Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 11:00)
Sveikos mamos,

nepribrendusi, oi nepribrendusi musu visuomene tokiems dalykams, o svarbiausiai, kad arsiausiai susiteike pagyvene moterys... sad.gif Kai pirmo laukiausia stipriai gripu sirgau ir eidavau testi nedarbingumo, tai nuolat stengdavosi uzlysti. Tas pats ir su vaiku kasomis, bet si karta kai laukiausi buvau pati moteris - tankas ir visur savo teisiu ieskodavau  blush2.gif Vyko statybos, todel Senukuose drasiai eidavau i priveligijuota kasa  biggrin.gif

O vakar poliklinikoje labai supykau - pasirodo liftas turi pietus 13 - 13.30 nedirba. Tai is 3-o auksto tempiau vezima zemyn, berai , kad nors ne lopsinis. Nu nesuprantu as tokiu dalyku nors tu ka. Aisku jeigu gyvenciau daugiabutyje gal ta man reiktu kasdien daryti, bet vakar putojau visa gerkle. Aisku vakare surakino nugara ir ranka vel "negyva"  verysad.gif

o aš kaip tik buvau labai nustebus prieš porą dienų, kai teko pirmą kart su vežimu važiuot autobusu, kaip visada jis sustojo toli nuo šaligatvio tai teko kelt jį, tai padėt pribėgo maždaug 75m senutė, nors autas buvo pilnas jaunesnių žmonių. Išlipant buvo tas pats, pribėgo padėt senyvo amžiaus moteriškė, tikrai to nesitikėjau.
O dėl vėžimo tempimo laiptais tai.. mes gyvenam penktam aukšte ir lifto neturim, tai kai vyro nėra namie tenka tempti jį pačiai, ir dar nei karto nieks nebuvo padėjęs, visi stovi žiūri akis išpūtę, jau pripratau prie to smile.gif
Atsakyti
O kazin su ausu uzdegimu i lauka galima? Dickiui ausu uzdegimas, temperaturos neturi. Nepaklausiau gydytojos sito. Vakar buvom trumpam iseje, kazin nedarau blogai? Saulute sviecia, toks fainas oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 13, 12:22)
O kazin su ausu uzdegimu i lauka galima? Dickiui ausu uzdegimas, temperaturos neturi. Nepaklausiau gydytojos sito. Vakar buvom trumpam iseje, kazin nedarau blogai? Saulute sviecia, toks fainas oras  thumbup.gif

Saulute sviecia, bet ir vejas didelis.. Skalbiniai jau nusvilpe nuo dziovyklos, kazkaip neprisegiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 12, 22:10)

Nu jau prirašei kaip kokia konsultantė biggrin.gif net susigundžiau. Kūno sviestas alyvuogių man patiko labai, norėjau lt būdama nusipirkti, bet kai pamačiau kainą...apsigalvojau smile.gif
\Taip, viešasis transportas pritaikytas, bet aš galvoju ar neperpūs mus abi?

QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 09:55)
as vis norejau i baseina su maze, bet vis ryzto pritruksta arba noro smile.gif kazkaip uzsiveliu namie ir niekaip neprisiruosiu nueit

Jaučiu pas mane irgi..ne bėda, kad autobusas ar perpūtimas, bet kol išsiruoščiau biggrin.gif

QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 11:58)
Sveikos mamytės!  4u.gif

Malonu matyti 4u.gif Kaip alergijos? Jooo, mūsų temukei jau aleliuja
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 12:00)
Sveikos mamos,

nepribrendusi, oi nepribrendusi musu visuomene tokiems dalykams, o svarbiausiai, kad arsiausiai susiteike pagyvene moterys... :

Ir aš pastebėjau, kad pagyvenusios ar šiaip vyresnės moterys nepalankiai nusiteikusios. Atsimenu su vežimu maximoje atsistojau į eilę kur vaikams, prieš mane buvo keli žmonės, pardavėja pasakė, kad ateičiau be eilės, nu kol prasigrūdau pro vieną moterį. Ji jau prekes susidėjusi buvo, ir tik glaudžiasi prie tos kasos, tik glaudžiasi, o aš gi su vežimu, nu ir važiavau ant tos kojos jai, netyčia, bet tai reikia įvertinti savo gabaritus irgi.
Dėl lifto tai šakės, pietauja gi doh.gif

