Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(akari @ 2015 11 04, 21:42)
Šiandien žengė porą žingsnelių  thumbup.gif  nes soskė buvo kitur padėta, reikėjo nueit pasiimt

Oi, kaip fainai wub.gif . Su pirmaisiais zingsneliais 4u.gif

Jau man sito panasu, kad dar negreit teks sulaukt. Baisiai jau vyras atsargus - visai eit nenori schmoll.gif . Cia vakar pamirso laikytis atsistojes, matyt susiprato, znekteeo ant sikniuko ir i dudas doh.gif . Jei bandau laikydama uz rankyciu vest - tai tik pora zingsniuku ir klaupiasi. Jam mat keturiom greiciau ir saugiau. Et, teks laukt dar .... smile.gif

Nors as lyg isvis neturiu reikalu per diena su mazium, bet i lauka iseit irgi kazkaip man laiko maza. Galim iseit praktiskai po rytines koses, bet kad lauke tada miega mazai - vakar tik pusvalandi teismiegojo. O namie siandien migdziau - tai beveik 2 valandas isparpe. Bet likom i lauka neiseje, kas nera gerai tikrai. Arba lieka vakaras - kai tamsu. Buvom ir tokiu metu kelis kartus, bet kazkaip paciai nejauku vaiksciot, kai prastas apsvietimas unsure.gif . Teks eit diena, nors ir miegas del to kentes ax.gif .
Siaip is vis daugiau dvieju kartu nemiega jau ir tai dar gerai, jei ne po pusvalandi abu kartai doh.gif . O taip noriu pailset ir kazka nuveikt namie - o niekaip nesigauna. Namai isvis neplauti jau 3 dienas - cia as specialiai save viesai gedinu, kad ryt jau susiimciau blush2.gif .

Mamos, ka pietum ruosiat? Mums vis dar su mesa problemos - siaubingai nenoriai sumaitinu vos kelis saukstus. Ir nesvarbu jau ar su darzovem, ar su makaronais - fantazija jau visai issekt baigia verysad.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mano maziuke ir pikta, ir grauzia viska, ir seiles upeliais teka. O jau kai dantukus valau sepetuku, pirkau 0-2 metu su sereliais, tai vaikas kaifuoja. Pamato sepetuka iskart issizioja. Matyt niezti jai, o as pakasau thumbup.gif

Maniske lauke neuzmiega vezime. Vakar ejom su mociute iki turgaus, atgal nesiausi ant ranku, nes jau reke vezime. Miego nori, bet neuzmiega. Tai ant ranku besinesdama uzmigdziau, i vezima paguldziau is trecio karto doh.gif pajaucia, kad guldau ir i dudas. Tai musu visi miegai tik namuose.

Nesu as baisi pedante, nu bet jei ant kokio trupinuko uzlipu tai jau pasiuntu baisiausiai. Tai arba su tapkem vaikstau, arba grindis bruzinu kiekviena diena. Lengviau issiplaut, nervai ramesni, negu ziuret i nesvarias lotuliukas.gif Vistiek ir vaikai voliojasi.

Mano gudrute vakar ant lovos-kampo stovejo, atsisuko i mane, pasileido,zenge zingsniuka ir griuvo ant nosies doh.gif apie rimtesni vaiksciojima dar net nesvajojam, uz rankuciu vedant tik eina, buna ir uz vienos laikant eina, bet tada suskubina ir griuna. Brolis 10 men ir savaites buvo zenges savo pirmus zingsnius, dar po 2 savaiciu vaiksciojo tvirtai. Maziukei jau vargu ar pavyks broli aplenkt, visur lenke, o su vaiksciojimu sunkiau.
Atsakyti
ph34r.gif tike prirasiau ir viskas kazkur dingo... doh.gif

Labas rytas is naujo biggrin.gif

ramuose olimpine ramybe, maze miega, aisku kambaryje vezime prie atviro lango, as pietums verdu balandelius. Oras siandien ramus, sakau gal parsiveze mokinuke iki parkelio isbegsime ax.gif Nors siaip mes vistiek priverstinai per diena 2 kartus bet kokiu oru nosi i lauka kisam, tai kazkiek galvas pravedinam ax.gif

