Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

Labas rytas 4u.gif

Pradedam nauja savaitele. Miegomoj sianakt puikiai - tik vel labai velai uzmigdziau ir sunkiai. O ryte miega ilgai. Kazkaip visai neteisingai persislinko musu grafikas - reiks bandyt kazkaip grazint i vezes g.gif .

QUOTE(akari @ 2015 10 18, 20:16)
Aš dažnai perku iš HM, o ir savo tekstilę nunešu, gaunu nuolaidą. Bet pas mus nedidelis vaikų skyrius, ypač kūdikių. Dar primarke pigios prekės, bet man vis tiek brangu lyginant, kad suaugusių tiek pat kainuoja.

O dėl sporto...tai čia spec. mamoms su vaikais? Ar į sporto salę leidžia su jais?

O sporto sale paprasta - ne spec. su vaikais. Is principo netgi negali ten but vaiku. Bet kadangi mazyte ir treneris supratingas, tai leidzia mums eit. Buvom isbandyt ir spec. su vaikais - yra Kaune Vilijampolej. Bet ten irgi taip idomiai - mamos ratu daro pratimus ir ratu per treniruoklius eina. bet tempas tai nenormalus doh.gif . Nieko nespeji - vos pastimi treniruokli du kartus ir jau keistis. O vaikai toj pacioj salej ant kilimelio visi ir viena sales darbuotoja juos priziuri. Maniskis, kadangi sustresavo - puse laiko bliove ir vistiek negalejau sportutot, nes ramint reikejo. O cia ramiai sau neskubedamos, pasikeisdamos ir manstinames biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 19, 11:33)
Mano dama vis daugiau pastovi viena, nesilaikydama, o vedam daznai jau uz vienos rankytes - sakau gal uz kokio menesiuko ir viena keliaus  g.gif  bigsmile.gif

Tikra saunuole 4u.gif . Maniskis dar nenori vaiksciot visai. neina vedamas uz rankuciu schmoll.gif . Jam keturiom viskas puikiai pasiekiama. Nu teks laukt smile.gif
Atsakyti
sveikos,

na va mes jau parsigavom namo is po seneliu lankymo. pas mano tevus viskas gerai, o va su vyro tevais beda beda, vaikas visai neprisileidzia vyro tevo, tik pamato ir iskart i dudas ir po to kol nuraminu :/ ir nesuporantu kur bedos, nes mazuliukeir panesiodavo ir viska, o dabar va. na bet gal ir patys kalti, reiktu dazniau aplankyti anuke.

mazoji kartais irgi pastovi neisikibus, bet labai nedaznai. man taip baisu kazkodel atrodo kai ji taip atsistoja, atrodo kai plosis kur nors. o eiti uz rankysiu prilaikoma nelabai nori, nes keturiom laai greitai gali nubegti kur reikia, nors isikiusi i sienas ir baldus gali ir visa buta is leto apeiti.

o man vel kazkoks liudesys uzejes, matyt oras veikia ir dar kazko sirdi jau 3 diena permusineja, tai jauciuosi kaip trenkta.
Atsakyti
Labas 4u.gif
aciu uz sveikinimus merginos mirksiukas.gif

o maniskis vakar pirmus du mazycius zingsnelius padare wub.gif laimes pilnos kelnes man buvo biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Nesuprantu kur tos mano jegos dingo, kur ta energija???.... dar vis su naktiniais sedziu, namie bardakas, nieko nesinori.. tik REIKIA kazkiek i prieki stumia.. cia tas apniukes oras gal taip veikia, su abiem maziais ir gipsuota koja viska pasidarydavau ir dar laiko likdavo, o jau siandien kazkoks durdomas, su mazute vienos esam ir rankos man nekyla.. liudna kazkaip... galva skauda, verkt norisi. Jauciu eisim i lauka pavalge, gal kiek nuotaikos pasitaisys g.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 10 20, 11:48)
o maniskis vakar pirmus du mazycius zingsnelius padare wub.gif  laimes pilnos kelnes man buvo biggrin.gif

Koks saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutukas: 20 spalio 2015 - 12:02
Labas mamos wink.gif

Su pirmais žingsniukais thumbup.gif

O man patinka, kai pati stovi, dažniausiai savo kambaryje ant tos minkštos puzlės, tai ir nebaisu, nes negriūna, o gražiai atsisėda smile.gif

Laimutuk, o aš pavydžiu, kad su naktiniais, niekur gali neskubėti ir t.t. smile.gif Pas mus tokio dalyko nėra namuos, nes reikia atsikėlus šunį vedžioti, nesvarbu koks metų laikas, koks oras, nu gi žiūri jis klausiamai 'einam ar ne?' ir turi keltis smile.gif

