Sveikos, mamos
Nu ir orelis siandien - lyja visa diena, jau i lauka matyt neislysim
. Kazkaip Tetis vel issigudrino vaika uzmigdyt, kaip lieka 15 min iki pietu
. Man taip niekad nesigauna.
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 06, 22:02)
Ir mes jau vaikstom
Kaip fainai - sveikinimai
QUOTE(laimutukas @ 2015 11 07, 00:48)
Mes su vyru irgi vienas kitam neperkam dovanu. Dar kol draugavom taip, bet kai pradejom kartu gyvent, ir ypac gimus vaikams uzsibaige. Ko reikia ta nusiperkam ir ramu. Dabar vaikais rupinames
jau nepamenu ar sunui metinukui Kaledom ka pirkom. Merginai irgi butu galima nepirkt nieko, na bet dickis tiki Kaledu seneliu dar. Tai kaip dabar jam atnes dovana, o sesei ne. Reikia abiems. Jau ir darzelyje laiska su aukletojom Seneliui rase
Mes su vyru irgi kasmet susitariam nepirkt viens kitam kalediniu dovanu. Bet siaip ar taip, jam praktiskai vis tiek tenka pasukti galva, nes gimtadienis mano ne kaka veliau (sausio 1d.).
O jau tie laiskai Kalesu seneliui
. As jau laukiu, kol mazgis gales keverzot bent piesiniu savo norus - dar jie tokie tyri ir grazus
. Didzke mano jau seniai tiesas atkasus. Dabar juokaujam su ja, kad kai rasys emeilu Kaledu seneliui, nepamirstu manes i cc idet
. Nuostabus laikas buvo, kol tikejo. Kazkada net Kaledu senelio skambuti buvau uzsakius - tokiu drebanciu balseliu su juo kalbejo - tikejo sventai, kad cia tikras Kaledu senelis skambina
.
QUOTE(akari @ 2015 11 07, 20:54)
Vyras klausė ką mažei gimtadienio proga dovanosim, sakiau, kad nieko, gi balių padarysim, fotosesiją geriau kokią, gaus dovanų žaislų ir taip
Kalėdoms turbūt taip pat. Mes su mažiuke pasiruošusios Kalėdoms, iš ebay nusipirkom po megztuką, jos naujas (nors manau, kad buvo dėvėtas), mano bus dėvėtas. Mano gimtadienis 19d. bus tai jau klauė irgi ko noriu dovanų
nu jeigu jau klausi ir nupirksi ką aš noriu, tai galiu gi pati sakau nusipirkti.
Mažės gimtadieniui užsakiau pom pom balionus ir tokią griliandą kur Happy 1st birthday, siunčiausi iš aliexpress. Nors ir iš Kinijos, bet kokybė tenkina, nebrangu. Tai jei ką, pirkit
Eina sau, net pavydu taip baltai pasidare - taaaip uzsimaniau Kaledines seimos fotosesijos su kokiais kvailais kalediniais megztiniais
. Nu bet pasvajojau ir praeis... Nes realiai gaila pinigu ant megztiniu, kuriu tikrai nenesiosi daugiau nei 2 dienas per metus. O ir vyras mano "nepasiraso" ant fotosesijos studijoj. O kur gi gamtoj tokiu oru - snipstas ne fotosesija. Ech, teks laukt siltu oru graziom seimyninem nuotraukom
.
O del aliexpress - tai cia labai gera vieta pirkt dekoracijoms - bent jau pigu. Tik vat kad laukt ilgai. Bijau, kad gali dabar uzsakius ir nebespet iki Kaledu ateit - jau pikas siuntiniu is ten siuo metu. Surizikavau pries kelias dienas uzsisakiau baliona toki "1" - bet jis toks spalvotas, tai blogiausiu atveju jaunesnei draugei perleisim gimtadieniui, jeigu musiskiui nespes ateit.