Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 21, 19:06)

Ar sudetinga akvariuma priziuret? Pas mus gyvuneliu parduotuvej nedidukai jie yra, 10-14 l talpos. Pardaveja sake, jei be filtro uztenka karta i savaite vandeni keisti, jei su filtu dar reciau. Bet ar tikrai taip? Nenugais tos zuvytes? Nes kiek ieskau info, tai raso ir su filtru kas savaite  g.gif  vienur raso visa vandeni keisti, kitur tik dali. Nu kazkaip nesuprantu as. Norisi pries isigyjant, jau turet supratima ka reiks daryt.

Nepasakyciau, kad mums gerai sekasi, bet kazkas gyvena, nors paprastai arba augalai vesi arba zuvys, nu nepagaunam kazkokio balanso... Buvau istyrinejusi visas akvariumu temas, cia irgi nebloga yra. Pradekite nuo paprasto burbulo su pvz. gaidelio patineliu. Jis nera lepus, tik nereikia perserti, gali gyventi be burbuliatoriaus ir sildytuvo. Pridejus veidroduka supyksta ir parodo visa savo grozi thumbup.gif Dar auksines gali taip gyventi. Tikrai uztenka karta per savaite vandeni pakeisti. Su filtru mes gal dazniau dapilam vandens, bet viso tai niekados nekeiciam nes taip isnyks visa mikroflora, bet generalinius valymus keiciam gal 50 proc. vandens.
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 21, 17:18)

Sakes... mano dama ka tik pati uzlipo ant minksto kampo ir ne visai zemo... blink.gif  doh.gif

Maniškis ką tik padarė tą patį thumbup.gif
Atsakyti
Oho kokie spartuoliai. Maniske aciu dievui dar nelipa ant kampo bet buvo ilindus į spintelė ir atsigulus ant apatinės lentynos.
Aš laiko nederinu. Prizadinu jei reikia, nes pas mus būna dienų naujienų, kai nesuprasti ką ji ir kada daro. Šiandien žiauri zirza, visą dieną ant rankų nori būti.
Atsakyti
Supratau, reikės ir man nepabijot žadinti, košę kur nors ne namie duot smile.gif

Vakar vyras iki pietų tik dirbo, nu kaip super kai kažkas namie dar būna, pačiai diena lengvesnė, laiko sau šiek tiek turėjau smile.gif

Maniškė irgi bando ant sofos lipti, pati į vonią kelia kojas, bet toli gražu kol pati ten įlips.
Atsakyti
labas 4u.gif
na va, vakar juokinga buvo kai pats užlipo ant sofos, o šiandien jau nebe, dabar nuo sofos lipa ant palangės doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

siandien koks oras fainas, bent jau ryte anksti buvo, dabar nezinau lotuliukas.gif vedem broli i darzeli, ikisau maze i nesiokle ir nuejom, pakirto man petukus nuo svorio, dar dabar jauciu doh.gif bet kai mums cia tik per stadiona perbengt ir darzelis, tai su vezimu aplink gatvelem masinom po ratais maisytis sunkiau butu, nes nera jokio normalaus saligatvio, toks labai siaurutis, su vezimu netelpam doh.gif

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 21, 18:24)
Nepasakyciau, kad mums gerai sekasi, bet kazkas gyvena, nors paprastai arba augalai vesi arba zuvys, nu nepagaunam kazkokio balanso... Buvau istyrinejusi visas akvariumu temas, cia irgi nebloga yra. Pradekite nuo paprasto burbulo su pvz. gaidelio patineliu. Jis nera lepus, tik nereikia perserti, gali gyventi be burbuliatoriaus ir sildytuvo. Pridejus veidroduka supyksta ir parodo visa savo grozi  thumbup.gif Dar auksines gali taip gyventi. Tikrai uztenka karta per savaite vandeni pakeisti. Su filtru mes gal dazniau dapilam vandens, bet viso tai niekados nekeiciam nes taip isnyks visa mikroflora, bet generalinius valymus keiciam gal 50 proc. vandens.

Aciu uz patarimus 4u.gif fainas tas gaidukas, reikes pasiziuret, ar musu sitam "kaime" yra pirkt tokiu lotuliukas.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 10 22, 10:17)
labas 4u.gif
na va, vakar juokinga buvo kai pats užlipo ant sofos, o šiandien jau nebe, dabar nuo sofos lipa ant palangės doh.gif

Alpinistas lotuliukas.gif na bet tikrai nejuokinga doh.gif
Pvz mano dickis, kai kalbu telefonu lipa kuo auksciau, na bet beveik jau penkiametis. Sakiau galetu ir ant liustro uzsikartu. Pajaucia gal vaikas laisve, kad mama uzsiemus. Bet jis taip ir pas kriksto mama name dare, sako atsisuku, o Rokas ant peciaus lipa. Irgi telefonu kalbejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 22, 11:17)
labas 4u.gif

Nu nejuokinga tikrai... Aisku Jusu mazius jau 11 men., musiskiai dar tik i desimtaji zengia...Man baisu tie lipimai, dar ir dabar drebedama ziuriu kai dickis (7,5 m.) kur nors uzsilipa... Pati as bijau aukscio, todel net antrame aukste iseiti i balkona jau issukis doh.gif blush2.gif Gal todel taip ir reaguoju.
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 22, 11:17)
labas 4u.gif

O siaubeli - man rankos kojos nutirptu blink.gif .