Dėl lietuvių kultūros, tai bent jau man atrodo, kad lietuviai Lietuvoje yra nemandagūs. Kažkaip tie patys lietuvisi Anglijoje visai kitaip elgiasi. Bet gal čia tik mano aplinkoj
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 12:45)
Saulute sviecia, bet ir vejas didelis.. Skalbiniai jau nusvilpe nuo dziovyklos, kazkaip neprisegiau... blush2.gif

Vat irgi ziuriu, kad labai didelis vejas. Man neblogi orientyrai medziai, tai siandien juos net lenkia atrodo prie zemes. Gal pabusim namie, arba i balkona iseisim pakvepuot grynesniu oru. Paskui prisidarysim daugiau bedos, negu naudos..
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 11:58)
Sveikos mamytės!  4u.gif
Gal priimtumėt ir mane į savo būrį? smile.gif atėjau ir aš prašytis čia iš lapkritinukų temos, kadangi ten jau senokai mirtina tyla smile.gif
Esam iš Vilniaus. Lapkričio 23 pagimdžiau sūnelį, terminas buvo lapkričio 17. Sūnelis vardu Markas, gimė 3.8kg ir 55cm. Esam labai aktyvūs, šiuo metu labai neramūs ir irzlūs, kadangi iškart auginam tris pirmus dantukus smile.gif
Tikiuosi priimsit mane į savo pokalbius 4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 12:00)
Sveikos mamos,

O vakar poliklinikoje labai supykau - pasirodo liftas turi pietus 13 - 13.30 nedirba. Tai is 3-o auksto tempiau vezima zemyn, berai , kad nors ne lopsinis. Nu nesuprantu as tokiu dalyku nors tu ka. Aisku jeigu gyvenciau daugiabutyje gal ta man reiktu kasdien daryti, bet vakar putojau visa gerkle. Aisku vakare surakino nugara ir ranka vel "negyva"  verysad.gif

nu normaliai cia su tuo liftu doh.gif ir sugalvok tu man tokia nesamone. o jei smogus neduok die su negalia? tai ir sedi pusvalandi, lauki. briedas kazkoks

QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 13:45)

jo siandien nemazas vejas, bet man silciau nei vakar. pasivaiksciojom jau siek tiek, o dabar dar balkone ka tik uzmigdziau mazaja.
aj dar i tema apie parduotuves, tai va maximoj visada liepia praleisti, o siandien rimi pardavejai vienodai rode kokia kasa. pries mane dar buvo pensininke ir neaiskus tipas, kuris pirko 3 butelius alkoholio ir uzkandos, nu ir ka? nu ir nieko, atstovejau kaip niekur nieko. uz manes dar kazkokia ne i tema moteris, o po to vel vezimas, tai pirmiau aptarnavo tikrai ne vezima. tai kam tada ta kasa padaryta? man tai norisi, akd greiciau aptarnautu ne del to, kad man sunku pastoveti, bet jei ilgai lauki baisiai vaikas sukaista, juk jei atvaziavau tik pieno nenurengiu vaiko :/
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 13, 13:04)

Malonu matyti  4u.gif  Kaip alergijos?

na dabar geriam ta kompensuojama misini tai gal siek tiek ir geriau, na beria visvien, zandai raudoni, bet gerai kad bent jau neserpetuoja, neslapiuoja kaip anksciau, ir mazius jau nesidrasko, matyt jau taip neniezti jam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 14:18)
aj dar i tema apie parduotuves, tai va maximoj visada liepia praleisti, o siandien rimi pardavejai vienodai rode kokia kasa. pries mane dar buvo pensininke ir neaiskus tipas, kuris pirko 3 butelius alkoholio ir uzkandos, nu ir ka? nu ir nieko, atstovejau kaip niekur nieko. uz manes dar kazkokia ne i tema moteris, o po to vel vezimas, tai pirmiau aptarnavo tikrai ne vezima. tai kam tada ta kasa padaryta? man tai norisi, akd greiciau aptarnautu ne del to, kad man sunku pastoveti, bet jei ilgai lauki baisiai vaikas sukaista, juk jei atvaziavau tik pieno nenurengiu vaiko :/

