As siandien velyva forume
AgSlan su pirmaisiais zingsneliais
. Jetau, kaip fainai
QUOTE(Leilita @ 2015 10 20, 10:40)
o man vel kazkoks liudesys uzejes, matyt oras veikia ir dar kazko sirdi jau 3 diena permusineja, tai jauciuosi kaip trenkta.
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 20, 13:01)
Nesuprantu kur tos mano jegos dingo, kur ta energija???.... dar vis su naktiniais sedziu, namie bardakas, nieko nesinori.. tik REIKIA kazkiek i prieki stumia.. cia tas apniukes oras gal taip veikia, su abiem maziais ir gipsuota koja viska pasidarydavau ir dar laiko likdavo, o jau siandien kazkoks durdomas, su mazute vienos esam ir rankos man nekyla.. liudna kazkaip... galva skauda, verkt norisi. Jauciu eisim i lauka pavalge, gal kiek nuotaikos pasitaisys.
Laikykites, mamos - nepasiduokit blogom nuotaikom
. Jetau, kaip suprantu - buna tokiu dienu tikrai ne taip retai. Is patirties galiu patart - reikia veiklos uz namu ribu. Leilita apie sokius snekejo - vis dar nevelu isbandyt
. Zinau, kad sunku prisivesrt - o vaiko ritmas isvis niekada nesutaps su Jusu norais - bet viskas imanoma - tik siek tiek daugiau pasiryzimo
. Nuvargina tie vizitai pas uosvius, psichologiskai. O namai - vis tas pats per ta pati.... Taip nuobodu ir liudna pasidaro. Reikia keist dienotvarkes - juk i darbus dar metelius tikrai neleksim
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 20, 15:08)
Mes galvojam pirkt zuvyciu, nori ir dickis, ir mums kazkokio augintinio reikia. anyta klausia kas jas priziures? Nu sakau vedziot, tai nereiks i lauka, tai gal kaip nors. darzelyje vaikuciai turi akvariuma, tik per vasara zuvytes nugaiso, keista nes pernai normaliai jos isgyveno. Tai dabar mes teveliai renkam pinigelius naujos zuvytems. O namuose mums zuvytes galvoju idealiausias variantas bus, nes vaikas alergiskas, tai tu pukuotu, plunksnuotu nesinori auginti, o gal negerai bus
Mes dar kol kas nesiruosiam. Galvoju kaip cia protingai per Kucias svest reiks
Buvom lauke, susitikom su kolege. Irgi mazute mergyte turi, taip fainai pasivaiksciojom. Jau mano aktyviste,vezime ramiai nepabuna, isdykauja, pilva i virsu kilnoja
tai juokiasi, tai verkt ruosiasi
o jos ramiake, sedi snaudzia, mano uzcypia, tai draugyte tik akis ispucia mazdaug "kas cia dabar?"
Del gyvuneliu - esu turejus zuvytes, bet nemanau, kad vaikams idomu butu
. Gal "paziopsos" pora dienu. bet gi ju nei paliesi, nei paglostysi. Vaikam labai norisi "paciupinet" kazkaip. O ziurkenas koks netiktu? Jie ten mazai pukuoti. Bet vis juda kruta - dar galima paimt i rankas. Ju prieziura nera labai baisi - vis del ta mazyciai gyvuniukai. Didzke mano augino ilgai - aisku po keliu metu irgi atsibodo
.
Del gimtadienio kazkaip dar negalvojau. Nors irgi turbut nelabai mes svesim - toks kvailas laikotarpis tarp Kaledu ir Nauju
. Pati esu per Naujus metus gimus - savo vaikam tikrai tokio "dziaugsmo" nelinkejau - bet mazgis pats pasirinko kada jis nori isvis musu gyvenime atsirast
.
O del judrumo - tai tas pats - vezime sedi sunkokai jau. Retai kada tam buna tinkama nuotaika. Ne karta parsitempus ne is arti ant vienos rankos, nes su kita vezima reikia stumt
. Vyras nupirko gal pries pora savaiciu nesiokle, kurioje galima nesiot ir i prieki atsukus. I vezima isimetus visada, nes jau kazkokie skausmai rankoj kajrej nepraeina gal tris savaites. O jau koks geris su ta nesiokle eit i kokia pvz. Maxima
. Kaip as anksciau nesusiprotejau tokio daikto nusipirkt - vis galvojau apsieisiu. Bet dabar labai dziaugiuosi. Namie net issisiurbt negaliu - mazius bijo siurblio garso - rekia. O i nesiokle issidedu ir kadangi prie manes prisiglaudes - tai isbuna. Galiu pagaliau nors namus apeit
. Siandien besiurbiant net uzmigo joje
.