sveikos,
mes siandien valgeem zuvi su morka, moliugu ir kalafijoru. pas mus su obuoliu buvo panasiai, kaip jums su kriause kol atemiau nelupta buvo asaru pakalnes, o po to kai daviau nulupta taip godziai valge, o vakar is vis... buvom pardej ir nusipirkom varskes suri. idejom i vezima. grize rengiames dar kazka darom, galvoju ko tais baisiai tylu namie, pasiziuriu, issitraukus suri, prakandus pakuote, grauzia dama suri o mes juk jai dar neduodam pienisku produktu
pas mus jau kasos kazkokios yra. preikyje jau segu su segtuku, nes lenda i akis. manes vaikystej neskuto plikai ir tikrai nesiskundziu del plauku. tfu tfu tfu
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 14, 15:00)
Ar turim ilgaplaukiu mes? as toki prietara girdejus, kad metu vaikui reikia plaukus plikai nuskusti, kad stiprus tvirti uzaugtu. Musu mama ne vieno neskuto, as savo vyresnelio irgi. Mazutes mergaites tuo labiau nesiruosiu. Viena giminaite savo mergaite skuto. Nu man kazkaip nelabai kaip atrodo tokie prietarai. Cia gi optine apgaule kaip as sakau. Nuskusti plaukuciai paskui gi visi vienodo ilgio atauga, ir atrodo,kad ju daug.
Maniske su 5 stagariukais ant galvos nuo gimimo. Man negraziai atrodo, galvoju gal tikrai reiktu bent jau apkarpyti kazkaip, gal sustipretu plaukuciai Tokiais prietarais netikiu, visur dominuoja genetika. Sunus turi visa kelma ant galvos - i mano puse, gime plikas, bet greitai pradejo plaukai augti, tokio amziaus jau reikejo apkarpyti aplink ausis, o rimtai kirpome 1,5 m., tada pamete visas leliuko garbanas ir pradejo augti dratiniai plaukai
Kaip reikalai pas leliukus su naktipuodziu?
bandziau sodinti, bet nekazka. nes ji nepasedinti vienoje vietoje pas mane, tai nesedi ir ant naktipuodzio :/
QUOTE(Leilita @ 2015 10 14, 15:19)
bandziau sodinti, bet nekazka. nes ji nepasedinti vienoje vietoje pas mane, tai nesedi ir ant naktipuodzio :/
Maniske irgi nesedi ir nieko nedaro, bet palaikius virs tualeto turim rezultata kiekviena karta. Retkarciais ir dideli reikala pavyksta taip pagauti.
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 14, 14:18)
Maniske su 5 stagariukais ant galvos nuo gimimo. Man negraziai atrodo, galvoju gal tikrai reiktu bent jau apkarpyti kazkaip, gal sustipretu plaukuciai Tokiais prietarais netikiu, visur dominuoja genetika. Sunus turi visa kelma ant galvos - i mano puse, gime plikas, bet greitai pradejo plaukai augti, tokio amziaus jau reikejo apkarpyti aplink ausis, o rimtai kirpome 1,5 m., tada pamete visas leliuko garbanas ir pradejo augti dratiniai plaukai
Vat butent, genetika, ir tas skutimas nieko nekeicia. Mano mamos labai geri plaukai, tete plikas. Vienas brolis irgi jau plinka, o jaunas, kitas su dratiniais plaukais, visas masineles uzkisa.
Dickiui irgi apie ausis kirpau, nes negraziai atrode. O mazutei uz ausyciu kol kas graziai uzkisu, nugarytej labai graziai plaukuciai auga, nera jokiu pliku vietu, atauge ka buvo nutrynus. Grifkutes turbut tikrai tik 3 plaukuciai yra ilgesni, iki antakio jau siekia.kiti trumpesni netrukdo dar . O siaip turi du verpetus ant pakausio, tai jos visi virsugalvio plaukai kaip pas papuga stati
Maniske kakoja ant puodo, retai kada i pampersa padaro. Pamatau kad ruosiasi, pasodinu ir padaro. Reiktu gal dazniau ir del syses sodinti, bet kol kas situo dar neuzsiimu
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 14, 15:38)
. O mazutei uz ausyciu kol kas graziai uzkisu, nugarytej labai graziai plaukuciai auga, nera jokiu pliku vietu, atauge ka buvo nutrynus. Grifkutes turbut tikrai tik 3 plaukuciai yra ilgesni, iki antakio jau siekia.kiti trumpesni netrukdo dar . O siaip turi du verpetus ant pakausio, tai jos visi virsugalvio plaukai kaip pas papuga stati
Pavydziu kasyciu Nu man nieko nera blogiau kaip plika mergaite... Pas maniske plauku ne ka daugiau negu kad gime...
