Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

Sveikos, mamos 4u.gif

Na, tikiuosi, kad nesergat. Nes paciai man kaip toj reklamoj - reikia laisvadienio, bet mamos juk sirgti negali doh.gif . Matyt ir mane paeme kazkokia zaraza - nosis varva, galva istinus, kaip kopustas. O mazius bliauna visa diena isvis be priezasties doh.gif . Matyt prastai vaikas jauciasi, jau kosti rimtai siandien. Nu zodziu dar vis kapstomes ....

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 10:51)
maniske kosti sad.gif Nuo slogos i kosulius perejo ir tas kosulys labai jau panasus i brolio astmatinius kosulius... Tempos nera, siaip gana judri ir linksma, tik siandien kazkaip pusryciu mazai valge. 

Drauge patare nupirkti ta FP kalbanti suniuka. Sunus jo neturejo, kazkaip pasirode kai jis buvo jau gerokai virs metu ir nepirkome, kokia mamu nuomone apie ta zaisla?

O ka vartojat nuo kosulio? As arbatos ciobreliu duodu, bet nelabai gerai - tik vos vos.

Ta FP suniuka as gal pries menesi gera maziui maximoj rodziau - bet kazkaip visai jo nesudomino g.gif . Tai kazkaip net nezinau ar cia dar neidomus, ar isvis nesuzaves. Kol kas nerizikuoju jo pirkt.

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 28, 14:51)
Sveikatos ir Jums  4u.gif 

Aciu - stengsimes greiciau kapanotis ax.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 17:49)
Turim 7-a danti  sokiai.gif  assa.gif

Oho jau kiek bigsmile.gif - saunu!

QUOTE(Leilita @ 2015 10 28, 19:30)
siandien man pilnatis. jau net valerijonu geriau, nes verkiu be sustojimo. gaila saves. sakyciau tik po gimdimo toks marazmas uzeitu, tai hormonus kaltinciau, o dabar ka kaltinti???\?

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 20:02)
as paskutinem dienom vaikstau kaip kaktusas  doh.gif Viskas erzina ir dirgina, jau kartais vos susivaldau kazko rimtai neapsaukusi, o paskui dar blogiau jauciuosi asaros verziasi  verysad.gif Jauciu, kad tiesiog pavargau nuo rutinos ir visu namu tempimo, kazkaip vyras labai jau atsipalaidavo paskutiniu metu  dirol.gif Daznai truksta dar poros ranku namuose, o jis kazkodel nelabai ta mato... unsure.gif

Oi, merginos, baisiai pazystami jausmai verysad.gif . Kad vyram jauciu viskas paprasta - namai blizga, vaikai priziureti - tai kaip ir gerai viskas. Nelabai jie pastebi musu liudesiu ir depresiju. maniskis dar kaip tik kartais atburba kada as pagaliau laiminga busiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 19:02)
as paskutinem dienom vaikstau kaip kaktusas  doh.gif Viskas erzina ir dirgina, jau kartais vos susivaldau kazko rimtai neapsaukusi, o paskui dar blogiau jauciuosi asaros verziasi  verysad.gif Jauciu, kad tiesiog pavargau nuo rutinos ir visu namu tempimo, kazkaip vyras labai jau atsipalaidavo paskutiniu metu  dirol.gif Daznai truksta dar poros ranku namuose, o jis kazkodel nelabai ta mato... unsure.gif

Labai gerai suprantu 4u.gif

Mes isvis gyvenam su vyro tevais.. doh.gif aisku padeda, jo mama kartais net ikyriai.. nu bet tevas paskutiniu metu toks burbalius, viskas negerai.. prie smulkmenu kabinasi ir ypac kai vyras isvaziuoja i reisa (trumpi tokie, na bet daugiau kaip para namie nebuna). Viena karta pareiske, kad grindis slapiai plaunu,dregmes ir taip daug. O tai kaip kitaip jas isplaut? Vakar pradejo bumbet, kad vaikui sumustinio neduodu, o padaviau vistiena su bulvem valgyt,o jis tos vistos nenori.. nu zodziu kisasi ten kur nereikia.. nusipirkom akvariuma, vel blogai, gi dregme bus. Sakau gi nevirs tas vanduo, kad prigaruotu balos doh.gif matyt zmogui reikia prie kazko prikibt, tai va yra prie ko..
Issipasakojau, lengviau gal kiek bus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilita @ 2015 10 28, 18:30)

siandien man pilnatis. jau net valerijonu geriau, nes verkiu be sustojimo. gaila saves. sakyciau tik po gimdimo toks marazmas uzeitu, tai hormonus kaltinciau, o dabar ka kaltinti???\?

