau zaisti, nes palaizius to MP maniske dar isgerdavo apie 90-100 ml. misinio, tai koks gi cia valgymas jau buvo...
O siaip ka, judri begalo, jau drasiai begioja ir dar drasiau visur nori lipti

Apetitas puikus, kosiu nenori, bet pakoregavus musu meniu valgo gerai
Sveikatos Jums
Svarbu puikiai pavyko nutraukti. As maitinu dar kol kas, bet pienuko sociai uztenka kiek mergina nori, misinuko neragavus, tai dar kol kas nenutrauksim sito dziaugsmo. Pagrinde pienelis pries uzmiegant, buna ir siaip pasipraso kartais, pradeda glostinet, ieskot. Dicki iki beveik metu ir 9 men ismaitinau, anksciau nenorejo atsisakyt. Matysim kaip su mazaja bus