QUOTE(akari @ 2015 11 13, 15:20)
7val.- 65gr avižinės košės + uogos
10:55- 120ml sriubos +30gr košės (čia gavosi nemažas tarpas tarp valgio, nes ėjome į paštą ir užmigo)
13:10-40gr plovo +50ml mišinio
15:30-90ml mišinio
18:10- 40gr plovo
20:40- 90gr bulvių košė su morka
21:30- 60 ml mišinio
Maistas+ mišinys nėra taip iškart. Bet žiūriu, kad mažai suvalgo, tai už kokių 20min pasiūlydavau mišinio.
Kitą dieną:
8:40- 145gr manų košės
11:40- 110ml mišinio
14:20-150ml moliūgų sriubos
18-120ml mišinio
19:50- 170ml sriubos
21- 60ml mišinio
Ar jūsų vaikučiai skiepyti? Dabar vis labiau pradėjau gilintis, pasimečiau
Laba diena,
na as tikrai jau nematuoju kiek maniske suvalgo, zinau, kad apetitu nesiskundzia, valgo normaliai ir gana daznai. Bet uzmetusi aki i jusu dienos meniu man truksta raciono ivairoves. Na pvz. ryte manu kose (kas visai neturi vertes nors ir labai skanu), veliau du kartus sriuba, na bent jau tikiuosi viena is tu sriubu buvo mesiska ar abu kartus ta pati? Man cia truksta vaisiu, jau ir pieno produktu turetu buti. Na gal as ir klystu bet grudines koses gali buti maitinamos ir 2 kartus per diena - ryte ir vakare.
Del skiepu esu bloga mama - kas karta kai vaika skiepina man skauda sirdi, nes nezinau koki bruda suleidzia mano vaikui. Esu gydymo istaigos darbuotoja, ne medike, bet tikrai matau ta virtuve, kad mes pas medikus ir farmacininkus esame tik preke. Paklausiau syki, kodel po skiepu vaikas taip ziauriai sureaguoja - temperatura, irzlumas, dirglumas, nesuvaldomas riksmas (betn jau mano sunui taip budavo, dukra ramiau reaguoja) ir ka jus galvojate, atsakymo as negavau...
Dabar arteja metas MMR skiepui ir labai rimtai galvoju jo atsisakyti, nes sunaus reakcija i si skiepa buvo labai baisi. Pasikeite vaiko elgesys, jis tapo tarsi svetimas, nieko nematantis, negirdintis, nesuvaldomas ir.... pradingo vaiko tariami garsai
1,6 m. jam net autizmas buvo itariamas. Konsultavausi su keliais medikais, nuomones ivairios. Aisku SM galima rasti isvadu, kad butent sis skiepas ir yra autizmo priezastis. Skaitant mokslinius straipsnius aisku tas paneigta, nes cia "groja" X ir Y chromosomos.