Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ciquita @ 2015 10 07, 11:34)
mamos, o dabar kokiais batais savo vaikucius aunate? ecco su goretex anksti, o vien su odinukais salta.  g.gif vaikstom su kedukais .
I darzeli visos dedate su lipukais batus?  turim ecco su raisteliais, bet turbut nenores aukletojos risineti sad.gif reik kazka kitko ziureti.

mūsų auklėtojos ne prieš raištelius, tik sakė nedėti mažų batų lotuliukas.gif Pasirodo yra tokių tėvelių, uždeda tokius batus, kur uždėti beveik neįmanoma doh.gif
Atsakyti
Merginos,o kaip su demarais, siemet kooperacijos nebus? maniskiskaip irisaugo, otokie geri buvo.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 10 07, 10:05)
Gal kas turi nereikalinga mytoys koduka. Galeciau vilniuje parinkti 4u.gif  arba galiu pati prisijungti 4u.gif

As turiu koduka 4u.gif kada planuojat rinkti? nes mano nuziuretus batus siandien pabrangino, bet gal iki 10d atpigins g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2015 10 07, 12:34)
mamos, o dabar kokiais batais savo vaikucius aunate? ecco su goretex anksti, o vien su odinukais salta.  g.gif vaikstom su kedukais .
I darzeli visos dedate su lipukais batus?  turim ecco su raisteliais, bet turbut nenores aukletojos risineti sad.gif reik kazka kitko ziureti.

diena dar nesalta. eina su iki kauliuku ilgio batais su uztrauktukais arba kedais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 spalio 2015 - 11:43
QUOTE(D'esire @ 2015 10 07, 12:22)
Nebuna nemokamo siuntimo 4u.gif

QUOTE(adriatic @ 2015 10 07, 12:28)
abieju pardavejas ne pats amazonas, tad sius tik vokietijos ribose

ačiū 4u.gif bet kodėl man nerodo, kad nesiunčia? aš gi įrašius savo kontaktuose Lietuva... blush2.gif
gal galite įmesti kokią prekę, kur matytųsi, kad siunčia į LT ir kiek kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irut86Kir @ 2015 10 07, 10:04)
sveikos,merginos smile.gif gal Vilniuje yra renkančių SD ir cocooncenter? blush2.gif

Aš ruošiuosi pirkti bet Alytus po kolkas siuntimas kb brangus reikia dar norinčių arba gal prie ko prisiglausti galime
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2015 10 07, 12:39)
Merginos,o kaip su demarais, siemet kooperacijos nebus? maniskiskaip irisaugo, otokie geri buvo.

jau buvo ax.gif
Atsakyti
renku boots.com siuntimui 10sv pasidalinti, as noriu nusipirkti vitaminu 3 uz 2 kaina wink.gif
http://www.internati...Capsules_29811/
kaunas
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2015 10 07, 12:42)
ačiū  4u.gif  bet kodėl man nerodo, kad nesiunčia? aš gi įrašius savo kontaktuose Lietuva...  blush2.gif
gal galite įmesti kokią prekę, kur matytųsi, kad siunčia į LT ir kiek kainuoja?  blush2.gif

nesiunciamas prekes ismeta is krepsio einant link mokejimo
siunciamu prekiu siuntimo kaina taip pat parodo tik krepsyje, jeigu imesiu jums nuoroda, joje matysit tik siuntimo kaina DE ribose...

o kai pardavejas amazonas, vienos batu poros siuntimas i LT prasideda nuo ~11 eur mazdaug ir nuo svorio jis dideja po mazdaug 2-3 eurus uz kiekviena papildoma pora, kiek man teko siustis paciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 07 spalio 2015 - 11:54
O as uzpirkau boots vitaminu beveik 6 kg doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O galima pas ką nors su patalyne jungtis iš mytoys.de? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 07, 12:53)
O as uzpirkau boots vitaminu beveik 6 kg  doh.gif  lotuliukas.gif

nelases per nosi vitaminai nuo tokio kiekio? lotuliukas.gif

o as susirgau, patarkit ka veiksmingo nuo bronchito, nenooooriu antibiotiku ryti saujom sad.gif arbateles nuo kosulio, sildymai, inhaliacijos mano atveju neveiksmingi deja buna, flavamedai, ACC taip pat doh.gif
gal kas koki stebukla zinot, kaip be antibu iveikti bronchita? g.gif

Atsakyti