Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

Sveikos,
Mano vaikinas irgi po biški tipena. Bet tik link ištiestų rankų. Kai pakviečiu, kokius 3 - 4 žingsniukus padaro wub.gif Bet ropoti žymiai greičiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
Laba diena, mamos 4u.gif
Pas mus nieko naujo. Buvom treciadieni pas gydytoja pakartotiniai apziurai. Nieko po to karsciavimo ir neislindo jai rimciau. Laiku uzgriebem ko gero liga. Plius pirma karta aflubina vartojom, ir ko gero veikia naujiena gerai bacilas thumbup.gif klausiau gydytojos del alergines slogos, nes buna kartais vandenukas tiesiog is nosytes isbega, paciaudi ir uzsibaigia viskas greit. Tai sake, teoriskai but tokiam mazam vaikiukui negali but. Kazkas ten dar nesusiformave g.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 11 19, 13:16)
Sveikos 4u.gif
Mes po TA, sveriam 11kg o ugis 79 thumbup.gif dar gavom metuku skiepa, nu negaliu ziuret kai ji duoda, taip gaila vaiko verysad.gif mazius kai tik iejom i kabineta pamates gydytoja iskart apsiverke, atpazista jau ja ir labai jos nemegsta biggrin.gif

Oho, dickis koks thumbup.gif pazista pazista jau jie. Musu gydytoja kai klausydavo plauciukus vis verkdavo mazute. Kazko baisu jai. O va paskutini karta ramiai atbuvo, jau gal suprato,kad nieko baisaus nedaro mirksiukas.gif

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 11 19, 19:02)
Mano drauge kazko baisiai susizavejus "Attipas" batukais, kaip pirmaisiais. Nu asmanau, kad jie visai netinkami pirmiem zingsneliams.
user posted image

Man jie nekaip atrodo. Cia gi kojine su baisia didele guma, kuri jauciu gali ir kabintis einant ir kaist kojyte. Jau tada gal geriau tiesiog su paprasta kojinyte su stabdziukais smile.gif
Ir siaip jie man kaip klouno batai, bet cia tik mano nuomone lotuliukas.gif
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 19, 20:16)

panasu, kad greitai mergina pati eis, vyras buvo paleides tai per puse kambario nuvare ir taip kelis kartus  biggrin.gif  thumbup.gif

Kokia saunuole thumbup.gif isidrasino, tai jau ir eis thumbup.gif
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2015 11 19, 21:37)
Sveikos,
Mano vaikinas irgi po biški tipena. Bet tik link ištiestų rankų. Kai pakviečiu, kokius 3 - 4 žingsniukus padaro wub.gif Bet ropoti žymiai greičiau gaunasi smile.gif

Ir greiciau, ir saugiau thumbup.gif maniske daznai vedant uz rankuciu stengiasi sestis ant grindu ir ropot : ) tada ir pasiimt gali ka nori, nes kitaip gi rankutes uzimtos buna doh.gif
Atsakyti
laba diena,

nulauziau savo maze, issimaudziau, verduosi kava. la fa

turi jau maniske 6 dantuka :jeee

su vaiksciojimu, tai ji man atrodo bijo eiti pasileidus, nes jei pakviesiu padaro 2-3 zimgsnelius, bet tik tiek. jei nebera kur isikibt krenta ant keturiu ir lekia kaip pamisus. krausto visas spintas, viskas metama ant zemes, kas padeta ant lentynu doh.gif

apie tuos atipas skaiciau blogu atsiliepimu, kad koja prakaituoja, na nezinau pirmu batu guminiu vaikui tikrai nenoreciau, o situ dar ir kaina kaip uz gerus
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 11 20, 11:52)
laba diena,

nulauziau savo maze, issimaudziau, verduosi kava. la fa

turi jau maniske 6 dantuka :jeee

su vaiksciojimu, tai ji man atrodo bijo eiti pasileidus, nes jei pakviesiu padaro 2-3 zimgsnelius, bet tik tiek. jei nebera kur isikibt krenta ant keturiu ir lekia kaip pamisus. krausto visas spintas, viskas metama ant zemes, kas padeta ant lentynu doh.gif

apie tuos atipas skaiciau blogu atsiliepimu, kad koja prakaituoja, na nezinau pirmu batu guminiu vaikui tikrai nenoreciau, o situ dar ir kaina kaip uz gerus

As siandien susitvarkiau nuosirdziai namus ir ejau maudytis. Galvojau tada jau migdysiu maze, nes matesi, kad miego jau nori, bet dar rami buvo. Iseinu is vonios, ziuriu princese mociutei ant ranku luzus, nesulauke mamos, nereikejo nei pieno, nieko thumbup.gif

Su dantukais thumbup.gif

As virtuvej ant stalciu bloko jau uzstacius palieku medine maitinimo kedute, jai per sunki, nepatraukia i sona. Nes kitaip man istaso po namus visus rakandus. Pries kelias dienas ieskojau kiausiniams plakt sluoteles ir neradau, sekancia diena atsirado prapuolele. Siandien po spinta medini sauksta radau lotuliukas.gif nu net nepagalvociau ten ieskot, ir dar taip tarp spintos kojos ir sienos uzstriges, kol iskrapsciau doh.gif

