Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(akari @ 2015 10 30, 14:42)
Kažkaip kai buvo visai mažiukė galvojau, nu paaugs bus lengviau. Galėsiu ramiai pavalgyti, išsimaudyti, bet maži vaikai, maži vargai smile.gif

Klaidinga nuomone biggrin.gif Ramiausias laikas kai vaikas guli lopsyje, kada jis persikrausto gyventi ant zemes ir pradeda ropoti/stoveti/vaikscioti ramybe ir tvarka namuose baigiasi.... Man dabar jau darosi baisu, nes maze kaip stirna ant kampo uzsoka blink.gif doh.gif Eina sau kaip baisu, tyliai ir greitai viskas ivyksta. O siaip maniske bega visur paskui mane - i katiline, i tualeta, i miegamaji ir pan... Zodziu visur viska dirbu su prieziura lotuliukas.gif

Mano maze vis sukosti, mane lyg sinusitas zada kabinti, geriu gelomirtoli tai siek tiek geriau, nes ketvirtadieni kai gryzau is kaimo galvojau sprogs mano galva nuo skausmo, jau labai sunku buvo parvairuoti unsure.gif

Nupirkom mazei FP suniuko sesute ir manau, kad ji tame zaisle mato maza vaika, savo konkurenta blink.gif Vos paimu ta zaisla i rankas ir jai rodau kaip ka galima ijungti tai maze pradeda mojuoti rankytem ir stengiasi kur nors numesti ta suniuka blink.gif Nors siaip visokie muzikiniai zaisliukai patinka ir mielai jungineja. Matyt teks kazkuriam laikui padeti i sona rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas

kaip savaitgalis? es labai daug laiko prabuvom lauke. sestadieni dar iki IKEA nuvom nuleke. prisipirkom visko. o vakar buvau HM, tai sau suknute nukoviau, o vaikui labai fainus velvetus. jeeee.
pasilengvinau sau gyvenima, nes jau kosiu nebeblenderiuoju. grudines perku dribsniais, tai jie labai gerai suverda, o darzoviene trinu sakute. ryt bandysiu maze maitinti kalakutienos frikadelem. nu idomu kaip cia bus. dar paziurejau, kad jau ir varskes apkepa galimabandyt kepti. reiks paekperimentuoti ka ji valgys.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
savaitgalis mum ir vel nekoks buvo... eilini karta buvom susipyke su vyru, bet si kart jau net prakalbom apie skyrybas.. verysad.gif neisivaizduoju jau kas jam daros ir ka jis sau galvoja, nu nejaucia jis ribu visiskai. Tiek daug kartu mane iskaudino paskutiniu metu ir nei karto nepripazino savo klaidu. Jauciuosi taip blogai, negaliu jam jau atleist, net kartais susimastau ar as ji dar toki myliu verysad.gif pati galvoju kad gal ir reiketu mum viska baigt arba bent pagyvent atskirai, bet neisivaizduoju kur mam detis, kaip gyvent, kaip as vaika islaikysiu ir ka gero galesiu jam duot kai pati negaunu nei skatiko, kai mus pilnai islaiko vyras.
Vakar vakare lyg ir vel susitaikem, bet vistiek jokiu siltu jausmu dabar nejauciu. Esu visiskoj depresijoj, neisivaizduoju kaip toliau gyvent.
Na va issipasakojau jum nes ir vel neturiu daugiau savo problemom su kuo pasidalint, gerai kad yra SM 4u.gif

Atsakyti
Laba diena,

na stai, mes po siek tiek paveluotos TA - mano dama sveria 10 kg. ir jau 76 cm ugio thumbup.gif Sake pagal ugi tai svorio tikrai nera daug, todel gali valgyti ka nori ir kiek nori lotuliukas.gif O siaip sake labai stipri mergina, neskaitant ir tai, kad per menesi laiko 5 dantis issiaugino bigsmile.gif

