Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 15:12)
Alergiskas labai daug kam, labiausiai laktozei, del to geriam misini kuris yra tik is aminorugsciu, glitimui, negalima mum nei kvieciu, nei rugiu nei mieziu, kiausiniam, vistienai, bulvem. Galim valgyti tik kruopas, mesyte, pora darzoviu ir pora vaisiu. o su primaitinimu pas mus beda, mesa valgyt atsisako, kruopiene dar valgo, kartais darzoviene, bet ir ta jau jam atsibodo, nes mum galima tik brokoli cukinija, kopustus ir burokelius, o desertui galima tik banana, obuoli, na dar slyvas ir melynes bet ju jau nera. vargstam baisiai su tom kosem, jau sakiau kad suns mum reikia nes gaila kiekviena karta koses ismest smile.gif

O vargeli tu mano doh.gif
O as vis galvojau, kad musu ta dickio alergija dulkem, pelesiui, berzam ir zolem kazkas baisaus. Bet cia kai tiek daug negalima valgyti, ir mazai ka vaikui gali pasiulyt isvis baisu.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 15:12)
Nu tai taip ir buvo, kartu atejo moteris su lazda sunkiai judanti ir sedo laukti... Tai jeigu is apacios taip i virsu, tai galima ir pas daktarus paveluoti. Man butu reikeje laukti 20 min., tai negi lauksi atsisedusi salia... Aisku as tai su masina atvaziuoju, bet samoningai maze isikeliu i vezima, nes man taip lengviau. Aplamai, anksciau vaiku sk. buvo pirmame aukste, tai mamos vien su vezimais ir vaziuodavo, buvo patogu, nereikejo pro sergancius suaugusius eiti. Na bet yra kaip yra...
O vakar poliklinikoje dar bendroje eileje lauke stipriai vemianti ir su auksta tempa mergaite... Nu kazkodel pagalvojau, kad tokiu atveju mama i priemima turetu vaziuoti...

Tai lifras su kazkokia liftininke? Bet nesamone kokia. Musu gydytoja antram aukste, su vezimu kai bunu irgi keliuosi, jei be vezimo lipam laiptais. Greiciau taip, negu laukt. Bet liftas pas mus nepietauja lotuliukas.gif

O vat del tos mergaites, tai turetu i priemima. Bet jauciu priemimas gali pareikst, kad turit pas seimos eit. Nors as su maze vaziavau diena, tai niekas neaiskino, kad reikia siuntimo. Bet irgi veme, mazyte ir greiciau i reanimacija gulde.

Man paciai kai laukiausi ir kraujuot pradejau, tai pareiske kad ko pas savo ginekologe neini. Poliklinika gi dirba. Bet as tada atsikirtau, kad mano poliklinika jau nedirba, o ginekologe atostogauja, tai kur man detis?
Atsakyti
Jetau, abu vaikai miega. Namie tik laikrodis tiksi, tokia ramybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 13, 17:08)
Jetau, abu vaikai miega. Namie tik laikrodis tiksi, tokia ramybe  thumbup.gif

Maniske jau virš 2 valandų miega. Galvoju kelti ar mėgautis ramybe
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 16:27)
Maniske jau virš 2 valandų miega. Galvoju kelti ar mėgautis ramybe

Gal tuoj prabus ir nereiks kelt, as niekada nezadinu, nebent reikia kur nors ruostis eit, tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms nuotykiai įvairiausi. Ir teisingai sakoma: yra žmogus, yra problema smile.gif Mano mama pvz labai mandagi ir taktiška, bet babytė (mamos mama) tai tik ir laukia kada ką pasakyti, kaip susireikšminti ir šiaip pasipuikuoti doh.gif

Man irgi super, kad vežimą galiu palikti pirmam aukšte, niekas nieko nesako, nes ten po laiptais.

Oi AgSlan, kaip nesiseka su tuo maitinimu. Maniškė nors ir nėra alergiška, bet mažai visad valgė. Dabar jau daugiau, o ir man tada mažiau nervų.

Maniškė irgi užmigo, net nežadu žadinti, tegul tik miega thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 13, 18:17)
Oi AgSlan, kaip nesiseka su tuo maitinimu. Maniškė nors ir nėra alergiška, bet mažai visad valgė. Dabar jau daugiau, o ir man tada mažiau nervų.