Maniskis kol kas dar niekur ausciau neuzsikaria. Tik laksto, kad vejas keturiom po namus biggrin.gif . Megstamiausi uzsiemimai spinteles ir stalciai - kad ir siaip darinet labai smagu jam. Ir baisiai laidai visokie domina doh.gif . Telefonu negaliu nei kalbet nei zinutes ramiai parasyt - draskosi net kaip jam jo reikia doh.gif .
Siandien visai netycia aptikau 5 dantuka thumbup.gif . Nors siaubingai neduoda man savo burnytes apziuret.
Mamos, o valot dantukus savo mazyliams? As nusipirkus toki silikonini sepeteli, kur ant pirsto maunasi, tai pabruzinu vis. Bet be jokios dantu pastos. Gal dar ankstoka pastas naudot? g.gif
Atsakyti
laba ryta,

nes jau po apziuros. per 2 men paaugom 400g ir 1 cm. nieko nesake, kad per mazai, tai manau ir uztenka, nes laksto kaip pamisusi ji. visi namai verciami, jau mes ja mazu tornaduku vadinam, nes viskas kas vietoj ar ne vietoj eina ant zemes biggrin.gif telefonu irgi negalima kalbeti, nes plesia is ranku.

turiu nupirkus sepetuka, tai duodu pati pakramto, po to vyras pabruzina biski, bet irgi be pastu be nieko.

maniske tik pasilipus ant manes uzsikaria ant kampo, bet jau taip baisiai nori ji lipt. kyla audra, jei neleidziu.

va taip va ir gyvenam.
Papildyta:
aj tiesa dar gasvom siuntima pas oftolmologa. dabar klausimas pas koki registruotis, gal vilnietes jau pas kazka buvo ir gali parekomenduoti?
Atsakyti
Labas rytas,

dantukus su silikoniniu sepeteliu valau jau turbut antras menuo ir naudoju pasta kur skirta vaikuciams 0+, ten parasyta, kad nepavojinga, jeigu vaikas nuryja. Labai patinka si procedura, nors burnos apziura yra tabu... Mes irgi laukiam 5 dantuko pagaliau smile.gif

Siandien savo damai nupirkau nedidele lelyte maxej, toki rubuili leliuka. Sakau gana brolio masinas stumdyti. Nu ir ka, deze labai patiko, o leleyte guli numesta. Dabar vel vercia brolio tanku deze... doh.gif

Beje assorti.lt vykdo gera akcija, perki 2 pakus Libero sauskelnio, 3-ia gauni dovanu. Siandien gavom savo siunta - patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus tai gerai, palangių nelabai yra, nes du kambariai su langais iki žemės, ir tik vienam palangė aukštai, bet ten nėra kai užlipti smile.gif

Mūsiškė irgi viską verčia, ypač patinka rūbus nuo skalbyklės nurinkti, visus dar ir išpurto smile.gif O šiaip labai juokinga būna, kai užklumpu ką nors darant, paklausiu 'ką čia veiki?', tai meta viską ir lekia kur akys mato smile.gif dar susimėto kartais į kurią čia pusę bėgti lotuliukas.gif
Aš buvau libero kažkada nusipirkusi, man jie nepatiko.

Kokias gertuvėles naudojate? Mes turime tokią: http://www.amazon.co...s=tommee tippee , tai nelabai patinka, nes nesugalvoja, akd reikia užsiversti, o ir šiaip labai lengvai išbėga vanduo
ir tokią

http://www.amazon.co...ywords=nuby cup , bet net man ne visada pavyksta iš jos atsigerti, su tuo šiaudeliu kažkaip reikia tam tikroj vietoj prikasti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 23, 13:21)

Kokias gertuvėles naudojate?

Nenaudoju jokios, nes geria arba MP arba misini, kuri duodu tik is buteliuko. Arbata kelis kartus ragavo tiesiai is saukstelio. Su dickiu turejau nepamenu kurios firmai tikrai begdavo gerimas. Visos grindys slapios budavo, tada pradejo gerti per siaudeli. Man taip labiau patiko. thumbup.gif
Atsakyti