Labas rytas, mamos,
Oras siandien tragiskas - baisiai lyja. Bet geroji puse yra ta - kad mazgis gerai miega
. Ir naktu pora sauniai lovytej savo ismiegojo. Bet jau kol uzmigdom vakare - tai kosmaras
.
Mes gi su jaunuoliu pradejom eit i sporto kluba. Nu tiksliau mama sprotuot. Nors ir tai - cia viskas drauges itaka - nes pati as tingine
. Mano drauge linkus kaupti kilogramus, tai jai reikia pastangu, kad kazkiek formas padailint, nes dietos atmestos (maitina mazyle MP). Tai prikalbino mane kartu - einam per pietus, kai maziausiai zmoniu. Viena daro praimus, kita vaikus ziuri - ir keiciames taip. Nu kol kas pora dienu tik tebuvom, ziuresim, kaip cia toliau eisis
.
Vakar buvom Vilniuj uosviene su gimtadieniu pasveikint. Man tai tiesiog pareiga, nes scenarijus ten nuvaziavus visada toks pats - "prifarsiruoja" pietum ir tortais - o po to gulim leisgyviai ant sofu ir diskutuojam ka nors ne itin aktualaus. Dar pakeliui namo i "H&M" uzsukom - laukiu nesulaukiu, kol Kaune ja atidarys. Didzkei savo pripirkau "basic" vienspalviu maikiu, nes mokykloj prie uniformos neleidzia su uzrasais nesiot.
Tai vat toks tas savaitgalis kol kas.
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 16, 16:54)
Maniske demesio irgi nori, bet paskutiniu metu labai domina virtuves spinteles ir stalciai
Dar kazkada sakiau sau, kad gera mergaite, nelenda kur nereikia. Siaip ji nera reksne, bet jeigu jau i koja ar i kelnes kimba, reiskia jai kazko reikia is manes arba MP, arba tiesiog panesioti, pazaisti. Aisku gerai, kai daznai sunus su ja megsta pazaisti, pats leliuku patampa, ropoja kartu, kaladeles delioja.
Stalciai taip - valdo ir pas mus
. Labiausiai megstamas mamos apatiniu stalcius miegamajam. Bet as rankioju jau geriau apatinius - vis nors kad tik uzsiemimas tam kartui.
Didieji vaikas geris tikrai
. Manoji kai ateina padukt su mazium, taip man gera
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 16, 21:31)
Mano irgi krausto, susirenku paskui tik medinius saukstus po namus istasytus. Ne karta ir pirstukus su stalcium buvo prisispaudus, bet tik pasiziuri rimtu zvilgsniu, graziai issitraukia pirstukus ir toliau dirba
tai arba neskaudziai iki siol dar gaudavosi jai, arba vistiek kraustyt geriau negu nelyst daugiau.
Ale vat geras uzsiemimas - net ne cypt, jeigu skauda
. Maniskis tai rekia prisispaudes pirsciukus, kol jo neisvaduoji. Tada staigiai nutyla ir toliau "dirba".
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 17, 16:15)
Pas mus nieko naujo. Jauciuosi labai pavargus, visiskai be nuotaikos
Maziukas toks irzlus ir neramus tapo, nori buti tik ant ranku, ir butinai tik ant MANO! Niekas kitas jam netinka. Uzmigdyti ji tapo misija neimanoma, ir nakciai ir pietu miegui. Apie valgyma tai as jau net patylesiu
Diena dazniausiai miega jau tik karta, ir dazniausiai tik kokia valanda tai nieko nebespeju padaryti.
Rytoj sviesiu gimtadieni, o taip nera nuotaikos
kazkaip nemegstu svenciu paskutiniu metu. reikia kazkaip susiimti eiti pradeti kazka ruosti bet rankos nekyla.
Na va issipasakojau jums, gal dabar palengves
nes jau tiek daug visko susikaupe o pasikalbet ir nera su kuo.
SU GIMTADIENIU
Zinoma zinoma - mes cia tam ir esam, kad isklausyt
. O ir suprasim tikrai kiekviena, nes paciom daznai tokios dienos buna. Nu bet gi pasiguodziam ir toliau dziaugiames graziais motinystes stebuklais
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 17, 17:30)
Mamos, kaip Jus tikrinat, ar vaikam lauke nesalta? Nosis kad vesi jau nekreipiu demesio. Grizom is lauko, ziuriu pedutes vesios, rankytes irgi. Bet siaip visas kunelis siltutis. Tik galunes vesios. Nu negi susalo, kazkaip nemanau
Tai gal nesusalo. Maniskis varliukas irgi - kazkaip pastoviai rankytes kojytes sala gan greit. As nosiuka tikrinu. Jeigu vesus - nepanikuoju, bet vat jeigu jau ledinis - tai ziuriu kaip cia uzklojus, ar dar ka.