Giedre_gr su dantuku
kaip jums siandien dienele?? pas mano vaika kazkoks nevalgadienis, bet uztat miegojo gan gerai. va tuo tai neatsidziaugiu.
sia savaite issikeliau tiksla susitvarkyti namus, issiplauti grindis, nes seniai to nedariau ir laukia paskutinis vizitas pas dantu gydytoja :
QUOTE(Leilita @ 2015 11 03, 15:37)
kaip jums siandien dienele?? pas mano vaika kazkoks nevalgadienis, bet uztat miegojo gan gerai. va tuo tai neatsidziaugiu.
sia savaite issikeliau tiksla susitvarkyti namus, issiplauti grindis, nes seniai to nedariau ir laukia paskutinis vizitas pas dantu gydytoja :
Diena kaip ir visos kitos, tik siandien labai supykau, nes vyro neleidzia net minimaliu 3 d. atostogu... Tai issirekiau kaip nezinau kas, nu ne siaip sau nori, reikia nama baigti dazyti ir kiema susitvarkyti. Turbut taip ir liksim bardake gyventi Paskutiniu metu pradedu nemegti vadovaujanciu asmenu, nes visi jie isnaudoja pavaldinius, vercia dykai dirbti pas save, bet kai pavaldiniams kazko reikia tai atsuka savo riebias uodegas...
O ka reiskia issiplauti grindis? Cia siaip klausimas, nes pas mane grindys valomos kasdien, nu nemokam mes kitaip gyventi, nes kai maze pradejo judeti tai sis darbas tapo kasdienybe O jeigu po padais jauciu koki trupini mane ima nervas,nepakenciu
na siaip dazniausiai arba issiluojam arba tik su dulkiu siurbliu prasieinam, tai trupiniu ar akmenuku nera. o issiplaut, tai slapiai su skurliu. nu nerandu as laiko kasdien plauti, nes ir butas nepatogiai apstatytas, ir maze kai nemiega nieko nesugebu pasidaryt, nes iskart kimbasi i koja ir rekia ant viso septyniaaukscio
QUOTE(Leilita @ 2015 11 03, 17:08)
na siaip dazniausiai arba issiluojam arba tik su dulkiu siurbliu prasieinam, tai trupiniu ar akmenuku nera. o issiplaut, tai slapiai su skurliu. nu nerandu as laiko kasdien plauti, nes ir butas nepatogiai apstatytas, ir maze kai nemiega nieko nesugebu pasidaryt, nes iskart kimbasi i koja ir rekia ant viso septyniaaukscio
Su darbais ziuriu jau sunkiai gaunasi susitvarkyti, nes maze visur ir visada asistuoja Miegamuosius tai dar galiu ir su ja issivalyti, bet koridorius, virtuve - svetaine tai jau be sancu, todel dazniausiai grindu valymas musu namuose vyksta kai vaikai jau miega, t.y. vakare apie 21-22 val. Tada dar isvedinu nama ir gaiviai einam miegoti
Siurbiu ir grindis plaunu beveik kasdien. Tiesiog žinau, kad jeigu šiandien neišsisiurbsiu, tai rytoj šuns plaukų bus dvigubai daugiau, todėl ilgiau tvarkysiuos. Ir pas bus trupinių nuo mažės pilna, arba šiaip maisto primėto, nes valgom mes svetainėje (taip, taip, angliško tipo virtuvėje nėra vietos stalui ). Mažė nelabai trukdo, tik sunkaiu grindis plauti, nes sekioja. O vakare nesitvarkau, nes lūžtu su vaiku
QUOTE(akari @ 2015 11 03, 13:59)
Pasikalbet bandziau visaip, tikrai moku kalbetis ir ramiai, bet paskutiniu metu jis visiskai atsisako kalbet, jis problemu nemato, kaltes nepripazista o kartais net pasako kad arba visi vyrai tokie arba kad yra ir blogesniu, o problemu as tik pati sau prisigalvoju, tuo visos kalbos ir baigiasi.
Aciu merginos uz palaikyma ir patarimus!