Maniske tai labai jau valgi, nors dideles porcijos is karto niekaip neiveikia, jeigu kose tai max 150 gr., daugiau niekaip. Paskutiniu metu pradedu galvoti, kad reiks pakoreguoti seimos meniu ir maze bendrai maitinti, na aisku ne kugeliu, blynais ar lasiniai, bet bendra sriuba jau tikrai gai valgyti, prieskoniai ir darzoves savi, mesyte daznai sava arba pirkta is ukininku, na aisku perku ir turguje kiauliena ar kalakutiena, druskos galima atskirai kiekvienam isideti. Beto maniske puikiai kramto, juk dantyta mergina su 7 dantimis biggrin.gif Jauciu ant dienu ir 8 pasirodys nes vel pikciurna pasidare, o jau seiliu upes.... nespeju seilinuku keisti ir dziovinti. Siandien kol suvazinejom tai visas kombinzoniuko priekis permirkes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 05, 10:25)
ph34r.gif tike prirasiau ir viskas kazkur dingo...  doh.gif

Labas rytas is naujo  biggrin.gif

ramuose olimpine ramybe, maze miega, aisku kambaryje vezime prie atviro lango, as pietums verdu balandelius. Oras siandien ramus, sakau gal parsiveze mokinuke iki parkelio isbegsime  ax.gif Nors siaip  mes vistiek priverstinai per diena 2 kartus bet kokiu oru nosi i lauka kisam, tai kazkiek galvas pravedinam  ax.gif

Maniske tai labai jau valgi, nors dideles porcijos is karto niekaip neiveikia, jeigu kose tai max 150 gr., daugiau niekaip. Paskutiniu metu pradedu galvoti, kad reiks pakoreguoti seimos meniu ir maze bendrai maitinti, na aisku ne kugeliu, blynais ar lasiniai, bet bendra sriuba jau tikrai gai valgyti, prieskoniai ir darzoves savi, mesyte daznai sava arba pirkta is ukininku, na aisku perku ir turguje kiauliena ar kalakutiena, druskos galima atskirai kiekvienam isideti. Beto maniske puikiai kramto, juk dantyta mergina su 7 dantimis  biggrin.gif Jauciu ant dienu ir 8 pasirodys nes vel pikciurna pasidare, o jau seiliu upes.... nespeju seilinuku keisti ir dziovinti. Siandien kol suvazinejom tai visas kombinzoniuko priekis permirkes  blink.gif

Vat tuo ir gerai, kai reikia didesnius kazkur vesti. Kai niekas negali vyresnelio nuvest, tai pati ir per lietu su maze einu. Kitaip ir nosies turbut nekisciau i lauka, ka ten turbut, tikrai nekisciau lotuliukas.gif

Na maniske tiek nesiseilioja, kad begtu ant rubeliu, bet jeigu kazka grauzia, tada per rankutes bega seiles. Paskutiniu metu labai rankoves grauzia, labiau gal i medziaga pasikaso, tai va del slapiu rankoviu tenka persirengti. Sriuba as jau duodu bendra, nededu jokiu ten vegetu ir kitokiu nesamoniu, tai nebaisu. Plius kam reikia tas ir druskos daugiau dasideda. Tai buna kartais ir neblogai uzvalgo, o buna paragauja ir gana. O siaip kol kas dar jai atskirai verdu. Dabar brolis i darzeli eina, vyras pietu negrizta, tai jau tiksliai pietu metui ir negaminu pietu. Vakarop ruosiu, kai jau visi sugrizta. Tai mazutei kokios jautienukes isverdu su darzovem, ir privalgo. Vakar vakarienes labai mazai valge, stume visus grikius lauk, pikta buvo, tai ir nekisau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutukas: 05 lapkričio 2015 - 10:38
QUOTE(laimutukas @ 2015 11 05, 11:37)
Vakar vakarienes labai mazai valge, stume visus grikius lauk, pikta buvo, tai ir nekisau.

Jeigu nenori tai as irgi nekisu, vistiek viska su liezuviu isstumia biggrin.gif O siaip maniske grikius labai mielai valgo su bananu, o siandien ryte daviau su trintomis spanguolemis, aisku jos saldintos, bet nevirtos, todel gauna nemazai vitaminu.
Atsakyti
Galvojau pabaigsiu megzt sunui kojines, nu neimanoma. Prisistato mazoji ir butinai ant ranku reikia wub.gif knyga paskaityt leidzia, o megzt galiu tik kai miega ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, ateinu su kava, gal pavyks ir ramiai išgerti, nes V miega dar wink.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 04, 23:08)
Laukiu tu pirmu zingsneliu, bet maniskei nors i viena pirsta vis dar reikia isikibti, viena niekaip nepasileidzia  biggrin.gif

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 11 05, 00:47)
Oi, kaip fainai  wub.gif . Su pirmaisiais zingsneliais  4u.gif

Jau man sito panasu, kad dar negreit teks sulaukt.

