Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

tarpuose duodu dar vaisines tyreles ir kokiu kukuruzu arba trapuciu pagrauzti. bet as ir MP jau tarpuose nebeduodavau. atsigerdavo vandens ir nerodydavo didelio noro valgyt. kazkada kai slogavo bandziau duoti, tai paciunkino ir viskas baigesi.
MP budavo pries miega ir nakti, bet dabar ir nakti nebeduodu. (jau 2 naktis nedaviau) tai galvoju ar reikai misinio kada nors duoti ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 10, 18:54)
tarpuose duodu dar vaisines tyreles ir kokiu kukuruzu arba trapuciu pagrauzti. bet as ir MP jau tarpuose nebeduodavau. atsigerdavo vandens ir nerodydavo didelio noro valgyt. kazkada kai slogavo bandziau duoti, tai paciunkino ir viskas baigesi.
MP budavo pries miega ir nakti, bet dabar ir nakti nebeduodu. (jau 2 naktis nedaviau) tai galvoju ar reikai misinio kada nors duoti ar ne g.gif

Jeigu nereikalauja, gal ir nereikia,cia su pediatre reiktu pasikalbeti, nes mano sunus misini gere iki 2 m. Bandziau siulyti piena, netiko, tai kas vakara pries miega isgerdavo kokius 180 ml. misinio ax.gifO va maze vandens, arbatos, kompoto net ir saldinto negeria, o skysciai juk butini, kokia iseitis MP arba misinys...
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 10, 16:33)

Tai viliojai vyrus aukstakulniais ?  mirksiukas.gif

Aš tokia žema, kad be aukštakulnių niekas manęs nematydavo smile.gif

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 10, 17:19)
Mano paaugliuke gi baisi dama - jai vat kvepintis reikia (nu ne kasdien, aisku), tai jai "The Body Shop" obuoliuko kvapo nupirkus kvepaliukus  thumbup.gif . Jau nors nesmirda kaip sena davatka  lotuliukas.gif . O ir vyras is ten kvepalus issirinkes - vieninteliai nuo kuriu manes nescios nepykindavo - tai gal ner labai blogi  biggrin.gif

O! Puiki idėja tokius kvepalus krikšto dukrai padovanoti smile.gif Aš kai nėščia buvau tai vyrui apribojus buvau dezodorantus, ypač nuo tokio vieno pykino, fuuuui!

O naktie, naktele! V atsikėlė 1val ir nemiegojo, dūkti norėjo, rankom sau plojo, tečiui per rankas plekšnojo ir taip iki 3val. Tik užmigo, vyras, kad šoko iš lovos.....šuo pasysino namie doh.gif

Vyras kibinus daro tongue.gif

Kaip Jūsų savaitgalis? Kam dantukai išdygo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 11, 18:30)
Aš tokia žema, kad be aukštakulnių niekas manęs nematydavo  smile.gif

Kaip Jūsų savaitgalis? Kam dantukai išdygo?  smile.gif

Laba smile.gif

Koks ugis? As irgi prie mazesniu ax.gif

Gerai savaitgalis, nusiemiau gipsa. Vaiksciot keista, jauciu visus blauzdos raumenis, ir pedoj viska ka turiu lotuliukas.gif

Jau daugiau neisdygo, uzteks siam kartui lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Leilita @ 2015 10 10, 18:54)

As galvociau gal jau nereikia prie to misinio pratint g.gif . Juo labiau, jei pati nepraso nieko. Bet su seimos daktare, aisku, nepakenktu pasitart.

QUOTE(akari @ 2015 10 11, 19:30)
O! Puiki idėja tokius kvepalus krikšto dukrai padovanoti smile.gif

Vyras kibinus daro  tongue.gif 

Faini tikrai tokiom "damom" tie "The Body Shop" kvepaliukai - kokiu braskiu pvz. wub.gif . As pernai kaledom pirkau saldaus obuolio kvapo - ale kaledinis leidimas buvo. Man paciai ziauriai kvepia wub.gif . O pas ju UK gi ir akcijos labai daznai buna - pati is UK siunciuosi, nes pigiau blush2.gif

Ale vat vyras - ir tortus moka kept ir kibinus. Pasiseke ax.gif . Maniskis tik kiausini pats issikept moka lotuliukas.gif .

