Kazkaip sunkiai man gaunasi ramiai prisest parasyt jau. Mazius prie kompo prieset visai neleidzia - griebia pele, kelia kompa dauzo - zodziu tragedija . Lyg 7 dantukas lenda, jau kelinta vakara zandas vienas iskaista ir piktas pasidaro. Beveik nevalgo vakare - praktiskai vien misinukas. Cia tik kelias dienas, nu bet va - jau ir isvis visa laika prirista, nes baisiai mamos reikia. O siaip vaikstom i sporto sale beveik kasdien. Baseine jau pabuvojom pirmadieni ir ryt lekiam nauja baseina isbandyt.
Tiek pas mu to naujo. Na tiesa, ismoko dar laiptais i virsu uzlipt - varo i antra auksta be problemu - tik mamai ramybes nuo to vis maziau .
QUOTE(akari @ 2015 12 01, 15:27)
Labas Mes sekmadienį atšventėme gimtadienį. Buvo daug, daug ašarų pamačius svečius. Tai reikėjo nemažai laiko nuraminti. Bet paskui labai žaidė su savo pussesere. Maniškė laksto ir rėkauja, o ana mergytė ramiai kartais sucypdama ir viskas. Vėliau atvažiavo 7mėn. berniukas, nu sėdi gražiai, žaisliuką kokį paduodi, tai ir turi sau rankoj. Mano V privaro ir kalbina, rėkauja, juokiasi, bando bučiuoti, tai taip ir pravirkdydavo vaiką Tai dabar kiek buvom susitikimuose su vaikais, aš jau matau, kad maniškė kaip kaimynė sako: gyvas vaikas.
Su GIMTADIENIU . Linkim ir toliau but sveikiem ir laimingiem . Mano manymu vaikas ir turi but judrus, guvus ir laimingas . Man net itartini per daug ramus vaikai atrodo.
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 12 02, 11:30)
na pagaliau per vargus 8 dantukas isdygo, bet ta proga mazoji stipriai koseti pradejo, praeita savaite slogava, o dabar jau kosulys. Daktare sake reikalas eina link bronchito O dar virsutiniai kruminukai irgi pasiruose islysti, tai labai jau nepalanki situacija, dar ir MP norejau uzbaigti...
Su 8 dantuku . Ir sveikateles Jums . Na va - dabar teks palaukt dar su maitinimu. O nakti dar keliasi vagyt? Diena jau turbut nedaug praso? Ar dar daug?