Galim iseit praktiskai po rytines koses, bet kad lauke tada miega mazai - vakar tik pusvalandi teismiegojo.
Mamos, ka pietum ruosiat? Mums vis dar su mesa problemos - siaubingai nenoriai sumaitinu vos kelis saukstus. Ir nesvarbu jau ar su darzovem, ar su makaronais - fantazija jau visai issekt baigia  verysad.gif

Na, mano lapkritinuke, gali sau leisti čia ir mandresnė pabūti biggrin.gif Man geriausias išėjimas ir yra būtent ryte, kai pavalgo. Kažkaip ir oras toks gaivus atrodo, vaikas pamiegojęs, pavalgęs smile.gif Nu tai gal auginsi vegetarą smile.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 05, 11:25)

Paskutiniu metu pradedu galvoti, kad reiks pakoreguoti seimos meniu ir maze bendrai maitinti

Užvakar dariau plovą. Morką, svogūną, papriką troškinau, ryžius ir vištieną viriau. Taip dėjau šiek tiek buljono, pipirų, krapų ir pom. padažo. Vyrui ko trūko prisidėjo. Varškės pudingą ir moliūgų sriubą bendra taip pat. Dar viriausi sau paprastą sriubą su 5 grūdais, tai tą masę ir jai daviau(be skysčio). O aš ir tame kugelyje nieko labai blogo nematau rolleyes.gif kitos mamos lašinius duoda jau senai laižyti, rolleyes.gif o ten gi tarkuotos bulvės

QUOTE(laimutukas @ 2015 11 05, 11:37)
Vat tuo ir gerai, kai reikia didesnius kazkur vesti. Kai niekas negali vyresnelio nuvest, tai pati ir per lietu su maze einu. Kitaip ir nosies turbut nekisciau i lauka, ka ten turbut, tikrai nekisciau  lotuliukas.gif

Vakar vakarienes labai mazai valge, stume visus grikius lauk, pikta buvo, tai ir nekisau.

O ir aš kartais sakau, kad jeigu ne šuo, kažin kaip su tuo lauku būtų smile.gif Maniškė apskritai paskutiniu metu, kai valgo viską išstumia, net nespėjusi skonio pajusti. Bet paskui vėl žiojasi su malonumu ir kartais tą patį šaukštą košės suvalgo

QUOTE(laimutukas @ 2015 11 05, 14:43)
Galvojau pabaigsiu megzt sunui kojines, nu neimanoma. Prisistato mazoji ir butinai ant ranku reikia  wub.gif  knyga paskaityt leidzia, o megzt galiu tik kai miega  ax.gif

Tai, kad nesusipranti ne broliui megzti, o mažei doh.gif lotuliukas.gif

Jau turbūt galiu sau leisti rašyti, kad vaikšto. Vakar vakare visus 10 žingsniuku paėjo, dar taip trypčiojo aplink save sukiodamasi. Bet jau toookie tie žingsneliai mažumo wub.gif Paeina, griūna ir pasiploja
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(akari @ 2015 11 06, 08:59)

Tai, kad nesusipranti ne broliui megzti, o mažei  doh.gif  lotuliukas.gif

Jau turbūt galiu sau leisti rašyti, kad vaikšto. Vakar vakare visus 10 žingsniuku paėjo, dar taip trypčiojo aplink save sukiodamasi. Bet jau toookie tie žingsneliai mažumo  wub.gif Paeina, griūna ir pasiploja

Paziuresim kaip cia bus, dabar mazei salika baktusa mezgu ax.gif dar sunui kepure noriu numegzt, turi baisiai stora ir plona, o tokios tarpines ne ax.gif

Nu super thumbup.gif mano tai keturiom varineja, jau net i vaikstyne mazai as ja keliu, vistiek siekia zaislu ant grindu nukritusiu. Tai dar persivers kada. Karta jau krapsciau, zemyn galva pakibus buvo, kojos uzstrige. Aciu Die visa vaikstyne neapsiverte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 11 06, 08:59)

Jau turbūt galiu sau leisti rašyti, kad vaikšto. Vakar vakare visus 10 žingsniuku paėjo, dar taip trypčiojo aplink save sukiodamasi. Bet jau toookie tie žingsneliai mažumo  wub.gif Paeina, griūna ir pasiploja

Sveikos 4u.gif
Sveikinu, kaip smagu 4u.gif
o mum vis dar poros zingsneliu truksta iki vaiksciojimo ax.gif
maniskis taip juokingai pasiima telefona, prideda prie ausies, ziuri i mane ir sypsosi wub.gif kartais pridejes pasako "a", tipo alio biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

As irgi su kava jungiuosi biggrin.gif . Kazkaip mazius uzmigo siandien, nors vakar nemiegojo tokiu laiku - tik pietu ejo pamiegot ir vakare lauke pusvalanduka.
Reiks lyst i lauka. O taip salta, niuru atrodo - nesinori visai unsure.gif . Liudna vienai slankiot po gatves. Mano drauge sia savaite pas mama kaime, tai veiklos nera ir nuotaikos nera...