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 11, 21:14)
Gerai savaitgalis, nusiemiau gipsa. Vaiksciot keista, jauciu visus blauzdos raumenis, ir pedoj viska ka turiu  lotuliukas.gif

Bet uz tai jau savom kojom thumbup.gif . Greit pripras kojyte prie kruvio ir vel begom aplink vaikus lotuliukas.gif

Savaitgalis musu ne super idomus - vel tie niurzgejimai nesibaigia doh.gif . Nesuprantu, kas tam vaikui uzejo. Dar vat didzke veziau i drauges gimtadieni sestadieni - tai masinos stabdziai dingo doh.gif . Nu man tai sekasi - jaucia, kad seimininkas ne tas lotuliukas.gif . Aisku stojo, bet sunkiai, tai jau kaip pencininke iki vietos dariedejau ir skambinau vyrui, kad atlektu ziuret. Jei be maziaus buciau dar buciau isdrysus ir namo parvaziuot - bet kazkaip nesinori likimo uz usu tampyt.
O siandien leksim i baseina pirma karta thumbup.gif . Drauge vezasi, tai nesi atsisakysi blush2.gif . Tikiuosi patiks mano zvirbliukui.
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 11, 21:14)
Laba  smile.gif

Koks ugis?  As irgi prie mazesniu  ax.gif

Gerai savaitgalis, nusiemiau gipsa. Vaiksciot keista, jauciu visus blauzdos raumenis, ir pedoj viska ka turiu  lotuliukas.gif

Jau daugiau neisdygo, uzteks siam kartui  lotuliukas.gif

163cm, bet aš tokia nelabai moteriška, man Anglijoje net bilietuko loterijos be pažymėjimo neparduoda smile.gif
Tai išpildei tą svajonę nuprasti abi kojas? smile.gif

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 12, 11:22)
Labas rytas  4u.gif
O pas ju UK gi ir akcijos labai daznai buna - pati is UK siunciuosi, nes pigiau  blush2.gif

Ale vat vyras - ir tortus moka kept ir kibinus. Pasiseke  ax.gif . Maniskis tik kiausini pats issikept moka  lotuliukas.gif .

Savaitgalis musu ne super idomus - vel tie niurzgejimai nesibaigia  doh.gif . Nesuprantu, kas tam vaikui uzejo. Dar vat didzke veziau i drauges gimtadieni sestadieni - tai masinos stabdziai dingo  doh.gif .
O siandien leksim i baseina pirma karta  thumbup.gif . Drauge vezasi, tai nesi atsisakysi  blush2.gif . Tikiuosi patiks mano zvirbliukui.

Gal ir pigiau, bet man tas body shop niekuo neįpatingas, tik brangiom kainom ir kvapais.Buvau su akcija nusipirkusi kūno šveitiklį, su kavos tirščiais pigiau ir geriau.. aiii...dar su akcija pirkausi tuos kūno sviestus, mandarinų skonio 2pasiėmiau, o jau smavė!! vyras ir bendradarbės prašė nebesitepti doh.gif
Su vyru pasisekė, bet retai kada gamina, norėtiauu dažniau ax.gif

Mano irgi bambeklė, bet zirzia visad tik man, su tete normaliai būna, pamato mane- zirzia, nes nori pas mane. Aš plaunu indus, ji įsikibus į kojas ir zirzia.

Kaip baseinas? wink.gif Aš irgi pasvajoju, bet mažiukams vidury savaitės būna, tai tektų su autobusu važiuoti, nerizikuoju
Atsakyti
QUOTE(akari @ 2015 10 12, 21:14)
Gal ir pigiau, bet man tas body shop niekuo neįpatingas, tik brangiom kainom ir kvapais.Buvau su akcija nusipirkusi kūno šveitiklį, su kavos tirščiais pigiau ir geriau.. aiii...dar su akcija pirkausi tuos kūno sviestus, mandarinų skonio 2pasiėmiau, o jau smavė!! vyras ir bendradarbės prašė nebesitepti  doh.gif

Kaip baseinas? wink.gif Aš irgi pasvajoju, bet mažiukams vidury savaitės būna, tai tektų su autobusu važiuoti, nerizikuoju

Mandarinu kvapo duso zele turejau - kazkaip ir man nelabai tas kvapas - kazkoks astrokas schmoll.gif . Bet kuno sviestus mano oda ju labai megsta wub.gif . O dar sampunas bananinis - isvis dieviskas wub.gif . Plaukai visada fainai issiplovus, bet jau kvapo malonumas wub.gif . Nors ir nepigus, bet vis nusiperkus kartas nuo karto - mano seimyna irgi labai visi ji megsta.