AgSlan, liudna del tokios situacijos seimoje, cia jau sunku ka ir bepasakyti ir patarti. Asmeniskas as niekados nebuvau priklausoma nuo vyro, greiciau jis nuo manes, todel man tokia situacija dar sunkiau isivaizduojama, bet manu, kad labai sunku. Pas mus buvo vienas krizinis taskas, po seima istikusios nelaimes ir tam uzteko 2 men. pagyventi pas anyta... Tada as greituoju budu emiausi veiksmo - susiradau nuomotis buta ir pasakiau jeigu nori gyventi eini kartu, jeigu ne - lieki amziams pas motina ax.gif Suveike, padare isvadas.
Atsakyti
ruta_zalia su puikia TA, tikrai kokia didele tavo mergaite 4u.gif

Agslan, o gal jus cia rutina uzknisusi yra? man paskutiniu metu irgi daznai kyla mintys apie payvenima atskirai, bet as irgi jauciuosi nepriklausoma, nes butas mano yra, motinystes ismoka gaunu, tai prasisuktume su lelka. nervina dar, kad vyras mano neturi ambiciju kazkokiu, kaip yra taip gerai. bet is kitos puses gal per daug rutinos todel kyla tokios mintys. kas dar man blogai, kad neturiu as jokios artimos drauges, kuriai galeciau pasipasakot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 11 02, 12:57)
ruta_zalia su puikia TA, tikrai kokia didele tavo mergaite 4u.gif

Agslan, o gal jus cia rutina uzknisusi yra? man paskutiniu metu irgi daznai kyla mintys apie payvenima atskirai, bet as irgi jauciuosi nepriklausoma, nes butas mano yra, motinystes ismoka gaunu, tai prasisuktume su lelka. nervina dar, kad vyras mano neturi ambiciju kazkokiu, kaip yra taip gerai. bet is kitos puses gal per daug rutinos todel kyla tokios mintys. kas dar man blogai, kad neturiu as jokios artimos drauges, kuriai galeciau pasipasakot sad.gif

taip, rutina tikrai padaro savo, bet deja yra ir daug didesniu problemu verysad.gif as turiu puikia drauge, kuriai galiu ir pasipasakot ir ji visada isklauso ir padeda, maziui ji yra ideali kriksto mama, bet deja sioj situacijoj ji nelabai gali mane suprast kadangi ji yra is pasiturincios seimos, pripratus gyvent gerai ir nelabai supranta kaip uzdirbami pinigai, jai atrodo kad jei issiskirtume as gyvenciau daug geriau, kad pinigai pas mane atsirastu, ir as pati puikiai galeciau islaikyt ir save ir sunu.
Atsakyti
o gal tikrai reikia bandyt susirast darba arba kazkoki pragyvenimo saltini? arba jei yra galimybe pradet kazka mokytis ir taip bandyti kurti geresne ateiti? gal va vyras pamatys, kad tampi nepriklausoma ir tada jau susimastys.
Atsakyti
Labas merginos wink.gif

Aš irgi stengiuosi mažiau blenderiuoti, nes šakutę lengviau išplauti, nei blenderį kaskart.

AgSlan, mes kai su vyru susipykstam aš visad sakau: tai davai skiriames. Bet jis nekreipia dėmesio į tokias kalbas, žino, kad aš paisterikuot mėgstu. Jeigu pasakytųohmy.gifK... pulčiau ant kelių atsiprašinėt lotuliukas.gif Aš irgi esu visiškai priklausoma nuo vyro. Kai aš jį išlaikiau, supratau, kad taip nebegalima...tada dar pradėjau daugiau dirbti, kad turėtume pinigų jam fūristo teisėm. Kai gavo darbą, aš pastojau, o dekretinės mano jau pasibaigė. Važiuočiau į Lietuvą pas tėvus gyventi.Reikia bandyt santykius gelbėti mirksiukas.gif

Šalia sofos būdavo padėta vibro kedutė, mažiukė jau žino, kad reikia pirma ant kėdutės koją vieną padėt, kitą jau tada galima kelti ant sofos. Ojojooj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 02, 11:44)
Sveikos 4u.gif
savaitgalis mum ir vel nekoks buvo... eilini karta buvom susipyke su vyru, bet si kart jau net prakalbom apie skyrybas..