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 14, 15:05)
Pavydziu kasyciu Nu man nieko nera blogiau kaip plika mergaite... Pas maniske plauku ne ka daugiau negu kad gime...
Uzaugs tie plaukiukai
Gi ne plikai nuskutot as tos giminaites mergytes foto kai pamaciau po plaukuciu nuskutimo, tai net nupurte. O buvo jau nemazai ilgu, bet vieni ilgesni kiti trumpesni, tokiais kuokstukais. Galvojau Dieve Dieve, kur protas, metuku mergaite taip nudziorint..
O gime tai mano abu juodukai, paskui blondinukai patapo. Ypac idomiai atrode, kai gimtiniai tamsus isslinkinejo, ir augo sviesus. Ne vienas nebuvo plikas, vis su plaukiukais. Ne kazin kiek ju baisiai daug, bet su plaukiukais iki kasu dar toli sviecia, bet auginam. Buvau karta nugarytej tokia bigute susegus segtuku, gumyte nelabai ten ka dar pavyktu surist
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 14, 14:00)
Oj fainuole
Ar turim ilgaplaukiu mes? as toki prietara girdejus, kad metu vaikui reikia plaukus plikai nuskusti, kad stiprus tvirti uzaugtu. Musu mama ne vieno neskuto, as savo vyresnelio irgi. Mazutes mergaites tuo labiau nesiruosiu. Viena giminaite savo mergaite skuto. Nu man kazkaip nelabai kaip atrodo tokie prietarai. Cia gi optine apgaule kaip as sakau. Nuskusti plaukuciai paskui gi visi vienodo ilgio atauga, ir atrodo,kad ju daug.
Mano žvirblis gimė labai plaukuotas, tai kirpom grifką ir aplink asytes jau du kartus. Aš esu girdėjus tik, kad negalima kirpti vaikučių iki metų, o kad reikia skusti plikai tai ne. Aš aišku norėjau tik patrumpinti plaukučius suėjus metukams, bet nejaugi laukti kai plaukai jau į akytes lenda
Labas, mamos
Vos speju perskaityt uzejus . Dabar kadangi mazgis toks niurgzlus paskutiniu metu buvo - biski save pradejau auklet . Kai ateina pasiskust - tai ir myluoju, ir glaudziu ir sedim zaidziam abu. Zodziu jeigu tik niurgzt - mamos demesys 100%. Nors paciai erzina, kad reikia mest kazkoki darbeli. Ir cia sunkiau uzsukus parasyt. Tai vat nezinau, ar cia kad judesy daug daugiau paskutinem dienom, ar kad saugesnis jauciasi (nes visad stengiuosi poreikius demesio tenkint) kazkaip "pagerejo" vaikas . Ir nuotaika geresne, ir nebezyzia tiek. Gal tikrai cia mama kalta - kuo labiau pavargsti ir norisi sau minutes - tuo gaunasi blogiau, nes mazgis nelaimingas. Nors islieka tikimybe, kad cia baseinas, daug gryno oro savo irgi padare .
Yra, yra - ir sampunas ir kondicionierius, tik brangus nezmoniskai
http://www.thebodysh.../sampunai/15209
As is UK kai siunciuos per akcijas tai perpus tikrai pigiau gaunas, nors ir tai brungoka
Gal po dekreto reiks i pardavimus pereit, nors iki siol pirkimuose dirbau .
O del prisiruosimo tikrai suprantu - as irgi taip pat tingeciau. Bet vat kai drauge ikalbino - tai mum abiem paskata - negalim viena kitos pavest ir vaziuojam .