Taip tikrai nesiseka, net negalvojau kad sunkiausia vaikų auginime bus jo maitinimas biggrin.gif
Atsakyti
jo, nekazka kai vaikas negali valgyti. jau sunku kai gali viska ir uzeina nevalgiadieniai, o cia jau is vis... isivaizduoju kokie nervai. bet gal isaugs su laiku. ka gydytojai sako?
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 19:34)
jo, nekazka kai vaikas negali valgyti. jau sunku kai gali viska ir uzeina nevalgiadieniai, o cia jau is vis... isivaizduoju kokie nervai. bet gal isaugs su laiku. ka gydytojai sako?

sako kad turetu isaugt bet vistiek jis liks linkes i alergijas, jau 2 kartus ligoninej gulejom tyremes, pirma kart sake turetu greit isaugt jei nevalgys to kam alergiskas, bet va antra kart atsigulem tai pasirodo tik padaugejo alergiju, nu zodziu sunki man si tema verysad.gif ir maitint MP nustojau vien del to kad bere visvien net kai as nieko nevalgiau kam jis alergiskas ir va vistiek nepagerejo
Atsakyti
Man irgi kol kas vaiko auginime sunkiausia maitinimas. Nors dabar situacija pagerėjo, bet kiek aš ašarų liejau, kad nevalgo ir nervų susigadinau. Mano pusseserės vaikučiai du irgi labai į alergijas linkę buvo, bet išaugo. Kažkoks vaikas buvo riešutų į darželį atsinešęs, tai jos pradėjo net dusti.

Ką šiandien mažiukams gaminsit?
Atsakyti
Laba diena smile.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 14, 12:03)

Ką šiandien mažiukams gaminsit?

Viriau jautiena su bulvem, cukinija ir kopustu. Susmulkinau viska, nes mesa kietoka. Bet visada tokia kose valgydavo, o siandien atsisake. Pora sauksteliu ir labai demonstratyviai parode, kad daugiau nevalgys. Mes su dickiu troskintus kotletus valgem, tai ir mazutei daviau. Kaip ji ta kiaulienos troskinta kotleta valge su bulvem. Vos spejau kabint ir duot. Tikiuosi gerai ta kiaule praeis, pirma karta toki maista valge. Plius su visais prieskoniukais.

O naktis irgi kazkokia keista, verksleno nezinau kiek. Man visus papulius nuciunkino, beveik visa buteliuka vandens per nakti isgere. Nes jau pieno trukumas buvo, niekada tiek nenoredavo, tai kur jo ten tiek bus. Bet gal troskino ja, nes vandens pagerus uzmigdavo, iki sekanciu asaru. O man siandien viena kruti skauda, matyt persistenge mazute doh.gif

Seiles upeliais teka, viska kanda. Negi dabar vel dantukai dygs, kol kas visiskai nieko nesimato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 14, 13:49)
dickiu troskintus kotletus valgem, tai ir mazutei daviau. Kaip ji ta kiaulienos troskinta kotleta valge su bulvem. Vos spejau kabint ir duot. Tikiuosi gerai ta kiaule praeis, pirma karta toki maista valge. Plius su visais prieskoniukais.

Laba diena,

as jau pradedu mazai pergyventi del maisto blush2.gif Siandien pirma karta pusryciams daviau pieniska dribsniu kose, tik be cukraus. Na pagalvojau, kad jeigu sukirtusi savoatskirai virta kose, matydama mane valgant rekia ir gauna kelis saukstus mano koses, tai nieko neatsitiks, kad aplamai ta pacia kose valgys ax.gif Jogurta valgo, varskyte irgi, tai kuo kose blogesne. Na suprantu - neruges pienas... O del visokiu kotletuku as is viso nesuku galvos, sekmadieni ir cepelinu mesos valge ax.gif Vakar padejau ant stalo kriause ir nuejau i virtuve, gryzusi ta kriause radau damos rankose godziai grauziant lotuliukas.gif Vos atimti sugebejau, gi nelupta doh.gif Bet kol vyko derybos net nufilmavau, kaip gina savo grobi. Nu nepasotinama dukra pas mane...
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 14, 13:50)
Vakar padejau ant stalo kriause ir nuejau i virtuve, gryzusi ta kriause radau damos rankose godziai grauziant  lotuliukas.gif Vos atimti sugebejau, gi nelupta  doh.gif Bet kol vyko derybos net nufilmavau, kaip gina savo grobi. Nu nepasotinama dukra pas mane...

Oj fainuole thumbup.gif

Maniske kazkodel maisto pati sau i burnyte nededa. Nesuprantu, kodel. Paduodu, tai trina tarp pirstuku, gniauzo, o kad valgyt galima nesugalvoja. Nors zaislus tai kisa kartais i burna doh.gif

Ar turim ilgaplaukiu mes? wub.gif as toki prietara girdejus, kad metu vaikui reikia plaukus plikai nuskusti, kad stiprus tvirti uzaugtu. Musu mama ne vieno neskuto, as savo vyresnelio irgi. Mazutes mergaites tuo labiau nesiruosiu. Viena giminaite savo mergaite skuto. Nu man kazkaip nelabai kaip atrodo tokie prietarai. Cia gi optine apgaule kaip as sakau. Nuskusti plaukuciai paskui gi visi vienodo ilgio atauga, ir atrodo,kad ju daug.
Atsakyti