Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 06, 17:07)
Siandien bazej juokinau pardavejas ieskodama trikotazines kepurytes damai. Sako jus ka, dabar gi ne sezonas  lotuliukas.gif Nu bet mano vaikai karsti, tuoj kaista ir tikrai nesiruosu deti tu storu apsauginiu salmu ant gavos. Dickis jau kelias ziemas praleido su plona kepure  ax.gif Aisku turim ir naturalios vilnos ranku darbo kepure mazei, bet manau ji reikalinga kada jau bent keli laipsniai minuso bus, bet tik ne dabar  ax.gif Laime radau labai faina kepuraite, dar su avansu i prieki tai sakau drasiai ir pavasari atnesios  thumbup.gif

Naujagimei pirkau merino vilnos plona kepure su medvilnes pamusalu irgi su rezervu. Kuo puikiausiai ir dabar tinka. Dedu ir daznai pagalvoju, kad gal per stora ji tokiam orui. Na bet galvyte sukaitus nebuvo niekada, tai ko gero gerai. Nes kita visai ploniuke, vasaros vesiom dienom sakyciau doh.gif sunus tai su trikotazine varineja, ir tai susyla kai duksta doh.gif darzely maciau atveda vaikus su tokio storio kepurem, kad baisu. Maniskis gal tik koki karta kita su tokia ejo i lauka ir minuso buvo daug. Nes labai stora. O esu macius ir pavasari su tokiom vaikus vedasi mamos, kur ju protas nezinau..
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 06, 18:07)
Siandien bazej juokinau pardavejas ieskodama trikotazines kepurytes damai. Sako jus ka, dabar gi ne sezonas  lotuliukas.gif

Isivaizduoju, kaip padavejos issizioje ziurejo lotuliukas.gif . Paprastai vaikai gi primuturiuojami, kad vos pajuda - o cia plonos kepurytes iesko biggrin.gif . Nu bet gerai, kad karsti vaikai. Mano tai kaip ir as abudu - varliukai - rankytes ir kojytes greit sala. Nu bet vis tiek ziuriu ka rengiu - kad nesukaistu, nes cia blogiau, nei susalt.

Mamos, o Jus maziukam ruosiates ka nors Kaledoms pirkti? Kazkaip vis tiek nieko nesupranta, bet isskirt is kitu seimos nariu irgi nei sis nei tas. Koki zaisla, bet net nesugalvoju koki g.gif . O kaip tik juk akcijos pradeda siautet prekybcentriuose (-30% ar 40% zaislams).
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 11 06, 20:22)

Mamos, o Jus maziukam ruosiates ka nors Kaledoms pirkti? Kazkaip vis tiek nieko nesupranta, bet isskirt is kitu seimos nariu irgi nei sis nei tas. Koki zaisla, bet net nesugalvoju koki  g.gif . O kaip tik juk akcijos pradeda siautet prekybcentriuose (-30% ar 40% zaislams).

Aha, kazka reikes butinai. Kaledu senelis vaiku negali isskirt ar nuskriaust kazkurio ax.gif

Man puliuoja kojos pirsto nagas. Siaubas, jau gal kokia trecia diena. Matyt kazka ne taip nukirpau verysad.gif
Atsakyti
Ir mes jau vaikstom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 11 06, 21:37)
Aha, kazka reikes butinai. Kaledu senelis vaiku negali isskirt ar nuskriaust kazkurio  ax.gif 

Man puliuoja kojos pirsto nagas. Siaubas, jau gal kokia trecia diena. Matyt kazka ne taip nukirpau  verysad.gif

Eina sau, kaip nemalonu del to nago ir skauda labai ... sad.gif

Dziaugiuosi, kad pas mus namuose nera dovanu kulto, mes su vyru is viso sutare, kad nieko neperkam vienas kitam, nes seimos biudzetas bendras, kai kazko reikia apsitariam ir perkam. Sunui kazka pirksim, o del mazes bus matyt, nes jai tai giliai vienodai dar siemet tiek Kaledos tiek gimtadienis. O seneliai kiekviena karta primena, kad turim paskola ir nebandytumem mestyti pinigu visokiom kaledinem/gimtadieninem dovanom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 06, 21:52)
Eina sau, kaip nemalonu del to nago ir skauda labai ... sad.gif