Vat butent. Sunui jau didesniam buvom nupirke tapkutes guminiu paduku, nu sakes kaip kojos kaito. O cia situose dar daugiau gumos doh.gif
Atsakyti
o ka darote su mazuju plaukais? pas mus jau lenda i akis, bet segtukas ar gumute tik 2 minutem, po to viskas keliauja i burna. kazkaip nesinori man kirpti, mesgaites noriu su kasom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 11 20, 14:49)
o ka darote su mazuju plaukais? pas mus jau lenda i akis, bet segtukas ar gumute tik 2 minutem, po to viskas keliauja i burna. kazkaip nesinori man kirpti, mesgaites noriu su kasom sad.gif

tokiam amziui kirpciau ir be gailescio, tik stipresni plaukuciai augs. Sunui kai pradejom garbanas karpyti tai oho kokie plaukai augti pradejo - dratiniai. Savo merginai irgi kirpsiu kai tik bus ka, dabar dar praktiskai plika... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 11 20, 13:49)

Pakirpt galiukus arba gal kokia galvajuoste gelbetu, bet jeigu issilupa segtukus ir gumutes,tai kazin ar pades g.gif maniskes kolkas tik trys plaukai ilgesni yra, bet akytems netrukdo, nubraukiu i sonuka ir viskas. Visi kiti kaip pas panka styro lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

vakar kaip pavasari pora valandu po parka vaikstinejom, o siandien jau tikra ziema i kiema atejo smile.gif Sunus jau kazka ir lipdyti bando kieme. Kiek buvo laimes, kai pamate, kad sninga thumbup.gif

Pamazu, pamazu dukryte vaikscioti viena pradeda wub.gif
Atsakyti
Labas mamos,
Jau vaikučiai visų bent po kažkiek vaikšto thumbup.gif maniškė tik pati nemoka atsistoti, nor pritūpia ką nors pasiimti.
Kalbėjau su klasioke, ji baigusi farmaciją ir turi 9mėn. mergytę ir sakė, kad skiepijo. Jei niekad mamai ir tėčiui nėra buvę jokių alerginių reakcijų, tai ir vaikui viskas bus smile.gif
Šiandien nuvažiavom batų žieminių prikti, bet kai pamačiau kainą -45eur, tai vos neiškritau. Nu ir nepirkom, nes tik dvejos poros buvo. Mažai pasirinkimo.
Vakar buvom pas draugus, jie turi 7mėn berniuką. Bet nelabai draugavosi jie, maniškė išvi tik glaustėsi prie manęs, paskui kiek atsigavo, kai davėm mėlynių biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif
Atsventem vakar savo gimtadieni thumbup.gif sakoma kad isanksto negalima, bet kitos galimybes nebuvo. Gavom kruva dovanu, dabar mastau kaip cia visus sutalpinti musu butelyje doh.gif mazius patenkintas, patiko visos dovanos, toks laimingas nuo pat ryto siandien zaidzia smile.gif turim dabar namie visa autoparka biggrin.gif ryt galvoju nuvest i fotostudija, aisku vaikui neidomi tokia dovana bet uztat bus veliau ka atsimint, o veliau galvoju is tu nuotrauku fotodrobe padaryt.

Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 23, 11:26)

Atsventem vakar savo gimtadieni

Su pirmu ir labai rimtu jubiliejum 4u.gif biggrin.gif

Mes turbut esam labai nepoluliarus bet praktiski - labai megstam simbolines dovaneles ir geriau likusia suma vokelyje ax.gif Na rubu mano vaikams niekas niekados nepataiko, jie nestandartiskai dideli, zaislai vel toks dalykas, kad nepadovanos pvz. 30 -40 eur. kainuojancio gero zaislo, tai geriau patys panaudojam kazkam. Pvz. is pirmuju lankytoju vokeliu pirkom sportinuka, maitinimo kedute dar kazka, net nepamenu. Taip mums paprasciau blush2.gif

Noriu paklausti kokiu naudojate buteliukus su snapeliu. Turejom kazkoki MAM, snapelis kiektas ir mano damai nepatiko, vakar nupirkau brangenybe Avent, ten irgi pasirodo kietas, kazkaip aklai pasitikejau, negano to man is jo varva skystis blink.gif doh.gif Pasiziurinejau, kad lyg Tomi Tippy turi su minkstais snapeliais, bet pardese ju kazkaip nemaciau sad.gif

Uztai atradau arbata, kuria mano dama geria - Apiflorus medaus arbatos. Nepigus dalykas, bet naturalu ir skanu smile.gif Pirkau su pasifloromis ir saltalankiais. Pernai kai laukiausi lepinausi jomis ir pati, dabar jau tik vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 23, 10:48)
Su pirmu ir labai rimtu jubiliejum  4u.gif  biggrin.gif

Mes turbut esam labai nepoluliarus bet praktiski - labai megstam simbolines dovaneles ir geriau likusia suma vokelyje  ax.gif Na rubu mano vaikams niekas niekados nepataiko, jie nestandartiskai dideli, zaislai vel toks dalykas, kad nepadovanos pvz. 30 -40 eur. kainuojancio gero zaislo, tai geriau patys panaudojam kazkam. Pvz. is pirmuju lankytoju vokeliu pirkom sportinuka, maitinimo kedute dar kazka, net nepamenu. Taip mums paprasciau 

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
na as irgi labai bijojau kad padovanos daug nereikalingu ir neidomiu daiktu ar zaislu bet gavom tikrai labai fainus, tokius ir pati norejau pirkt, gavom net dvi dideles masinas vazinet ir triratuka stumdoma ateiciai, aisku buvo ir tokiu paprastesniu lavinamuju, bet as ir juos megstu, o vokeli gavom tik viena. viskuo likau labai patenkinta, nors ir svente darem kuklia. Man svarbiausia kad mazius patenkintas ir laimingas thumbup.gif
Atsakyti