QUOTE(akari @ 2015 11 06, 09:59)
Nu tai gal auginsi vegetarą  smile.gif

Oi, tikiuosi, kad neteks man sitas dziaugsmas lotuliukas.gif . Esu baisi mesiavalge, net neisivaizduoju, kaip cia reiktu suktis su vaiku vegetaru doh.gif . O vat vakar dariau tiesiog mesyte su bulve ir morka - ir valge dar palygint neblogai. Nors paprastai cia vienas is neskaniausiu variantu - kazkaip maniskiui ziuriu bulves nelabai patinka. Ech, nesuprasi. Vis tiek toliau virsiu su mesa.

Jau as irgi galvoju kaz cia butu galima pasiulyt is bendro meniu ir maziui. Jauciu butu daug laimingesnis ir valgesnis - nes baisiai visad nori is mano lekstes, o ne savo rolleyes.gif .

Nu bet kaip fainai - jau vaiksto wub.gif . Ir dar pati sau ploja - saunuole 4u.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 11 06, 11:40)
Paziuresim kaip cia bus, dabar mazei salika baktusa mezgu  ax.gif  dar sunui kepure noriu numegzt, turi baisiai stora ir plona, o tokios tarpines ne  ax.gif

Nors megzt praktiskai nemoku - bet kazkaip visai noreciau. Tik zinau, kad negausiu ramybes irgi ne trupucio doh.gif . Raminantis uzsiemimas. Labai man norisi kazka tokio pasikrapstyt paskutiniu metu - bet tai kad negali - lips tikrai ant galvos. Man irgi dar knyga siek tiek leidzia paskaityt. Vyras nupirko skaitykle, tai nors ir traukia, bet toli grazu ne taip, kaip telefonas. Nesviecia sita - ne tokia idomi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 11 06, 12:45)
Nors megzt praktiskai nemoku - bet kazkaip visai noreciau. Tik zinau, kad negausiu ramybes irgi ne trupucio  doh.gif . Raminantis uzsiemimas. Labai man norisi kazka tokio pasikrapstyt paskutiniu metu - bet tai kad negali - lips tikrai ant galvos. Man irgi dar knyga siek tiek leidzia paskaityt. Vyras nupirko skaitykle, tai nors ir traukia, bet toli grazu ne taip, kaip telefonas. Nesviecia sita - ne tokia idomi  lotuliukas.gif

Kol miegojo puse salikiuko numezgiau. Prabudo, priglaudziau prie kakliuko, tai rekt pradejo. Turbut kanda, su vilnele siuliukai. Tai kazin kaip cia su nesiojimu bus ax.gif gal tada sunui atiteks, jei mazei netiks lotuliukas.gif sunku megzt salia, griebia virbalus, dar isidurs. Kad siulus tampo, lai sau tampo. Zodziu knyga ne tokia pavojinga.

Siandien pietums susmulkinau, mesa su darzovem. Ir truputi per daug susmulkinau, kramtyt nebuvo ka. Tau kaip garniukas ta kose sukirto kol man virdulys uzvire lotuliukas.gif vos spejau semt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 11 06, 09:59)

Oi kaip smagu thumbup.gif Maniske drasi vaikscioti kai nors i viena pirsta buna man isikibusi, vos paleidziu tuoj ir sliopt ant uodegytes biggrin.gif

Siandien bazej juokinau pardavejas ieskodama trikotazines kepurytes damai. Sako jus ka, dabar gi ne sezonas lotuliukas.gif Nu bet mano vaikai karsti, tuoj kaista ir tikrai nesiruosu deti tu storu apsauginiu salmu ant gavos. Dickis jau kelias ziemas praleido su plona kepure ax.gif Aisku turim ir naturalios vilnos ranku darbo kepure mazei, bet manau ji reikalinga kada jau bent keli laipsniai minuso bus, bet tik ne dabar ax.gif Laime radau labai faina kepuraite, dar su avansu i prieki tai sakau drasiai ir pavasari atnesios thumbup.gif

Siandien pas dicki klasej su mokytoja organizavome pyragu diena, vaikai liko patenkinti pyragais, na ir zinoma suaukojom vaikuciams smile.gif
Atsakyti