Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 10 07, 11:53)
O as uzpirkau boots vitaminu beveik 6 kg  doh.gif  lotuliukas.gif

Gal parodysit kokiu? Kur geriamo heluronorasti pigesnio?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2015 10 07, 13:22)
Mano abiems vaikams demarai nuo pernai geri smile.gif  Pasistegiau pernai, kad tik per mažų nenupirkt  doh.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif Ir man ta pati istorija doh.gif Prieš metus nupirkau, dabar pamatavau, tai jau priaugo biggrin.gif Ir dar supratau, kad jei dydžiai nurodyti dvigubi, tai orientuotis reikia į didesnį.
Atsakyti
Mane zinokit pradeda knisti mytoys...tai neatsiuncia kazko,tai dydzius sugrybauja...va kombi Columbios ne ta atsiunte,nors tu ji dabar i uzpakali kisk ta 74 dydi dvieju daliu...o dar va kojines NEXT paemiau mazajai,nu is tu tai zvengiau lotuliukas.gif emiau dydi 74/80, atsiunte nu mazdaug 6-7 metu vaikui,jei ne didesnes, nu mano 6-metis panasaus dydzio devi. Kruskis dabar su tais grazinimais unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, kur rasti tarpininkes is EVERYTHING 5 pound? Nukreipkit prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 07, 07:23)
Perku iš ČIA
Pvz, užsakiau 12 butelių vyno už 37€, shippingas 32€ ir tax'ai 4,25€.
Vistiek pigiau nei pas mus. Atėjo per 7 dienas ar tai 10, tiesiai į namus  thumbup.gif

Jei kas busite Portugalijoje Albufeiroje, pažiūrėkite supermarkete (pavadinimo neatsimenu, jei reikia- rasiu) skelbimų lentoje info apie vyno siuntimą į užsienį. Pristatymas dar pigesnis nei užrodytam puslapyje.

nelabai supratau - siuntimas priklauso nuo kiekio? ar standartinis? gal reikia šventėms papirkt? nieks nenori pasikooperuot...
Atsakyti
Gal kuri kada pirkot tokius vaikam crocsus? Kaip jie? silti, neslampa kojos?

http://global.rakute...commend_item_en

Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2015 10 07, 14:19)
Gal parodysit kokiu? Kur geriamo heluronorasti pigesnio?

taigi vaikisku zuvtaukiu lotuliukas.gif susikooperavom vadinasi. "ant" 6 kg doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 spalio 2015 - 13:32
QUOTE(Yasmin @ 2015 10 07, 12:50)
O iš kur siunčiatės Rebel firmos rūbus? g.gif google nepadeda biggrin.gif

Man atrodo čia Primark, jei neklystu, o jie neturi online parduotuvės.

QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 07, 13:26)
Mane zinokit pradeda knisti mytoys...tai neatsiuncia kazko,tai dydzius sugrybauja...va kombi Columbios ne ta atsiunte,nors tu ji dabar i uzpakali kisk ta 74 dydi dvieju daliu...o dar va kojines NEXT paemiau mazajai,nu is tu tai zvengiau lotuliukas.gif emiau dydi 74/80, atsiunte nu mazdaug 6-7 metu vaikui,jei ne didesnes, nu mano 6-metis panasaus dydzio devi. Kruskis dabar su tais grazinimais unsure.gif

Tai rodykit gi mums, priglausim gal 4u.gif
Aš kojines bernui 6-7 m. priegriebčiau wink.gif. Tik nepamenu iš kurio jūs miesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 07, 14:32)
Gal kuri kada pirkot tokius vaikam crocsus? Kaip jie? silti, neslampa kojos?

http://global.rakute...commend_item_en

laikiau rankoj juos Panoramoj, net matuotis vaikui nepasiuliau, kazkokie mediniai jie man pasirode, visiskai nelanksti ta medziaga

man geriausi tie gust boots su placia lipucke, siemet pilkos spalvos labai patiko, tik J3 jau mazas dydis musu 35.5-36 dydzio "pedutei", galetu iki J6 gaminti juos kinieciai
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 07, 14:26)

drinks_cheers.gif ir man su tom kojinėm taip pat buvo. Sūnui nuskilo neplanuotai, jam pats tas. Tai dar vieną komplektą su ta pačia mintim užsakiau, tikiuosi ir šįkart jos nebus mažiukės. Nors yra ir tokias kam sunešioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 07, 14:34)
Man atrodo čia Primark, jei neklystu, o jie neturi online parduotuvės.

aišku 4u.gif gaila, patinka man jų modeliai ir kainos, mūsų mažyliuose nemažai jų yra ir nesupratau iš kur juos perka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RAbies @ 2015 10 07, 13:12)
ACIU visoms atsakiusioms del boots smile.gif  ax.gif
tiek tai suskaitau, bet ir sis kodas man neduoda nuolaidos nors krepse ir prekiu uz 200svaru. O jums i LT siuntima veike kodas, buvo rasyta, kad tik UK siuntimams kodai galioja...

Man netaike siunciant i LT, todel pirkau per PA.

QUOTE(JMD @ 2015 10 07, 13:14)
nea, siunciau per PA. paskaiciavau, kad dabar man siuntimas atsieis 8,49 eur, o 10 svaru yra kaip minimum 13,50 eur.

QUOTE(JMD @ 2015 10 07, 14:32)
taigi vaikisku zuvtaukiu  lotuliukas.gif susikooperavom vadinasi. "ant" 6 kg  doh.gif

Kazi kodel man uz 5,5 kg skaiciavo 9,49 eur PA ? g.gif

QUOTE(Yasmin @ 2015 10 07, 13:50)
O iš kur siunčiatės Rebel firmos rūbus? g.gif google nepadeda biggrin.gif

Cia PRIMARK
Atsakyti
ACIU kas uzrodete Marks&Spencer kelnytes 4u.gif sios lieknam mano berniukui-tiesiog super http://www.marksands...ers/p/p22308609 thumbup.gif sios dvi pakuotos jau platesnes net keliais cm per juosmeni, bet nors gerai kad raisteliai reguliuojasi http://www.marksands...rs-/p/p22401662 , okas del apatinio trikotazo, tai nelabai apsimoka imti is M&S ax.gif gana skystokos maikutes ir trusikeliai ( jau geriau is Tesco-ir pigiau, o kokybe tokia pati)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 07 spalio 2015 - 14:19