Na va issipasakojau jum nes ir vel neturiu daugiau savo problemom su kuo pasidalint, gerai kad yra SM 4u.gif

Linkiu pacio geriausio sprendimo, kad ir koks jis butu! Buna sunkiu laikotarpiu, taip jau yra... reikia stiprybes tik.
Mums buvo sunkus laikotarpis, kai as buvau likus be pajamu, darboviete bankrutavo, nebuvo kur grizti po vaiko auginimo atostogu. Per smegenis buvo kirte abiems kol darba susiradau. Atrodo pinigeliu tikrai netruko, vyras uztektinai uzdirba, bet vat ko gero mano pacios saugumo jausmas buvo nukentejes, tada kentejo ir seima. Tikrai viskas veike, pyksciai be reikalo buvo. Radau darba ir baigesi viskas, tiesiog reikia kartais atitrukti ir nuo namu, ir atsipalaiduoti. Savo pacios saviverte visai kita, ir vyras visai kitaip jauciasi. Zymiai geriau, kai zmona laiminga, negu pikta.

Visada gerai issipasakoti, o ne laikyti savyje. Kartais atrodo issakai ir nesupranti, ko gi reikejo taip pergyventi. Nera taip blogai, kaip atrodo thumbup.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 02, 12:13)
Laba diena,

na stai, mes po siek tiek paveluotos  TA - mano dama sveria 10 kg. ir jau 76 cm ugio  thumbup.gif Sake pagal ugi tai svorio tikrai nera daug, todel gali valgyti ka nori ir kiek nori  lotuliukas.gif O siaip sake labai stipri mergina, neskaitant ir tai, kad per menesi laiko 5 dantis issiaugino  bigsmile.gif

Super, su saunia TA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 11 02, 13:28)
o gal tikrai reikia bandyt susirast darba arba kazkoki pragyvenimo saltini? arba jei yra galimybe pradet kazka mokytis ir taip bandyti kurti geresne ateiti? gal va vyras pamatys, kad tampi nepriklausoma ir tada jau susimastys.

dirbti ir toliau mokytis tikrai labai noreciau, bet kol vaikas neprades lankyt darzeli kas ji priziures, abieju tevai dirba, o aukles vyras tikrai nesutiks samdyt. Bet esme ir ne piniguose, jis tikrai uztektinai uzdirba. Cia beda labiau tame kad jis atsipute ir gyvena sau kaip jaunystej.. turi pora priklausomybiu su kuriom negaliu susitaikyt ir net nezadu, viena is ju yra alkoholis. negaliu pasakyt kad pastoviai geria iki samones netekimo, bet niekad neatsisako, kiekviena diena bent kazkiek jam reikia. ir mano kad as to nematau, meluoja, as jau nekalbu apie tai koks jis buna isgeres daugiau. na zodziu priezasciu daug, o sprendimo nerandu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Leilita @ 2015 11 02, 10:44)
kaip savaitgalis? es labai daug laiko prabuvom lauke. sestadieni dar iki IKEA nuvom nuleke. prisipirkom visko. o vakar buvau HM, tai sau suknute nukoviau, o vaikui labai fainus velvetus. jeeee.
pasilengvinau sau gyvenima, nes jau kosiu nebeblenderiuoju. grudines perku dribsniais, tai jie labai gerai suverda, o darzoviene trinu sakute. ryt bandysiu maze maitinti kalakutienos frikadelem. nu idomu kaip cia bus. dar paziurejau, kad jau ir varskes apkepa galimabandyt kepti. reiks paekperimentuoti ka ji valgys.

Savaitgali aplankem uosvi. Kaip ir gerai - dziaugiasi diedukas anuku labai. Bet kaip mane nervina tas jo norejimas vaika "mokint" vaiksciot doh.gif . Vis pagriebes bando vest uz ranku - o mazius nesiduoda, jam nepatinka. Uosvis vis kvarksi, kad jau laikas mat jam vaiksciot. Nu kai bus laikas tai ir vaikscios - gi tikrai 3 metu pilvu nesliauzios lotuliukas.gif .