Dziaugiuosi, kad pas mus namuose nera dovanu kulto, mes su vyru is viso sutare, kad nieko neperkam vienas kitam, nes seimos biudzetas bendras, kai kazko reikia apsitariam ir perkam. Sunui kazka pirksim, o del mazes bus matyt, nes jai tai giliai vienodai dar siemet tiek Kaledos tiek gimtadienis. O seneliai kiekviena karta primena, kad turim paskola ir nebandytumem mestyti pinigu visokiom kaledinem/gimtadieninem dovanom  unsure.gif

Nelabai malonu, ir cia tos pacios kojos kur gipse buvo.. Anyta vysnevskio tepalo kompresa patare uzsidet. Ziuresiu gal pades, blogiau gal nebus ax.gif

Mes su vyru irgi vienas kitam neperkam dovanu. Dar kol draugavom taip, bet kai pradejom kartu gyvent, ir ypac gimus vaikams uzsibaige. Ko reikia ta nusiperkam ir ramu. Dabar vaikais rupinames wub.gif jau nepamenu ar sunui metinukui Kaledom ka pirkom. Merginai irgi butu galima nepirkt nieko, na bet dickis tiki Kaledu seneliu dar. Tai kaip dabar jam atnes dovana, o sesei ne. Reikia abiems. Jau ir darzelyje laiska su aukletojom Seneliui rase thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 06, 21:02)

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sveikinu visus su žingsniukais thumbup.gif Jetau, koks gėris, kai kleckai vaikšto wub.gif Man tas ropinėjimas po žeme labai nepatinka schmoll.gif
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 06, 22:02)

O kiek laiko praėjo nuo pirmų žingsniukų iki vaikščiojimo? bigsmile.gif Maniškis tai link ištiestų rankų žengia 2 - 3 žingsnius, bet tokios netvirtos kojytės dar, būtinai turi pagagauti. Drasesnis, aišku, nei sesė, ta rankos nepaleido iki 1 m. 2 mėn, labai tikiuosi, kad dar 3 mėn. nereikės laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2015 11 07, 11:53)
Sveikos,
Sveikinu visus su žingsniukais thumbup.gif Jetau, koks gėris, kai kleckai vaikšto wub.gif Man tas ropinėjimas po žeme labai nepatinka schmoll.gif
O kiek laiko praėjo nuo pirmų žingsniukų iki vaikščiojimo? bigsmile.gif Maniškis tai link ištiestų rankų žengia 2 - 3 žingsnius, bet tokios netvirtos kojytės dar, būtinai turi pagagauti. Drasesnis, aišku, nei sesė, ta rankos nepaleido iki 1 m. 2 mėn, labai tikiuosi, kad dar 3 mėn. nereikės laukti smile.gif

nuo pirmu zingsniuku praejo 3savaites.aisku nezinau ar tai jau galima vadint vaiksciojimu, nes siandien ponaitis nerodo man savo gabumu, bet vakar kai zaide su vyru tai pora kartu buvo padares po 10-12 zingsneliu smile.gif
Atsakyti
Su žingsniukais 4u.gif nors aš irgi negaliu sakyti, kad mano vaikštoo, nu žingsniuoja po 10, trepsi aplink save smile.gif

Vyras klausė ką mažei gimtadienio proga dovanosim, sakiau, kad nieko, gi balių padarysim, fotosesiją geriau kokią, gaus dovanų žaislų ir taip smile.gif Kalėdoms turbūt taip pat. Mes su mažiuke pasiruošusios Kalėdoms, iš ebay nusipirkom po megztuką, jos naujas (nors manau, kad buvo dėvėtas), mano bus dėvėtas. Mano gimtadienis 19d. bus tai jau klauė irgi ko noriu dovanų biggrin.gif nu jeigu jau klausi ir nupirksi ką aš noriu, tai galiu gi pati sakau nusipirkti.

Mažės gimtadieniui užsakiau pom pom balionus ir tokią griliandą kur Happy 1st birthday, siunčiausi iš aliexpress. Nors ir iš Kinijos, bet kokybė tenkina, nebrangu. Tai jei ką, pirkit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

Nu ir orelis siandien - lyja visa diena, jau i lauka matyt neislysim verysad.gif . Kazkaip Tetis vel issigudrino vaika uzmigdyt, kaip lieka 15 min iki pietu lotuliukas.gif . Man taip niekad nesigauna.