Bet butinai reikia per save perlipt - man net akyse prasvieseje, ypac kai mazgis toks laimingas buvo . Namuose bardakas baisus, nes nieko cia nespejau ir tik prisikuiciau. Bet nuotaika uztai superine
Sveika prisijungus - labai smagu
Ojetau, kaip sunku . O as dar skundziuos, kad as su maitinimu varsgtu (nemegsta darzovieniu) - kur jau ten mano bedeles net juokingos.
Turetu isaugt - linkiu stiprybes
Oi, netikiu situ prietaru . Dar galiukus pakirpt plaukuciu - tai sutinku. Bet cia tai isvis nesamone. Jau kokie genai, tokie.
Mano didzioji buvo irgi baisiai jau neplaukuota mazyte. Nu grynai, kaip ruta_zalia dabar apie saviske raso. Tokia isvis berniukiska labai buvo - ir nieko nepadarysi. O dabar plaukai storiausi ir graziausi - grynai kaip mano (nu bent pries gimdyma antra buvo ).
Vos speju perskaityt uzejus . Dabar kadangi mazgis toks niurgzlus paskutiniu metu buvo - biski save pradejau auklet . Kai ateina pasiskust - tai ir myluoju, ir glaudziu ir sedim zaidziam abu. Zodziu jeigu tik niurgzt - mamos demesys 100%. Nors paciai erzina, kad reikia mest kazkoki darbeli. Ir cia sunkiau uzsukus parasyt. Tai vat nezinau, ar cia kad judesy daug daugiau paskutinem dienom, ar kad saugesnis jauciasi (nes visad stengiuosi poreikius demesio tenkint) kazkaip "pagerejo" vaikas . Ir nuotaika geresne, ir nebezyzia tiek. Gal tikrai cia mama kalta - kuo labiau pavargsti ir norisi sau minutes - tuo gaunasi blogiau, nes mazgis nelaimingas. Nors islieka tikimybe, kad cia baseinas, daug gryno oro savo irgi padare .
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 09:55)
bananu kvapo sampunas? cia tokio Lietuvoj yra pirkti?
Yra, yra - ir sampunas ir kondicionierius, tik brangus nezmoniskai
http://www.thebodysh.../sampunai/15209
As is UK kai siunciuos per akcijas tai perpus tikrai pigiau gaunas, nors ir tai brungoka
QUOTE(akari @ 2015 10 13, 14:04)
Nu jau prirašei kaip kokia konsultantė net susigundžiau. Kūno sviestas alyvuogių man patiko labai, norėjau lt būdama nusipirkti, bet kai pamačiau kainą...apsigalvojau.
\Taip, viešasis transportas pritaikytas, bet aš galvoju ar neperpūs mus abi?
Jaučiu pas mane irgi..ne bėda, kad autobusas ar perpūtimas, bet kol išsiruoščiau
\Taip, viešasis transportas pritaikytas, bet aš galvoju ar neperpūs mus abi?
Jaučiu pas mane irgi..ne bėda, kad autobusas ar perpūtimas, bet kol išsiruoščiau
Gal po dekreto reiks i pardavimus pereit, nors iki siol pirkimuose dirbau .
O del prisiruosimo tikrai suprantu - as irgi taip pat tingeciau. Bet vat kai drauge ikalbino - tai mum abiem paskata - negalim viena kitos pavest ir vaziuojam .
Bet butinai reikia per save perlipt - man net akyse prasvieseje, ypac kai mazgis toks laimingas buvo . Namuose bardakas baisus, nes nieko cia nespejau ir tik prisikuiciau. Bet nuotaika uztai superine
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 16:12)
Alergiskas labai daug kam, labiausiai laktozei, del to geriam misini kuris yra tik is aminorugsciu, glitimui, negalima mum nei kvieciu, nei rugiu nei mieziu, kiausiniam, vistienai, bulvem. Galim valgyti tik kruopas, mesyte, pora darzoviu ir pora vaisiu. o su primaitinimu pas mus beda, mesa valgyt atsisako, kruopiene dar valgo, kartais darzoviene, bet ir ta jau jam atsibodo, nes mum galima tik brokoli cukinija, kopustus ir burokelius, o desertui galima tik banana, obuoli, na dar slyvas ir melynes bet ju jau nera. vargstam baisiai su tom kosem, jau sakiau kad suns mum reikia nes gaila kiekviena karta koses ismest
Sveika prisijungus - labai smagu
Ojetau, kaip sunku . O as dar skundziuos, kad as su maitinimu varsgtu (nemegsta darzovieniu) - kur jau ten mano bedeles net juokingos.