QUOTE(AgSlan @ 2015 11 02, 12:44)
Sveikos 4u.gif
savaitgalis mum ir vel nekoks buvo... eilini karta buvom susipyke su vyru, bet si kart jau net prakalbom apie skyrybas.. verysad.gif

Oi, kaip suprantu - stiprybes 4u.gif . Tikrai labai sunku patarti, nes juk baisiai skirtingi mes visi esam. Kiek galiu tik is patirties patarima duoti - nereikia "uzsiciklinti ant" vyro problemu. jeigu jis ju turi - niekas kitas jam nepades, kaip tik pats sau. Nieko neimanoma padaryti su zmogum, kuris savyje bedu neizvelgia ir pats nenori kazko koreguoti. Nepades nei pamokslavimai, nei pyksciai, nei grasinimai.... Esu praejus panasius dalykus ir netgi panasiu periodu gyvenimu (cia vaiko amziu turiu omeny). Man labai padejo tevai, kurie padejo gryzt i mokslus - maziuke saugodavo sestadieniais, kol as budavau paskaitose. Taip ir darzelio laikas greiciau atejo ir darbai prasidejo. Ir kuo labiau tapau nepriklausoma, tuo daugiau supratau, kad man vienai auginti vaika yra daug geriau (tiek pat ir dukrai). Taip ir nutiko - po daugelio metu pagaliau buvau laiminga budama viena smile.gif . Bet cia mano istorija. As labai tikiuosi, kad Jusiske visai kitokia. Bet labai linkiu ieskoti visu pirma saves ir kaip save labiau myleti - o tada pasaulis aplinkui pats prades tvarkytis 4u.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 02, 13:13)
na stai, mes po siek tiek paveluotos  TA - mano dama sveria 10 kg. ir jau 76 cm ugio  thumbup.gif Sake pagal ugi tai svorio tikrai nera daug, todel gali valgyti ka nori ir kiek nori  lotuliukas.gif O siaip sake labai stipri mergina, neskaitant ir tai, kad per menesi laiko 5 dantis issiaugino  bigsmile.gif

Su saunia TA 4u.gif . Net silpna pasidare apie 5 dantis per menesi pagalvojus lotuliukas.gif .
Siandien kaip tik radau pas saviski 6 dantuka bigsmile.gif
Atsakyti
Kepu varškės pudingą tam multifunkciniam, įdomu kaip čia gausis. Vyras savaitgalį duoną kepė. tai skanumėlis thumbup.gif Mažoji super mažai valgo.

Kai ji mažai valgo dar duodu mišinuko ir pastebėjau, kad paskutiniu metu (gal kokią sav.) ji kartais atpila. Gal jau čia kas negerai? Ne visada, bet kartą dienoj būna g.gif
Vakar buvau kirptis, nors praeitą sav. pati pasikirpau, tai juokėsi iš mano šukuosenos, bet gi aš nemačiau gerai kaip ten kerpu. Tai pasikalbėjau, sužinojau, kad irgi yra sporto salė kur galima vaiką palikti iki 2val. Manau kai grįš viena draugė su leliuku, reikės pavadinti, išbandyti.

AgSlan, dar toks mano pamąstymas...ar jūs normaliai pasikalbate? Mes apsipykę nemokam kalbėtis (tiksliau aš), tai kai nusiraminu, susidėlioju viską galvoj ir parašau laišką. Tada jau nori-nenori viską perskaito 'išklauso'. Aišku, prirašau, kad beprotiškai myliu, noriu gražaus bendro gyvenimo ir t,t, nupiešiu širdelių, drugelių lotuliukas.gif mums taip visai suveikia. Nors esu rašiusi ir savo tetei (jis mėgstantis išgerti), tai giliai dzin buvo

TAI VA, mes jau sulaukėme klausimo: ko norite Kalėdoms? Su vyro šeima Kalėdos būna tokios: pasakai ko nori-tą ir gauni. Geriausia dovana, tai dovanų čekis. Man tai taip tuščia...nes būna yaip: Jūs mums Akropolio čekį, mes jums Saulės miesto čekį doh.gif Taip kam išvis tada reikia? O pabandyk kokių sausainių iškepęs padovanoti, liksi nesuprastas. Kaip pas jus Kalėdų dovanos įteikiamos, dovanojamos?
Atsakyti