O baseinas super thumbup.gif . Is pradziu mazius labai issigando naujos vietos - issikabines laikesi ilgai. Vos spejau persirengt. Bet po to labai patiko jam - issisiepes maskatavosi vandeni visa laika thumbup.gif . Tikrai kartosim.
Akari - tikrai isdryskit. Pas Jus gi viesasis transportas tikrai vezimeliam pritaikytas mirksiukas.gif . Ir siaip zmones malonus padeda ir daznai ir iskelt. Tai ne sitoj Marijos zemej - i autobusu dauguma net ilipt neimanoma su vezimu. O parduotuvej jei pamato, kad su vezimu - lekia i prieki tik greiciau, kad neuzleist - mat gal as ilgiau uztruksiu doh.gif . Zodziu nemalonu verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 12, 20:14)
163cm, bet aš tokia nelabai moteriška, man Anglijoje net bilietuko loterijos be pažymėjimo neparduoda  smile.gif
Tai išpildei tą svajonę nuprasti abi kojas? smile.gif

As 164, nors drauge gincinosi, kad nesamone.tipo as zemesne lotuliukas.gif
Agam ax.gif

O su parduotuvem ir eilem, tai tikrai ziauru cia. As visada maximos kasininkes sakydavo, naudotis proga kol laukiuosi ir eit i mazyliu kasas. Su vaikais irgi mazai kada i kas einam, nes ten pilna visokiu pensininku, diedu su alumis ir pan. Ir dar piktais zvilgsniais varsto, kai pardaveja papraso uzleist. Mes niekada patys nesibraunam. Zodziu supratimo 0.

O poliklinikose prie kraujo tyrimu eilese, tai keista, bet visada vyrai uzleisdavo, tiek kai laukiausi, tiek su vaikais. Nors dabar naujoj poliklinikoj vaiku atskirai, tai jau nera tos problemos. O moterys ne zodzio, gerai kartais sako, pamirso karve, kad telycia buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimutukas: 13 spalio 2015 - 07:57
labas rytas,

QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 12, 22:10)
Mandarinu kvapo duso zele turejau - kazkaip ir man nelabai tas kvapas - kazkoks astrokas  schmoll.gif . Bet kuno sviestus mano oda ju labai megsta  wub.gif . O dar sampunas bananinis - isvis dieviskas  wub.gif . Plaukai visada fainai issiplovus, bet jau kvapo malonumas  wub.gif . Nors ir nepigus, bet vis nusiperkus kartas nuo karto - mano seimyna irgi labai visi ji megsta.

O baseinas super  thumbup.gif . Is pradziu mazius labai issigando naujos vietos - issikabines laikesi ilgai. Vos spejau persirengt. Bet po to labai patiko jam - issisiepes maskatavosi vandeni visa laika  thumbup.gif . Tikrai kartosim.
Akari - tikrai isdryskit. Pas Jus gi viesasis transportas tikrai vezimeliam pritaikytas  mirksiukas.gif . Ir siaip zmones malonus padeda ir daznai ir iskelt. Tai ne sitoj Marijos zemej - i autobusu dauguma net ilipt neimanoma su vezimu. O parduotuvej jei pamato, kad su vezimu - lekia i prieki tik greiciau, kad neuzleist - mat gal as ilgiau uztruksiu  doh.gif . Zodziu nemalonu  verysad.gif

bananu kvapo sampunas? cia tokio Lietuvoj yra pirkti?

as vis norejau i baseina su maze, bet vis ryzto pritruksta arba noro smile.gif kazkaip uzsiveliu namie ir niekaip neprisiruosiu nueit

jo su tuo uzleidimu tai sakes. pamenu kai laukiausi visai pries gimdyma reikejo i pasta siuntini issiusti, o kaip tycia tas pensijas grazino, eiles kilometrines, tai ne tik kad neuzleisdavo be eiles, tai net atsisest neuzleisdavo pensininkai. oj esu pikta ant ju, todel visada anudojuosi kasa su vaiku ir neleidziu jom naudotis ja pries mane. esu baisiai pikta siuo klausimu, nes 0 pagarbos nesilaukianciai ar mamai su vaiku, toks jausmas, kad pacios tai niekada neturejo vaiku doh.gif

savaitgalis pas mus nieko ypatingas. irgi turim baisu zirzala namie. ir dabar jau isikimo i koja ir saukia....
Atsakyti
Sveikos mamytės! 4u.gif
Gal priimtumėt ir mane į savo būrį? smile.gif atėjau ir aš prašytis čia iš lapkritinukų temos, kadangi ten jau senokai mirtina tyla smile.gif
Esam iš Vilniaus. Lapkričio 23 pagimdžiau sūnelį, terminas buvo lapkričio 17. Sūnelis vardu Markas, gimė 3.8kg ir 55cm. Esam labai aktyvūs, šiuo metu labai neramūs ir irzlūs, kadangi iškart auginam tris pirmus dantukus smile.gif
Tikiuosi priimsit mane į savo pokalbius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 13, 09:55)
jo su tuo uzleidimu tai sakes. pamenu kai laukiausi visai pries gimdyma reikejo i pasta siuntini issiusti, o kaip tycia tas pensijas grazino, eiles kilometrines, tai ne tik kad neuzleisdavo be eiles, tai net atsisest neuzleisdavo pensininkai. oj esu pikta ant ju, todel visada anudojuosi kasa su vaiku ir neleidziu jom naudotis ja pries mane. esu baisiai pikta siuo klausimu, nes 0 pagarbos nesilaukianciai ar mamai su vaiku, toks jausmas, kad pacios tai niekada neturejo vaiku  doh.gif 

