QUOTE(laimutukas @ 2015 11 09, 11:34)
Labas rytas
Ilgai siandien su maziuke miegojom. Einam pusryciu kose virt. Padaviau merginai sausainiu pokuti pazaist, kol koses lauks. Pasiziuriu, kad kampa popieriaus jau pragrauzus, tik celofano neiveike vat ir paduok vaikui ipakuota maista, pragraus ir isciulps
Ilgai siandien su maziuke miegojom. Einam pusryciu kose virt. Padaviau merginai sausainiu pokuti pazaist, kol koses lauks. Pasiziuriu, kad kampa popieriaus jau pragrauzus, tik celofano neiveike vat ir paduok vaikui ipakuota maista, pragraus ir isciulps
Labas rytas
vaikai viska sugeba, maniske Selgos sausainiu pakuti pragrauze ir turine gardziai ragavo, o kiek triuksmo buvo kai atemiau... Is viso darosi labai savarankiska dama, viska nori pati i rankyte imti ir valgyti, labai graziai javinuka suvalgo ir neissiterlioja, cia jau man pasiekimas, duonyte labai megsta, mes valgom tik juoda tai ramiai duodu, o daznai ji dar ir bemiele buna. Manau pradejo suprasti ka reiskia rengtis, nes paemusi kepure deda ant galvos, o salikeli ant peties, na nepagalvotite, tikrai neuzsideda, bet tiesiog uzdeda ir tiek. Kazka sako tik nezinau ar mama ar man man ar niam nes tokia serija paleidzia pamaciusi kai ruosiu jai maista
Ir dar, panasu, kad maniskei kalasi virsutiniai iltinukai Sakyciau ankstokai gal