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, 100 metu nerasiau, tik paskaitineju. Auga vaikinukas gerai, kslasi 7 tas dantukas, tipena aplink namu ptisilakydamas uz baldu, kartais pats pastovi ar link istiestu ranku zengia netvirtais zingsneliais smile.gif Valgo gerai, bet labai nedaug produktu, alergiskas...
Si savaite mums ligota:( is pradziu vyras lyg apsinuodijo maistu, kita diena maziukas veme...dar kita dukra visa nakti praveme, o siryt mane pykina, net nualpau is ryto... Matyt tas Noro virusas bus... Liko vyresnelis nesirges...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2015 10 29, 08:44)
Sveikos, 100 metu nerasiau, tik paskaitineju. Auga vaikinukas gerai, kslasi 7 tas dantukas, tipena aplink namu ptisilakydamas uz baldu, kartais pats pastovi ar link istiestu ranku zengia netvirtais zingsneliais smile.gif Valgo gerai, bet labai nedaug produktu, alergiskas...
Si savaite mums ligota:( is pradziu vyras lyg apsinuodijo maistu, kita diena maziukas veme...dar kita dukra visa nakti praveme, o siryt mane pykina, net nualpau is ryto... Matyt tas Noro virusas bus... Liko vyresnelis nesirges...

Laba smile.gif
sveikit ir greiciau atsigaukit 4u.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Mes turim tą FP šuniuką, kažkaip nieko mandro, juo labiau, akd enžinau kaip jį plauti reikia, o jau reikėtų. Nors kai tik gavo dovanų miegojo apsikabinus, tada tik 4mėn buvo smile.gif Labiausiai patinka vaikštynė, nes groja muzikos, tai gimtadieniui pirksim kokį mini pianiną, ar šiaip spaudyti grojančius mygtukus. Dar galvoju iš ebay kokią klaviatųrą nupirkti, labai patinka daužyt mūsų kompą biggrin.gif

Man teko gyventi porą metų su uošviu, nieko nesikabinėdavo, bet nervindavo vis tiek, jis iš serijos 'Aš teisus nors ir klystu' doh.gif

Mane kasdienybė 'smaugia', sekmadienį turėjom į parką važiuoti, pasipuošiau (nes nu gi ne kasdien), tai vyras pradėjo burbuliuot kaip aš čia atrodysiu išsipusčius į parką eiti, nu ir viskas..sunervino, niekur nebevažiavom. Atrodo kas čia tokio, kad pasakė, bet jau ir menkniekiai mane nervina.

Vaje, kaip su tais virusais. Mes neturim nieko, matyt, kai tik vienas vaikas, iš jokio darželio neparsinešam, vyras irgi lauke dirba, arba vienas fūroj sėdi, tik parduotuvės lieka..
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 29, 13:41)
Labas wink.gif

Mes turim tą FP šuniuką, kažkaip nieko mandro, juo labiau, akd enžinau kaip jį plauti reikia, o jau reikėtų. Nors kai tik gavo dovanų miegojo apsikabinus, tada tik 4mėn buvo smile.gif Labiausiai patinka vaikštynė, nes groja muzikos, tai gimtadieniui pirksim kokį mini pianiną, ar šiaip spaudyti grojančius mygtukus. Dar galvoju iš ebay kokią klaviatųrą nupirkti, labai patinka daužyt mūsų kompą biggrin.gif

Man teko gyventi porą metų su uošviu, nieko nesikabinėdavo, bet nervindavo vis tiek, jis iš serijos 'Aš teisus nors ir klystu'  doh.gif

Mane kasdienybė 'smaugia', sekmadienį turėjom į parką važiuoti, pasipuošiau (nes nu gi ne kasdien), tai vyras pradėjo burbuliuot kaip aš čia atrodysiu išsipusčius į parką eiti, nu ir viskas..sunervino, niekur nebevažiavom. Atrodo kas čia tokio, kad pasakė, bet jau ir menkniekiai mane nervina.

Vaje, kaip su tais virusais. Mes neturim nieko, matyt, kai tik vienas vaikas, iš jokio darželio neparsinešam, vyras irgi lauke dirba, arba vienas fūroj sėdi, tik parduotuvės lieka..