QUOTE(akari @ 2015 11 03, 18:59)
Siurbiu ir grindis plaunu beveik kasdien. Tiesiog žinau, kad jeigu šiandien neišsisiurbsiu, tai rytoj šuns plaukų bus dvigubai daugiau, todėl ilgiau tvarkysiuos. Ir pas bus trupinių nuo mažės pilna, arba šiaip maisto primėto, nes valgom mes svetainėje (taip, taip, angliško tipo virtuvėje nėra vietos stalui ). Mažė nelabai trukdo, tik sunkaiu grindis plauti, nes sekioja. O vakare nesitvarkau, nes lūžtu su vaiku
Na mes gyvunu neturim, bet uztenka ir vaikstancios - ropojancios sraiges, kuri leidzia seiles nesustodama, tai grindys ziauriai atrodo, o dar jeigu duodi ka i ranka valgyti tai is viso.... Ant plyteliu lieka lipnus taskai, o laminatas is viso toks margas pasidaro. Man toks vaizdelis yra baisu ir geriau liksiu nemiegojus ar nevalgius, bet grindis isvalysiu. Nu tokia jau as, net nakti po baliaus visada grindis isplaudavau
Kazkaip niuru, tamsu, jau tikrai ruduo ateina. Rytoj maxej orchidejoms akcija prasides, sakau gal reiks kokia pagriebti, nes turiu 4 ir visos urmu baige zydeti, namuose truksta spalvu Na dar virziai ant lauko palangiu rudeni gyvina, nu neatsispiriu gelems, bijau ir pagalvoti kaip reiks kiema apsisodinti - bankrutuosiu
Aš tik vieną gėlę turiu ir ji užkelta ant komodos, kad mažė nenuverstų. Turėjau orchidėjų, bet kai nužydėdavo man niekaip jos neatsigaudavo. O kai persikraustėme į šitą butą, tai iš vis neliko joms vietos, išmečiau. Nors norėčiau kokios, bet nėra kur pastatyti, kai palangės sprindžiu aukščiau nei grindys.
Oras šiandien ir pas mus ne koks. Lyja, apsiniaukę, nieko nesinori daryti. Gal V ilgiau miegos, nes irgi prie žemės traukė. Vakar pas mus tokia nelaiminga diena buvo, vis užsigaudavo kur nors, verkė ir verkė, taip gaila
Oras šiandien ir pas mus ne koks. Lyja, apsiniaukę, nieko nesinori daryti. Gal V ilgiau miegos, nes irgi prie žemės traukė. Vakar pas mus tokia nelaiminga diena buvo, vis užsigaudavo kur nors, verkė ir verkė, taip gaila
na va kokios jos visos saunuoles : net geda pasidare. na bet per diena as daug lauke su vaiku pravaikstau, nes taip geriau miega. o po to zaidziu su ja o jau kai gaunu laisvo laiko ji norisi sau paskirti, o vakare man religija yra paskaityti knyga. tai ir nelieka laiko kambarius issivalyti.
akari pas mus siandien irgi salta, grizom pietu dabar. zuvies diena
akari pas mus siandien irgi salta, grizom pietu dabar. zuvies diena
Va su lauku tai paskutinem savaitem labai sunkiai gaunasi. Ryte, gryzus is mokyklos, man vesu arba turiu kokiu nors darbu numaciusi, tai rytini miega mergina miega prie atviro lango, i kiema nevezu, nes beveik menuo kaip prie salia statomo namo dirba darbininkai, tai biski triuksmo yra. Na o diena vel begam brolio i mokykla, gryztam namo brolis pietauja, merginai vel pietu miegas ateina, prabunda - tamsu Nu zodziu, reiks kazkaip diena kitaip deliotis, nes netelpam su lauku O kitas variantas vaikstineti gatvemis man kazkaip berysio, o pasivaiksciojimas parke irgi gali greitai baigtis, nes jeigu snigs tai ten taku tikrai niekas nevalys.
Aš mažai tvarkydavausi vasarą, visada lauke būdavom kol geras oras, tai nenuniokodavom namų Tas laukas man irgi biškį keistai. Man kažkaip atrodo, kad vaikas turi namie išsijudėti, o tada galima eiti laukan. Bet namie ji miega, valgo kėdutėj, lauke ilgai nebūnam šiaip. Tai atrodo, kad ji tik sėdi. O kartais dėliokis ką kaip nori, tai viską mažė išdėlios pagal save
Šiandien žengė porą žingsnelių nes soskė buvo kitur padėta, reikėjo nueit pasiimt
Šiandien žengė porą žingsnelių nes soskė buvo kitur padėta, reikėjo nueit pasiimt
QUOTE(akari @ 2015 11 04, 21:42)
Aš mažai tvarkydavausi vasarą, visada lauke būdavom kol geras oras, tai nenuniokodavom namų Tas laukas man irgi biškį keistai. Man kažkaip atrodo, kad vaikas turi namie išsijudėti, o tada galima eiti laukan. Bet namie ji miega, valgo kėdutėj, lauke ilgai nebūnam šiaip. Tai atrodo, kad ji tik sėdi. O kartais dėliokis ką kaip nori, tai viską mažė išdėlios pagal save
Buciau laiminga jeigu maniske nors 5 min, vienoj vietoj pabutu. Ji net pavalgyti ramiai negali, vis spurda juda... Nezinau ka daryciau be maitinimo kedutes, o siaip pas mus lova tik miegui, kedute tik valgymui, o vezimas turi nuolat judeti jeigu einam kur nors kitaip triuksmas Zodziu reikia veiksmo kiekviena akimirka, net masinai sustojus prie sviesoforo zirsti pradeda
Laukiu tu pirmu zingsneliu, bet maniskei nors i viena pirsta vis dar reikia isikibti, viena niekaip nepasileidzia