Laba diena
Vakar vyriskiai prisipirko zuvyciu, siandien viena i zuvyciu roju isleidau. Mazas neoniukas jau iskart man keistas pasirode, ir pasakiau vyrui, kad ilgai jis netemps. Akurat..
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 27, 10:24)
Labas rytas,
tu virusu yra visur ir visados
Laimutuk, yra toks gana tvarkingas grazus filmukas - "Is kur atsiranda vaikai"
cia kazkas panasaus, ziuriu to grazaus pasakojimo jau neismeta
Vat butent, kad tu virusu visada pilna. As su abiem vaikais esu gulejus birzelio menesi ligoninej. Vyresnelis 2,5 metu budamas pradejo vemt, be ligonines niekaip. Mazoji irgi keista bet birzeli irgi, pradejo viduriuot, po to vemt. Vat ir grazus oras, silta, o virusiukai sau bujoja.
Aciu uz nuorodas, ta pasaka jau esu skaicius. Vakar daugiau klausimu nekilo, tai nieko ir nepasakojau as jam. O siaip jam kol kas neidomu, kaip tas leliukas pilvuke atsiranda, jam idomu kaip is to pilvuko issikrapsto, kokiu budu. smulkmenu nesinori dar pasakot. Zino kad ligoninej gydytojai padejo, bet iskart klausimas kaip padejo. Ir siaip dabar toks laikas, kad atsakai i klausima, iskart sekantis kodel? paaiskini, ir vel kodel?
neaiskiai gal aiskinam
QUOTE(Leilita @ 2015 10 27, 15:40)
mus gydytoja irgi perspejo vengti susiburimo vietu
Siaip su vaikai bacilu sezono metu parduotuviu vengiam, ir kitu masiniu susiburimo vietu. O laukuciu visada dziaugiames
Jau gamta tai pasakiska. Man dar ziema labai grazu, kai balta visur, bet ne purvina
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 27, 15:57)
Man dabar irgi labai grazu lauke, bet si savaite tokia be rysio: dickis namuose su savo ozio charakteriu nieko nenoriu niekas neidomu, maze su neaiskia sloga, siandien jau ir pakoscioja... Tai bijau i lauka iseiti, nors vakar buvom, bet man tas isejimas tai nervus pastoviai kainuoja, nes dickis burba kaip senas diedas...
Namuose palikti nenoriu, nes tuoj buna skambutis kada grysiu tipo jam baisu ir liudna, o istempus i lauka burba, kad neidomu. Nezinau ka su juo daryti. Nu kalbames, bendraujam, uzsiiminejma, nu bet charakteris pas vaika tragedija.... Geda pasakyti, bet laime kai vaikas eina i mokykla, nors kelias valandas ramias turiu
Mokosi puikiausiai, turi galva, bet del elgesio turiu raudonuoti mokykloje, parduotuveje, poliklinikoje ir pan. Jau galvojam gal rimtai pas psichologus kreiptis. Siandien pvz. siautedamas prikele sese 2 kartus
Mane vakar sunus pribaige. Prasidejo pasiemimu is darzelio, nenoru paciam apsirengt. As maziuke rankose laikau, kitu dvieju ranku jam aprengti neturiu. Tai kol jis ten zioplinedamas i vaikus ir becypdamas apsirenge.. Paskui namie nenoriu, nevalgysiu, noriu kito, nemiegosiu ir taip toliau vis ne ne ne... nu tai irgi pagalvojau, gerai kai darze sedi
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 27, 21:54)
Sveikos, mamos
O mes sergam
. Nors jau praktiskai sveikstam. Sestadieni pakilo labai auksta temperatuta - net iki 38.8 ir laikesi visa diena. Dar pora dienu virs 37 prasilaike. Siandien jau lyg be temperaturos. Bet lyg sukesejo kelis kartus - nors cia tikiuosi neissisiautes kosuliukas. Manau, kad virusa pasigavom kokiam prekybcentry. Nes musu drauge (pora menesiu jaunesne mergyte), su kuria kaip tycia ketvirtadieni po Iki ir Maxima lakstem irgi serga lygiai taip nuo sestadienio. Kazkaip baisiai jau vienodai - nemanau, kad tiesiog persalo
. Taigi sia savaite be sporto sales ir parduotuviu - tik aplink namus pasivaiksciojom siandien.
Kaip ir gerai, kad cia taip lengvai mums einasi. Jau kai perskaiciau apie Rotus ir Norus - o siaubeli, net siurpai per nugara eina
. Mes gi toki neaisku virusa buvom 3 menesiu pasigave, tiksliau sese parnese - teko gi ir ligoninej su laselinem pagulet
. Nu nesinori net prisimint ...
Sveikatos Jums
mano 5 men su vemimu, viduriavimu gulejo, reanimacijoj ir meningokokus bande pripaisyti.. as dabar kai pagalvoju, tai nezinau is kur tiek stiprybes ramiai islikti buvo.. baisu..
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 28, 09:51)
Labas rytas,
maniske kosti
Nuo slogos i kosulius perejo ir tas kosulys labai jau panasus i brolio astmatinius kosulius... Tempos nera, siaip gana judri ir linksma, tik siandien kazkaip pusryciu mazai valge. Mama dar zirzia, kad rytoj nuvezciau kapu tvarkyti, mazdaug kas cia tokio ta sloga, tau tik nuvaziuoti reikes, galesi ir is masinos nelipti. Kartais mane uzmusa toks mastymas, net ir mamos
Zodziu, prigararinau namus jodo ir jauciames visi kaip ligoninej
Tiesa, praeita sav. pirkau mazei lelyte, ji aisku jai visai neidomi. Drauge patare nupirkti ta FP kalbanti suniuka. Sunus jo neturejo, kazkaip pasirode kai jis buvo jau gerokai virs metu ir nepirkome, kokia mamu nuomone apie ta zaisla?
Sveikatos ir Jums
nu vat mane toks poziuris irgi pribaigia. Aciu Die mano tevai lyg nebuvo nieko tokio prikrete, bet vat vyro. Supratimo 0, jau sunus kartais protingiau pasielgia ir pasako..
Mes irgi lelyte pirkom, plika galva gerai dantenom pasikasyt, o daugiau neidomu, Geriausia brolio masinos
Ta suniuka turim, pirkom sunui metuku proga, kazkiek zaide, bet daugiau dulkes rinko jis. Dabar maziuke "pazaide", kol gulejo ant nugaros rodem, patiko
dabar jau kai pati gali pasiimti, tai dazniau ka nors kito issirenka, o ne ta suni, aisku kazkiek pamanko, bet tikrai ne pirmo idomumo zaislas. Aj sunus cia kazkada ji pasiemes miegojo pora naktu. bet ir viskas. Siaip musu damutei ziuriu labiau patinka mazesni zaisliukai, kurie lengvai paimami, galima prakratyt ir pan.