Jau pradėsiu ruoštis gimtadieniui, įsidėjau į krepšelį keletą pom pom balionų, lankelį-karūna smile.gif Dar galvoju pirkti vienkartinius indus gimtadienio tema, bet labai jau viskas rūūūūžava bus, kai berniukų mėlyną, tai man labai gražu, o ta rožinė jau saikingai turi būti. Ar jau pradėjote ruoštis ką nors?
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 20, 12:35)
Laimutuk, o aš pavydžiu, kad su naktiniais, niekur gali neskubėti ir t.t. smile.gif Pas mus tokio dalyko nėra namuos, nes reikia atsikėlus šunį vedžioti, nesvarbu koks metų laikas, koks oras, nu gi žiūri jis klausiamai 'einam ar ne?' ir turi keltis  smile.gif 

Jau pradėsiu ruoštis gimtadieniui, įsidėjau į krepšelį keletą pom pom balionų, lankelį-karūna smile.gif Dar galvoju pirkti vienkartinius indus gimtadienio tema, bet labai jau viskas rūūūūžava bus, kai berniukų mėlyną, tai man labai gražu, o ta rožinė jau saikingai turi būti. Ar jau pradėjote ruoštis ką nors?

Mes galvojam pirkt zuvyciu, nori ir dickis, ir mums kazkokio augintinio reikia smile.gif anyta klausia kas jas priziures? Nu sakau vedziot, tai nereiks i lauka, tai gal kaip nors lotuliukas.gif darzelyje vaikuciai turi akvariuma, tik per vasara zuvytes nugaiso, keista nes pernai normaliai jos isgyveno. Tai dabar mes teveliai renkam pinigelius naujos zuvytems. O namuose mums zuvytes galvoju idealiausias variantas bus, nes vaikas alergiskas, tai tu pukuotu, plunksnuotu nesinori auginti, o gal negerai bus g.gif

Mes dar kol kas nesiruosiam. Galvoju kaip cia protingai per Kucias svest reiks blush2.gif

Buvom lauke, susitikom su kolege. Irgi mazute mergyte turi, taip fainai pasivaiksciojom. Jau mano aktyviste,vezime ramiai nepabuna, isdykauja, pilva i virsu kilnoja lotuliukas.gif tai juokiasi, tai verkt ruosiasi doh.gif o jos ramiake, sedi snaudzia, mano uzcypia, tai draugyte tik akis ispucia mazdaug "kas cia dabar?" lotuliukas.gif
Atsakyti
su praejusiu gimtadieniu ir su pirmais zingsiukais 4u.gif

mes namie suni turim, tai dabar tikra anrchija, drauges abi ka nors susigalvoja ir jau ziurek tylu namie biggrin.gif

mes irgi gimtadieniu kazkaip nesiruosiam svesti. as nebent noreciau kur nuvest nufotografuot profesionaliai, bet baliaus jokio nedarysim, nes ir pakviest nelabai yra ka, o ir neprisimins nieko toks ziogas.
Papildyta:
laimutukas, mano irgi aktyviste. jei nemiega, tai nepasedi ramiaivezime, kojos kilnojasi, pati kraiposi i visas puses.
Atsakyti
As siandien velyva forume smile.gif

AgSlan su pirmaisiais zingsneliais 4u.gif . Jetau, kaip fainai wub.gif

QUOTE(Leilita @ 2015 10 20, 10:40)
o man vel kazkoks liudesys uzejes, matyt oras veikia ir dar kazko sirdi jau 3 diena permusineja, tai jauciuosi kaip trenkta.

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 20, 13:01)
Nesuprantu kur tos mano jegos dingo, kur ta energija???.... dar vis su naktiniais sedziu, namie bardakas, nieko nesinori.. tik REIKIA kazkiek i prieki stumia.. cia tas apniukes oras gal taip veikia, su abiem maziais ir gipsuota koja viska pasidarydavau ir dar laiko likdavo, o jau siandien kazkoks durdomas, su mazute vienos esam ir rankos man nekyla.. liudna kazkaip... galva skauda, verkt norisi. Jauciu eisim i lauka pavalge, gal kiek nuotaikos pasitaisys.