Sveikos mamos,

nepribrendusi, oi nepribrendusi musu visuomene tokiems dalykams, o svarbiausiai, kad arsiausiai susiteike pagyvene moterys... sad.gif Kai pirmo laukiausia stipriai gripu sirgau ir eidavau testi nedarbingumo, tai nuolat stengdavosi uzlysti. Tas pats ir su vaiku kasomis, bet si karta kai laukiausi buvau pati moteris - tankas ir visur savo teisiu ieskodavau blush2.gif Vyko statybos, todel Senukuose drasiai eidavau i priveligijuota kasa biggrin.gif

O vakar poliklinikoje labai supykau - pasirodo liftas turi pietus 13 - 13.30 nedirba. Tai is 3-o auksto tempiau vezima zemyn, berai , kad nors ne lopsinis. Nu nesuprantu as tokiu dalyku nors tu ka. Aisku jeigu gyvenciau daugiabutyje gal ta man reiktu kasdien daryti, bet vakar putojau visa gerkle. Aisku vakare surakino nugara ir ranka vel "negyva" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgSlan @ 2015 10 13, 10:58)
Sveikos mamytės!  4u.gif
Gal priimtumėt ir mane į savo būrį? smile.gif atėjau ir aš prašytis čia iš lapkritinukų temos, kadangi ten jau senokai mirtina tyla smile.gif
Esam iš Vilniaus. Lapkričio 23 pagimdžiau sūnelį, terminas buvo lapkričio 17. Sūnelis vardu Markas, gimė 3.8kg ir 55cm. Esam labai aktyvūs, šiuo metu labai neramūs ir irzlūs, kadangi iškart auginam tris pirmus dantukus smile.gif
Tikiuosi priimsit mane į savo pokalbius 4u.gif

Sveika prisijungus, kuo daugiau tuo smagiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 13, 11:00)
Sveikos mamos,

nepribrendusi, oi nepribrendusi musu visuomene tokiems dalykams, o svarbiausiai, kad arsiausiai susiteike pagyvene moterys... sad.gif Kai pirmo laukiausia stipriai gripu sirgau ir eidavau testi nedarbingumo, tai nuolat stengdavosi uzlysti. Tas pats ir su vaiku kasomis, bet si karta kai laukiausi buvau pati moteris - tankas ir visur savo teisiu ieskodavau  blush2.gif Vyko statybos, todel Senukuose drasiai eidavau i priveligijuota kasa  biggrin.gif

O vakar poliklinikoje labai supykau - pasirodo liftas turi pietus 13 - 13.30 nedirba. Tai is 3-o auksto tempiau vezima zemyn, berai , kad nors ne lopsinis. Nu nesuprantu as tokiu dalyku nors tu ka. Aisku jeigu gyvenciau daugiabutyje gal ta man reiktu kasdien daryti, bet vakar putojau visa gerkle. Aisku vakare surakino nugara ir ranka vel "negyva"  verysad.gif

As su pirmuoju kai lankiausi senoj mazoj poliklinikoj ejom su karsciuojanciu anksti kraujo tyrimu darytis. Kaip tik papuole diena kai ir kazkokius biocheminius eme. Zmoniu net juoda. Uzleist aisku niekas nenori, is dalies suprantu skubancius i darbus. Bet teko susiremt su senuke, nu sakes boba. Atejo veliau, nepasiklause nei kas paskutinis, nei ka. Eile net uz kampo uzsisukus, mes ten is sedejom laukem. Isivaizdavo,kad nedaug zmoniu. Kai griebe ji mane nuo duru stumt su vaiku, tipo ko lendu be eiles as. Tai gerai kad zmones normalus salia buvo, greit ja nusodino. Sako cia jus be eiles lendat, dar daug zmoniu prie jus. Nu ten kosmaras buvo tada. Sesute isvis pakraupus tu seniu elgesiu. Man visada sakydavo, su vaiku eit ir nelaukt, bet jos gyvos i galalus sudraskyt doh.gif

Uzjauciu del nugaros ir rankos. As pirma su vezimu i trecia auksta nesiojau, viska skaudedavo ka galejo skaudet. Dabar nenesiojo, palieku vezima laiptinej apacioj. Stogi ir kaimynu vezimai, vaiku dviratukai, ziema roges. Normalus kaimynai, laiptine rakinama. Tik vienam kaimynui patrukde, vyrui pasake, kai roges i rusi nese, sako gerai,nes man sunku su tasem praeit doh.gif dirba tolimuju reisu vairuotoju, grizta karta i menesi ir ponui trukdo doh.gif svarbu mums visiems netrukdo, kai su zmona naktim barasi ir musasi doh.gif
Atsakyti