QUOTE(AgSlan @ 2015 11 06, 22:02)

Kaip fainai - sveikinimai 4u.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 11 07, 00:48)
Mes su vyru irgi vienas kitam neperkam dovanu. Dar kol draugavom taip, bet kai pradejom kartu gyvent, ir ypac gimus vaikams uzsibaige. Ko reikia ta nusiperkam ir ramu. Dabar vaikais rupinames  wub.gif  jau nepamenu ar sunui metinukui Kaledom ka pirkom. Merginai irgi butu galima nepirkt nieko, na bet dickis tiki Kaledu seneliu dar. Tai kaip dabar jam atnes dovana, o sesei ne. Reikia abiems. Jau ir darzelyje laiska su aukletojom Seneliui rase  thumbup.gif

Mes su vyru irgi kasmet susitariam nepirkt viens kitam kalediniu dovanu. Bet siaip ar taip, jam praktiskai vis tiek tenka pasukti galva, nes gimtadienis mano ne kaka veliau (sausio 1d.).
O jau tie laiskai Kalesu seneliui wub.gif . As jau laukiu, kol mazgis gales keverzot bent piesiniu savo norus - dar jie tokie tyri ir grazus wub.gif . Didzke mano jau seniai tiesas atkasus. Dabar juokaujam su ja, kad kai rasys emeilu Kaledu seneliui, nepamirstu manes i cc idet lotuliukas.gif . Nuostabus laikas buvo, kol tikejo. Kazkada net Kaledu senelio skambuti buvau uzsakius - tokiu drebanciu balseliu su juo kalbejo - tikejo sventai, kad cia tikras Kaledu senelis skambina biggrin.gif .

QUOTE(akari @ 2015 11 07, 20:54)
Vyras klausė ką mažei gimtadienio proga dovanosim, sakiau, kad nieko, gi balių padarysim, fotosesiją geriau kokią, gaus dovanų žaislų ir taip smile.gif Kalėdoms turbūt taip pat. Mes su mažiuke pasiruošusios Kalėdoms, iš ebay nusipirkom po megztuką, jos naujas (nors manau, kad buvo dėvėtas), mano bus dėvėtas. Mano gimtadienis 19d. bus tai jau klauė irgi ko noriu dovanų biggrin.gif nu jeigu jau klausi ir nupirksi ką aš noriu, tai galiu gi pati sakau nusipirkti.

Mažės gimtadieniui užsakiau pom pom balionus ir tokią griliandą kur Happy 1st birthday, siunčiausi iš aliexpress. Nors ir iš Kinijos, bet kokybė tenkina, nebrangu. Tai jei ką, pirkit  biggrin.gif

Eina sau, net pavydu taip baltai pasidare - taaaip uzsimaniau Kaledines seimos fotosesijos su kokiais kvailais kalediniais megztiniais rolleyes.gif . Nu bet pasvajojau ir praeis... Nes realiai gaila pinigu ant megztiniu, kuriu tikrai nenesiosi daugiau nei 2 dienas per metus. O ir vyras mano "nepasiraso" ant fotosesijos studijoj. O kur gi gamtoj tokiu oru - snipstas ne fotosesija. Ech, teks laukt siltu oru graziom seimyninem nuotraukom rolleyes.gif .

O del aliexpress - tai cia labai gera vieta pirkt dekoracijoms - bent jau pigu. Tik vat kad laukt ilgai. Bijau, kad gali dabar uzsakius ir nebespet iki Kaledu ateit - jau pikas siuntiniu is ten siuo metu. Surizikavau pries kelias dienas uzsisakiau baliona toki "1" - bet jis toks spalvotas, tai blogiausiu atveju jaunesnei draugei perleisim gimtadieniui, jeigu musiskiui nespes ateit.
Atsakyti
Labas vakaras,

oras tikrai brrr... vejas siauteja, lietus pila. Su vyru juokemes, kad gerai masina nuplaus thumbup.gif lotuliukas.gif O siap tai visa savaite tokius orus zada, vyras vakar spejo paskutini namo kampa nudazyti tai dabar jau ramiau pasidare rolleyes.gif Cia vadinasi staatybos, kai viska darau pats lotuliukas.gif

Nusikaltau, va priviriau visa bliuda varskes spurgu ir pririjau su balta giliu kava blush2.gif Nu bet taip skanu buvo blush2.gif Spurginese nerandu skaniu varskes spurgu, visos tokios akmenines ir nesaldzios schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ilgai siandien su maziuke miegojom. Einam pusryciu kose virt. Padaviau merginai sausainiu pokuti pazaist, kol koses lauks. Pasiziuriu, kad kampa popieriaus jau pragrauzus, tik celofano neiveike lotuliukas.gif vat ir paduok vaikui ipakuota maista, pragraus ir isciulps lotuliukas.gif
Atsakyti