Tai va dazniausiai taip ir buna, ir dar burba. Ir nuo pacios pardavejos priklauso, yra tokiu, kurios tyli. O turetu pacios aukleti klientus. Mano darbas su klientais, tai kaip juos prisipratini, taip ir turi ax.gif
Mano kai abu kaista, tai visada prarengiam. Ir einant i lauka,pirma pati rengiuosi.tada vaikus ir pro duris,nes kitaip sukaista doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 14:36)
na dabar geriam ta kompensuojama misini tai gal siek tiek ir geriau, na beria visvien, zandai raudoni, bet gerai kad bent jau neserpetuoja, neslapiuoja kaip anksciau, ir mazius jau nesidrasko, matyt jau taip neniezti jam unsure.gif

Kam alergiskas maziukas? O kaip su primaitinimu?
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 13, 15:39)
Tai va dazniausiai taip ir buna, ir dar burba. Ir nuo pacios pardavejos priklauso, yra tokiu, kurios tyli. O turetu pacios aukleti klientus. Mano darbas su klientais, tai kaip juos prisipratini, taip ir turi  ax.gif
Mano kai abu kaista, tai visada prarengiam. Ir einant i lauka,pirma pati rengiuosi.tada vaikus ir pro duris,nes kitaip sukaista  doh.gif
Papildyta:

tai taip, kazkiek pratraukiu stiuke, bet visai nenurengiu, nes tada jau vargo vakariene butu. o ji visa i teti, tik silciau ir iskart visa galva slapia :/
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 14:44)
tai taip, kazkiek pratraukiu stiuke, bet visai nenurengiu, nes tada jau vargo vakariene butu. o ji visa i teti, tik silciau ir iskart visa galva slapia :/

Musu lygiai tas pats, tetis labai kaista, ir vaikai abu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 15:18)

nu normaliai cia su tuo liftu  doh.gif  ir sugalvok tu man tokia nesamone. o jei smogus neduok die su negalia? tai ir sedi pusvalandi, lauki. briedas kazkoks

Nu tai taip ir buvo, kartu atejo moteris su lazda sunkiai judanti ir sedo laukti... Tai jeigu is apacios taip i virsu, tai galima ir pas daktarus paveluoti. Man butu reikeje laukti 20 min., tai negi lauksi atsisedusi salia... Aisku as tai su masina atvaziuoju, bet samoningai maze isikeliu i vezima, nes man taip lengviau. Aplamai, anksciau vaiku sk. buvo pirmame aukste, tai mamos vien su vezimais ir vaziuodavo, buvo patogu, nereikejo pro sergancius suaugusius eiti. Na bet yra kaip yra...
O vakar poliklinikoje dar bendroje eileje lauke stipriai vemianti ir su auksta tempa mergaite... Nu kazkodel pagalvojau, kad tokiu atveju mama i priemima turetu vaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 13, 14:39)

Alergiskas labai daug kam, labiausiai laktozei, del to geriam misini kuris yra tik is aminorugsciu, glitimui, negalima mum nei kvieciu, nei rugiu nei mieziu, kiausiniam, vistienai, bulvem. Galim valgyti tik kruopas, mesyte, pora darzoviu ir pora vaisiu. o su primaitinimu pas mus beda, mesa valgyt atsisako, kruopiene dar valgo, kartais darzoviene, bet ir ta jau jam atsibodo, nes mum galima tik brokoli cukinija, kopustus ir burokelius, o desertui galima tik banana, obuoli, na dar slyvas ir melynes bet ju jau nera. vargstam baisiai su tom kosem, jau sakiau kad suns mum reikia nes gaila kiekviena karta koses ismest smile.gif
Atsakyti