Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(linxmute @ 2015 10 02, 21:45)
40 d. Timerland basutes uz 4.95 sv.  bigsmile.gif
http://www.amazon.co...ords=timberland

Ne oda, 30 sv uz tokias tai svaiciojimai ir buvo irnesakyk.gif

____

Ka nusipirkti UK, kad surinkti reikiama svori? Turiu dilema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 02, 22:23)
Ne oda, 30 sv uz tokias tai svaiciojimai ir buvo irnesakyk.gif

____

Ka nusipirkti UK, kad surinkti reikiama svori? Turiu dilema lotuliukas.gif

Viena plyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2015 10 02, 20:21)

ne tas sonnen puslapis smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2015 10 02, 07:40)
Labas rytas, renku http://www.cocooncenter.co.uk/. Vilnius (Virsuliskes arba BIgas bus galima atsiimti). Krepsiukus siusti i elenavorobjoviene@gmail.com 4u.gif

Dar renku 4u.gif
Atsakyti
Ryt uzsisakymesiu boots.com tiesiai i lt. Klaipeda, pietine miesto dalis. 4u.gif marija.murashova (eta) gmail.com
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 10 02, 15:11)
aš labai norėčiau prisijungt, jei nelabai greit pirksit, dabar labai neturiu laiko knistis

Jau uzsakiau. Bet ne visos spejo, tai kompanija greitai surinktumet mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos smile.gif

Kai ten yra/buna su myToys.. Vakar padariau myToys uzsakyma, bet prie uzsakymu man rodo jo tik bendra suma, kas pirkta nerodo. I pasta patvirtinimo negavau, bet pinigai banke rezervuoti.
Tai cia taip ir turi but? Ar kas negerai?

Esu darius ne karta, bet niekad neakreipiau demesio kaip ten buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2015 10 03, 08:47)
Labas rytas, merginos smile.gif

Kai ten yra/buna su myToys.. Vakar padariau myToys uzsakyma, bet prie uzsakymu man rodo jo tik bendra suma, kas pirkta nerodo. I pasta patvirtinimo negavau, bet pinigai banke rezervuoti.
Tai cia taip ir turi but? Ar kas negerai?

Esu darius ne karta, bet niekad neakreipiau demesio kaip ten buna doh.gif

Aš vakar ir užsakinėjau, po kiek laiko gavau patvirtinimą į paštą ir viską rodo, nors po užsakymo ir nieko nerodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2015 10 03, 08:30)
Aš vakar ir užsakinėjau, po kiek laiko gavau patvirtinimą į paštą ir viską rodo, nors po užsakymo ir nieko nerodė 4u.gif

Nu va verysad.gif O man nieko nerodo ir patvirtinimo iki šiol nėra unsure.gif Nežinau nei ką galvot, laukt dar ar jau nebe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2015 10 03, 10:46)
Nu va verysad.gif O man nieko nerodo ir patvirtinimo iki šiol nėra unsure.gif Nežinau nei ką galvot, laukt dar ar jau nebe unsure.gif

Nesukit galvos,apie tai jau buvo ne karta diskutuota,as gavau laiska gal po pusantros paros...o accounte uzsakyma maciau dar veliau
Atsakyti
Merginos, kas perkat is UK body shop, ar jie atsiuncia sekimo nuoroda? raso pristatyma tarp 8-12spalio, bet man reik zinot kada pristatys, kad pranesciau Tukiui ar sulaikyt siunta, ar siust. Pirma karta su tukiu shopinuos, tai neramu kazkaip ax.gif
Atsakyti
Renku užsakyma iš Vokietijos kvepalų parduotuvės siuntimui iki LT pasidalinti (9,90 EUR)
http://parfumgroup.de/ UK bent jau mano kvepalai gerookai brangesni
Kviečiu vilnietes jungtis. Pageidavimų laukiu el. paštu Pirkinukas69@gmail.com
Atsakyti