Turetu isaugt - linkiu stiprybes
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 14, 15:00)
Oi, netikiu situ prietaru . Dar galiukus pakirpt plaukuciu - tai sutinku. Bet cia tai isvis nesamone. Jau kokie genai, tokie.
Mano didzioji buvo irgi baisiai jau neplaukuota mazyte. Nu grynai, kaip ruta_zalia dabar apie saviske raso. Tokia isvis berniukiska labai buvo - ir nieko nepadarysi. O dabar plaukai storiausi ir graziausi - grynai kaip mano (nu bent pries gimdyma antra buvo ).
Maniske siandien numigo viena miegeli 11-12val ir viskas. Vos dabar nulauziau, as pvargus, o ji ne. Koses su pienu jau senai darau, jogurto kazkaip nevalgo, varske tik kartais. Viska daro i pmpersus. O kaip jus zinot kda jie didelio reikalo nores? nu mano jau iskart pradeda stenet, bet nenesu i tualeta. Man babyte irgi sake, kad butinai reikia nuskusti, hos sese Azerbaidzane gyvena, ten visus skuta ir ohoho kokie plaukuoti. Bet parodykit man bet kelis musulmonus plikom galvom o siaip jai biskuti paaugo plaukai, gal net pavyks gimtadieniui koki segtuka bent nuotraukai isegti
QUOTE(akari @ 2015 10 14, 21:49)
O kaip jus zinot kda jie didelio reikalo nores? nu mano jau iskart pradeda stenet, bet nenesu i tualeta. Man babyte irgi sake, kad butinai reikia nuskusti, hos sese Azerbaidzane gyvena, ten visus skuta ir ohoho kokie plaukuoti.
Maniskei kai buvo labai uzkieteje viduriukai, tai tik ant puoduko gaudavosi. O stena net raudona buna, tai as iskart sodinu. Dabar kai susinormalizave viskas, tai labai visur prilenda to turto, jeigu palieku i pampersa daryt man paprasciau ant puodo pasodint, negu paskui is visu kampuku krapstyt ta reikala
Kad ten jie visi gauruoti tai ir atrodo, kad padeda. Man anyta bande aiskint, kad reikia skusti. Tai iskart paaiskinau, kad to nedarysiu ir kodel. Tai nelabai apsidziauge moteriske o sunus tai toks kudlius dabar, plaukai tvirti grazus ir neskustas
Papildyta:
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 14, 21:48)
biski save pradejau auklet
As irgi stengiuosi kuo daugiau demesio vaikams skirti. Mano dickis labai meilus, apsikabina, buciuoja. Dar daznai ir mazoji pamacius i glebi kartu isipraso, taip gera
labas,
na as irgi atrodo tikrai daug to demesio skiriu, kartais geriau namie nieko nedarau, bet visada su ja zaidziu atsisedus ant zemes. savo reikmemis uzsiimu tik kai ji miega arba kai vyrqas su ja buna. gauna to demesio i valias, bet vis tiek zirzia nors tu ka.
sianakt kelesi 4 kartus
kaip noreciau dar pamiegoti
niekada nemaciau to bananinio sampuno. reikes pameginti, nes mano vyras labai megsta bananus, padovanosiu jam bus paveluota gimtadienio dovana.
na as irgi atrodo tikrai daug to demesio skiriu, kartais geriau namie nieko nedarau, bet visada su ja zaidziu atsisedus ant zemes. savo reikmemis uzsiimu tik kai ji miega arba kai vyrqas su ja buna. gauna to demesio i valias, bet vis tiek zirzia nors tu ka.
sianakt kelesi 4 kartus
kaip noreciau dar pamiegoti
niekada nemaciau to bananinio sampuno. reikes pameginti, nes mano vyras labai megsta bananus, padovanosiu jam bus paveluota gimtadienio dovana.