Vat klaviatura ir pele, tai ir musu merginai patinka. Dabar kompas stovi ant zemos spintutes, mazes ugiui liuks, pasiekia viska, nugriebia pele ir skuodzia kuo toliau. Gerai, kad belaide, o tai nusitystu viska is paskos lotuliukas.gif laukiam kol stala pagamins, tai baigsis jos katino dienos, tada nepasieks.

Vat butent, ir neperkalbesi, nes gi teisybe doh.gif

Uz tai ir reikia kazkur iseit, isvaziuos, pakeist aplinka ax.gif

Mano vyras irgi vairuotojas, tai nepasakyciau, kad jis sirgtu, atsparus. Nors buvo "draugiskai" su mumis visais Noro virusu prasirges. Pamenu tik karta, kad sunkiai sirgo, buvo darbas liepes nuo gripo pasiskiepint, tai tais metais kai persalo, tai net i lova liga pagulde. Daugiau nesiskiepino. O siaip sveikas, kaip ridikas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Kaip musu ligoniukai sveiksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 30, 11:39)
Laba diena  smile.gif

Kaip musu ligoniukai sveiksta?  4u.gif

Sveikos 4u.gif
aciu, mes jau daug geriau jauciames, maziui kosulys praejo, tik slogyte dar yra, o man ir kosulys vis dar laikos, bet svarbiausia kad jau geriau smile.gif
taip gaila, kad visa savaite toks grazus oras, o mes i toki grozi ziurim tik pro langa verysad.gif
Atsakyti
Labas mamos,

TURIM DANTUKĄ!!! cool.gif Taip tolėliau buvo nuo manęs, galvojau, kad baltesnės seilės, paskui ėjom į lauką, pasodinau į vežimą, pažiūrėjau ir WOW, tada perdraukiau, kad įsitikinčiau ir pajutau smile.gif

Vakar palindo po savo lovytę, aš buvau kitam kambary, girdžiu, kad rėkia. Nėjau iškart, bet kai jau garsiau pradėjo, tai ir pamačiau bandančią išlįsti. Dar miegamajam langai nu ne visai iki žemės, yra tokia sprindžio aukštumo palangė, tai ant jos užsilipo, paskui ant lovos. O aš dulkes valiausi, gerai, kad vyras kažką pasakė, norėjau eiti iki jo, žiūūūū varo keturiom jau per lovą. Bet su nulipimu tai tragedijų gali būti.

Kažkaip kai buvo visai mažiukė galvojau, nu paaugs bus lengviau. Galėsiu ramiai pavalgyti, išsimaudyti, bet maži vaikai, maži vargai smile.gif

AgSlan, sveikatos, sveikatos mirksiukas.gif o kai geras visad suveikia koks dėsnis ir reikia namie būti.
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 30, 13:42)
Labas mamos,

TURIM DANTUKĄ!!!  cool.gif Taip tolėliau buvo nuo manęs, galvojau, kad baltesnės seilės, paskui ėjom į lauką, pasodinau į vežimą, pažiūrėjau ir WOW, tada perdraukiau, kad įsitikinčiau ir pajutau  smile.gif

Sveikinu su dantuku 4u.gif
Matai ir nebuvo reikalo jaudintis kad taip ilgai ju nebuvo mirksiukas.gif mes irgi iki 10men bedanciai buvom o dabar jau 3 turim smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 30, 12:39)
Kaip musu ligoniukai sveiksta?  4u.gif

Nu jau jau sveikstam po biski. Siandien lyg ir nekosti ir slogyte nekankina. Nors ryte dar buvo ka isvalyt is nosytes. I vakara isvis puikios nuotaikos ponulis. Tik valgo gal siek tiek maziau. Ir mano sloga lyg mazesne jau siandien, tik gerkle dar skauda. Nu bet jau geriau geriau smile.gif .
Siandien buvom lauke turbut geras pora valandu - mazius miegojo ramiausiai ir laimingiausiai vezime thumbup.gif .

QUOTE(akari @ 2015 10 30, 14:42)
TURIM DANTUKĄ!!!  cool.gif

Nu vat pagaliau - su pirmuoju dantuku 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus smile.gif

Savaitgaliaujat?

Pas mus šiandien graži diena, tik vyrą iškvietė dirbti, tai namie vėėėl. O ir mažoji kiek piktesnė, tai gal ir gerai namie būti smile.gif

Vakar pagalvojau, kad šiemet kalėdų eglutės nepuošime, nes bus kiek pavojinga su tokio amžiaus vaiku. Gi griebs kokį žaisliuką ir nugrius ta eglutė.
Atsakyti