Na, tikiuosi, kad nesergat. Nes paciai man kaip toj reklamoj - reikia laisvadienio, bet mamos juk sirgti negali . Matyt ir mane paeme kazkokia zaraza - nosis varva, galva istinus, kaip kopustas. O mazius bliauna visa diena isvis be priezasties . Matyt prastai vaikas jauciasi, jau kosti rimtai siandien. Nu zodziu dar vis kapstomes ....
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 10:51)
maniske kosti Nuo slogos i kosulius perejo ir tas kosulys labai jau panasus i brolio astmatinius kosulius... Tempos nera, siaip gana judri ir linksma, tik siandien kazkaip pusryciu mazai valge.
Drauge patare nupirkti ta FP kalbanti suniuka. Sunus jo neturejo, kazkaip pasirode kai jis buvo jau gerokai virs metu ir nepirkome, kokia mamu nuomone apie ta zaisla?
Drauge patare nupirkti ta FP kalbanti suniuka. Sunus jo neturejo, kazkaip pasirode kai jis buvo jau gerokai virs metu ir nepirkome, kokia mamu nuomone apie ta zaisla?
O ka vartojat nuo kosulio? As arbatos ciobreliu duodu, bet nelabai gerai - tik vos vos.
Ta FP suniuka as gal pries menesi gera maziui maximoj rodziau - bet kazkaip visai jo nesudomino . Tai kazkaip net nezinau ar cia dar neidomus, ar isvis nesuzaves. Kol kas nerizikuoju jo pirkt.
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 28, 14:51)
Sveikatos ir Jums
Aciu - stengsimes greiciau kapanotis
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 17:49)
Turim 7-a danti
Oho jau kiek - saunu!
QUOTE(Leilita @ 2015 10 28, 19:30)
siandien man pilnatis. jau net valerijonu geriau, nes verkiu be sustojimo. gaila saves. sakyciau tik po gimdimo toks marazmas uzeitu, tai hormonus kaltinciau, o dabar ka kaltinti???\?
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 20:02)
as paskutinem dienom vaikstau kaip kaktusas Viskas erzina ir dirgina, jau kartais vos susivaldau kazko rimtai neapsaukusi, o paskui dar blogiau jauciuosi asaros verziasi Jauciu, kad tiesiog pavargau nuo rutinos ir visu namu tempimo, kazkaip vyras labai jau atsipalaidavo paskutiniu metu Daznai truksta dar poros ranku namuose, o jis kazkodel nelabai ta mato...
Oi, merginos, baisiai pazystami jausmai . Kad vyram jauciu viskas paprasta - namai blizga, vaikai priziureti - tai kaip ir gerai viskas. Nelabai jie pastebi musu liudesiu ir depresiju. maniskis dar kaip tik kartais atburba kada as pagaliau laiminga busiu