Sveikos
QUOTE(Leilita @ 2015 11 02, 10:44)
kaip savaitgalis? es labai daug laiko prabuvom lauke. sestadieni dar iki IKEA nuvom nuleke. prisipirkom visko. o vakar buvau HM, tai sau suknute nukoviau, o vaikui labai fainus velvetus. jeeee.
pasilengvinau sau gyvenima, nes jau kosiu nebeblenderiuoju. grudines perku dribsniais, tai jie labai gerai suverda, o darzoviene trinu sakute. ryt bandysiu maze maitinti kalakutienos frikadelem. nu idomu kaip cia bus. dar paziurejau, kad jau ir varskes apkepa galimabandyt kepti. reiks paekperimentuoti ka ji valgys.
Savaitgali aplankem uosvi. Kaip ir gerai - dziaugiasi diedukas anuku labai. Bet kaip mane nervina tas jo norejimas vaika "mokint" vaiksciot
. Vis pagriebes bando vest uz ranku - o mazius nesiduoda, jam nepatinka. Uosvis vis kvarksi, kad jau laikas mat jam vaiksciot. Nu kai bus laikas tai ir vaikscios - gi tikrai 3 metu pilvu nesliauzios
.
QUOTE(AgSlan @ 2015 11 02, 12:44)
Sveikos
savaitgalis mum ir vel nekoks buvo... eilini karta buvom susipyke su vyru, bet si kart jau net prakalbom apie skyrybas..
Oi, kaip suprantu - stiprybes
. Tikrai labai sunku patarti, nes juk baisiai skirtingi mes visi esam. Kiek galiu tik is patirties patarima duoti - nereikia "uzsiciklinti ant" vyro problemu. jeigu jis ju turi - niekas kitas jam nepades, kaip tik pats sau. Nieko neimanoma padaryti su zmogum, kuris savyje bedu neizvelgia ir pats nenori kazko koreguoti. Nepades nei pamokslavimai, nei pyksciai, nei grasinimai.... Esu praejus panasius dalykus ir netgi panasiu periodu gyvenimu (cia vaiko amziu turiu omeny). Man labai padejo tevai, kurie padejo gryzt i mokslus - maziuke saugodavo sestadieniais, kol as budavau paskaitose. Taip ir darzelio laikas greiciau atejo ir darbai prasidejo. Ir kuo labiau tapau nepriklausoma, tuo daugiau supratau, kad man vienai auginti vaika yra daug geriau (tiek pat ir dukrai). Taip ir nutiko - po daugelio metu pagaliau buvau laiminga budama viena
. Bet cia mano istorija. As labai tikiuosi, kad Jusiske visai kitokia. Bet labai
linkiu ieskoti visu pirma saves ir kaip save labiau myleti - o tada pasaulis aplinkui pats prades tvarkytis
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 11 02, 13:13)
na stai, mes po siek tiek paveluotos TA - mano dama sveria 10 kg. ir jau 76 cm ugio
Sake pagal ugi tai svorio tikrai nera daug, todel gali valgyti ka nori ir kiek nori
O siaip sake labai stipri mergina, neskaitant ir tai, kad per menesi laiko 5 dantis issiaugino
Su saunia TA
. Net silpna pasidare apie 5 dantis per menesi pagalvojus
.
Siandien kaip tik radau pas saviski 6 dantuka