Laikykites, mamos - nepasiduokit blogom nuotaikom 4u.gif . Jetau, kaip suprantu - buna tokiu dienu tikrai ne taip retai. Is patirties galiu patart - reikia veiklos uz namu ribu. Leilita apie sokius snekejo - vis dar nevelu isbandyt 4u.gif . Zinau, kad sunku prisivesrt - o vaiko ritmas isvis niekada nesutaps su Jusu norais - bet viskas imanoma - tik siek tiek daugiau pasiryzimo 4u.gif . Nuvargina tie vizitai pas uosvius, psichologiskai. O namai - vis tas pats per ta pati.... Taip nuobodu ir liudna pasidaro. Reikia keist dienotvarkes - juk i darbus dar metelius tikrai neleksim mirksiukas.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 20, 15:08)
Mes galvojam pirkt zuvyciu, nori ir dickis, ir mums kazkokio augintinio reikia. anyta klausia kas jas priziures? Nu sakau vedziot, tai nereiks i lauka, tai gal kaip nors.  darzelyje vaikuciai turi akvariuma, tik per vasara zuvytes nugaiso, keista nes pernai normaliai jos isgyveno. Tai dabar mes teveliai renkam pinigelius naujos zuvytems. O namuose mums zuvytes galvoju idealiausias variantas bus, nes vaikas alergiskas, tai tu pukuotu, plunksnuotu nesinori auginti, o gal negerai bus  g.gif

Mes dar kol kas nesiruosiam. Galvoju kaip cia protingai per Kucias svest reiks  blush2.gif

Buvom lauke, susitikom su kolege. Irgi mazute mergyte turi, taip fainai pasivaiksciojom. Jau mano aktyviste,vezime ramiai nepabuna, isdykauja, pilva i virsu kilnoja  lotuliukas.gif  tai juokiasi, tai verkt ruosiasi  doh.gif o jos ramiake, sedi snaudzia, mano uzcypia, tai draugyte tik akis ispucia mazdaug "kas cia dabar?"  lotuliukas.gif

Del gyvuneliu - esu turejus zuvytes, bet nemanau, kad vaikams idomu butu blush2.gif . Gal "paziopsos" pora dienu. bet gi ju nei paliesi, nei paglostysi. Vaikam labai norisi "paciupinet" kazkaip. O ziurkenas koks netiktu? Jie ten mazai pukuoti. Bet vis juda kruta - dar galima paimt i rankas. Ju prieziura nera labai baisi - vis del ta mazyciai gyvuniukai. Didzke mano augino ilgai - aisku po keliu metu irgi atsibodo biggrin.gif .

Del gimtadienio kazkaip dar negalvojau. Nors irgi turbut nelabai mes svesim - toks kvailas laikotarpis tarp Kaledu ir Nauju doh.gif . Pati esu per Naujus metus gimus - savo vaikam tikrai tokio "dziaugsmo" nelinkejau - bet mazgis pats pasirinko kada jis nori isvis musu gyvenime atsirast wub.gif .

O del judrumo - tai tas pats - vezime sedi sunkokai jau. Retai kada tam buna tinkama nuotaika. Ne karta parsitempus ne is arti ant vienos rankos, nes su kita vezima reikia stumt doh.gif . Vyras nupirko gal pries pora savaiciu nesiokle, kurioje galima nesiot ir i prieki atsukus. I vezima isimetus visada, nes jau kazkokie skausmai rankoj kajrej nepraeina gal tris savaites. O jau koks geris su ta nesiokle eit i kokia pvz. Maxima thumbup.gif . Kaip as anksciau nesusiprotejau tokio daikto nusipirkt - vis galvojau apsieisiu. Bet dabar labai dziaugiuosi. Namie net issisiurbt negaliu - mazius bijo siurblio garso - rekia. O i nesiokle issidedu ir kadangi prie manes prisiglaudes - tai isbuna. Galiu pagaliau nors namus apeit thumbup.gif . Siandien besiurbiant net uzmigo joje lotuliukas.gif .
Atsakyti
Laba diena,

aktyvios dienos, kad nera kada ir prie kompo prisesti... Net rudeninei depresijai laiko kilti nera kada, nes vos speju kada valgyti ka nors sumakaluoti blush2.gif Pries atostogos mokykloje visokiu reikalu ir renginiu daug, dar susirinkimai, daktarai ir t.t.

Maniske gime antra diena Kaledu, aisku paminesim, bet jokiu grand gimtadieniu bent jau iki 3 metu nesiruosiu daryti. Tokio amziaus vaikams giliai dzin gimtadienis, Kaledos ar Velykos. Veliau, kai prasideda darzelis tai ir tas supratimas jau atsiranda ir noras ir pageidavimai su ivairiais favoritais bigsmile.gif
Del gyvunu tai cia turbut kaip ir viskas nuo pacio zmogaus priklauso. Namuose, aisku lauke, turim suni, turim ferma triusiu ir nedideli akvariuma. Tai va butent akvariumas vis dar neatsibodes, mano vaikas gime kai namuose jau buvo akvariumas, jam atranda laiko ir noro valyti, serti zuvytes. I suns puse net neziuri, sake smirda. O dar tos alergijos... Na dar koki triusiuka kai pavasari buna paglosto, bet viskas tuo ir baigiasi. Net zoles lapo jiems nenueina imesti...

