QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 15:12)
Alergiskas labai daug kam, labiausiai laktozei, del to geriam misini kuris yra tik is aminorugsciu, glitimui, negalima mum nei kvieciu, nei rugiu nei mieziu, kiausiniam, vistienai, bulvem. Galim valgyti tik kruopas, mesyte, pora darzoviu ir pora vaisiu. o su primaitinimu pas mus beda, mesa valgyt atsisako, kruopiene dar valgo, kartais darzoviene, bet ir ta jau jam atsibodo, nes mum galima tik brokoli cukinija, kopustus ir burokelius, o desertui galima tik banana, obuoli, na dar slyvas ir melynes bet ju jau nera. vargstam baisiai su tom kosem, jau sakiau kad suns mum reikia nes gaila kiekviena karta koses ismest
O vargeli tu mano
O as vis galvojau, kad musu ta dickio alergija dulkem, pelesiui, berzam ir zolem kazkas baisaus. Bet cia kai tiek daug negalima valgyti, ir mazai ka vaikui gali pasiulyt isvis baisu..
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 15:12)
Nu tai taip ir buvo, kartu atejo moteris su lazda sunkiai judanti ir sedo laukti... Tai jeigu is apacios taip i virsu, tai galima ir pas daktarus paveluoti. Man butu reikeje laukti 20 min., tai negi lauksi atsisedusi salia... Aisku as tai su masina atvaziuoju, bet samoningai maze isikeliu i vezima, nes man taip lengviau. Aplamai, anksciau vaiku sk. buvo pirmame aukste, tai mamos vien su vezimais ir vaziuodavo, buvo patogu, nereikejo pro sergancius suaugusius eiti. Na bet yra kaip yra...
O vakar poliklinikoje dar bendroje eileje lauke stipriai vemianti ir su auksta tempa mergaite... Nu kazkodel pagalvojau, kad tokiu atveju mama i priemima turetu vaziuoti...
O vakar poliklinikoje dar bendroje eileje lauke stipriai vemianti ir su auksta tempa mergaite... Nu kazkodel pagalvojau, kad tokiu atveju mama i priemima turetu vaziuoti...
Tai lifras su kazkokia liftininke? Bet nesamone kokia. Musu gydytoja antram aukste, su vezimu kai bunu irgi keliuosi, jei be vezimo lipam laiptais. Greiciau taip, negu laukt. Bet liftas pas mus nepietauja
O vat del tos mergaites, tai turetu i priemima. Bet jauciu priemimas gali pareikst, kad turit pas seimos eit. Nors as su maze vaziavau diena, tai niekas neaiskino, kad reikia siuntimo. Bet irgi veme, mazyte ir greiciau i reanimacija gulde.
Man paciai kai laukiausi ir kraujuot pradejau, tai pareiske kad ko pas savo ginekologe neini. Poliklinika gi dirba. Bet as tada atsikirtau, kad mano poliklinika jau nedirba, o ginekologe atostogauja, tai kur man detis?