Siandien savo ponia pavaisinau troskintomis kalakuto kepenelemis ir bulviu kose - viskas patiko thumbup.gif
Atsakyti
Na tai turbūt man pirmo vaiko sindromas, noriu švęsti smile.gif Tik gimtadienis nusimato pirmadienį, lyg anksčiau negalima daryti, bet tikint tais prietarais į bažnyčią eiti negalima smile.gif Mano brolio gimtadienis gruodžio 23d., tai nelabai patenkintas, o per Kūčias realiai net torto nebus galima valgyti smile.gif

Mano draugė turi žuvytes, bet akvariumas toks didelis, tai jo dukrytė labai nusiramindavo, bet čia kūdikiui taip smile.gif

Va gerai pasakyta, kad vaiko grafikas nesutaps...hm, turėjau eiti pas gydytojus, bet nėjom, nes nu ji tuo laiku miega ax.gif Perkėliau kitai dienai, ir tuo laiku kai nemiegos. Kaip jus darot? Žadinat? Neleidžiat miegoti? Ar vis gi laikus derinate su vaiko miegu, maitinimu?
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 21, 17:47)
? Ar vis gi laikus derinate su vaiko miegu, maitinimu?

Nesiderinu, nes tokiu atveju mano vyresnelis tupetu mokykloje... Rezima turim ryte ir vakare - tuo paciu metu keliame, valgo kose na ir vakare dar pasiseka nulauzti apie 21 val. Dienos begyje buna kaip papuola, tenka ir kelti, ir pietu miega pradeti masinoje paskui perkelti arba i vezima arba i lovyte ir t.t.t. Pirmadieni tik 21 val. gryzom is sveciu, aisku ji uzmigo masinoje, gryzus i kiema prabudo, dar kazkiek pabendravom nuprausiau ir pamaitinta luzo nakties miegui. As bloga, nes gyvenimo ritmo del antro vaiko nesuletinom ir gyvenam iprastai. O del maitinimo tai is viso nesuku galvos, pasiimu misinuka arba maitinu MP pagal situacija, kita karta ir kose isidedu, tik pasildyti belieka ir jogurta. Priklauso kur ir kokiu metu vaziuojam ax.gif

Sakes... mano dama ka tik pati uzlipo ant minksto kampo ir ne visai zemo... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_zalia: 21 spalio 2015 - 17:36
Labas vakaras smile.gif

Vakar kai rankos nekilo ka nors daryt, tai siandien sakiau ir nenusileis dar lotuliukas.gif labai aktyvi diena buvo, gaila tik kad lauke nepabuvom ilgiau, lijo tai tik kol broli is darzelio parsivedem ax.gif

Kaime yra ir katinu, ir sunu ir dickis geriausiu atveju tik vienu pirsteliu prisiliecia prie ju doh.gif nenori jis. Pries metus brolis atsiveze maza vilksuniuka, nusipirko, ir uzsuko vaikui parodyti. Tai mano dickis ta suniuka sauke, suniuk suniuk, ateik. O kai tas suniukas sumaste ateit, tai mano vaikas spiegdamas ant lovos uzsoko ir jau suniuk neik lotuliukas.gif
Tai ka jis veiktu suni turedamas namie as nezinau lotuliukas.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 21, 16:47)
Va gerai pasakyta, kad vaiko grafikas nesutaps...hm, turėjau eiti pas gydytojus, bet nėjom, nes nu ji tuo laiku miega  ax.gif  Perkėliau kitai dienai, ir tuo laiku kai nemiegos. Kaip jus darot? Žadinat? Neleidžiat miegoti? Ar vis gi laikus derinate su vaiko miegu, maitinimu?

As nederinu, nes vis tiek bus taip, kad nesuderinsi. Negali suplanuot kada vaikas eis miegelio, kai neturi tikslaus ritmo. Reikia ir zadinu. Vat tik pries einant jau stengiuosi pamaitinti, o jeigu ilgai kur nors uztrunkam, tai kose issivirus pasiimu ir nesuku galvos.

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 21, 17:18)
Sakes... mano dama ka tik pati uzlipo ant minksto kampo ir ne visai zemo... blink.gif  doh.gif

Oho, kokia spartuole saunuole thumbup.gif dabar jau reikes atidziau stebet, kol ismoks teisingai ir nulipti nuo kampo smile.gif

Ar sudetinga akvariuma priziuret? Pas mus gyvuneliu parduotuvej nedidukai jie yra, 10-14 l talpos. Pardaveja sake, jei be filtro uztenka karta i savaite vandeni keisti, jei su filtu dar reciau. Bet ar tikrai taip? Nenugais tos zuvytes? Nes kiek ieskau info, tai raso ir su filtru kas savaite g.gif vienur raso visa vandeni keisti, kitur tik dali. Nu kazkaip nesuprantu as. Norisi pries isigyjant, jau turet supratima ka reiks daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutukas: 21 spalio 2015 - 18:08