Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 06, 21:55)
Aš tai močiutes labai gerbiu, man bet kas iš jų tinka. Gi nepatiks - paskui parduot galima, bet kam atimt tą džiaugsmą iš jų rinkti dovanas  rolleyes.gif

Gerbiu ir as... kai kuriose situacijose blush2.gif Isizeis kai parduosi ju rinkta dovanota daikta... Nuolat dejuoja kaip viskas brangu... bet perka... to ko mes nepirktumem ir mums visai nereikia... O tas dziaugsmas... Kai renkas mazo miestelio vieninteleje parduotuveje - ka gali isrinkti, kai mums visas pasaulis kompe atviras pasirinkimui? O ir vaiku (maniskiai jau nebemazi) nesudomina - dar kai buvo 4-5-6 metu - taip ir pasakydavo - mociute... kokia cia tau barbe? gi ji netikra doh.gif Tada isiszeidzia, o man geda...

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 06, 21:58)
O tai ką tada siūlot močiūtėm dovanot, kad marčių nenuvilt ax.gif . Galvoju kaip reiks elgtis ateity biggrin.gif .

demesi, siluma, meile - jau geriau issivestu anukus kur, kad ir kavine, teatra - pabutu su jais, pazaistu, pasaka paskaitytu - bet tam laiko nera, paprasciau kokia dovana nupirkti ir greit dingti...
Atsakyti
Kaip patartumėt elgtis tokioj situacijoj? Viena pažįstama pirkosi savo vyrui kedus iš Kinijos kažkur ir sau. Tai jos atėjo, viskas ok, o vyro sulaikė muitinė, ale grasino teismais už ale padelkų siuntimą, nieko nėjo susišneket kol neparašė rašto, kad nežinojo, pirmąkart, daugiau nepirks ir t.t., bet kedus sunaikina ir jai neatiduoda. Tai ji klausia manęs kaip rašyt pardavėjui, kaip tokioj situacijoj elgtis, nes pinigai sumokėti. Jei kalta ji kad ne originalus pirko, tai gal kaltas ir tas, kas padelkas pardavinėja?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 06, 21:58)
O tai ką tada siūlot močiūtėm dovanot, kad marčių nenuvilt ax.gif . Galvoju kaip reiks elgtis ateity biggrin.gif

Mano labai supratinga anyta, puikiai supranta, kad as geriau zinau, ko reikia. Bet, neatlaiko, nuperka ir patys, taciau, tie zaislai lieka pas juos, kas labai liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 06, 22:04)
Kaip patartumėt elgtis tokioj situacijoj? Viena pažįstama pirkosi savo vyrui kedus iš Kinijos kažkur ir sau. Tai jos atėjo, viskas ok, o vyro sulaikė muitinė, ale grasino teismais už ale padelkų siuntimą,  nieko nėjo susišneket kol neparašė rašto, kad nežinojo, pirmąkart, daugiau nepirks ir t.t., bet kedus  sunaikina ir jai neatiduoda. Tai ji klausia manęs kaip rašyt pardavėjui, kaip tokioj situacijoj elgtis, nes pinigai sumokėti. Jei kalta ji kad ne originalus pirko, tai gal kaltas ir tas, kas padelkas pardavinėja?

jei kinietis rašė kad originalas - tada reikalaut pinigų, jei rašė kad "abidas" - tada jau pati kalta, nieko nepeš
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 06, 20:55)
Aš tai močiutes labai gerbiu, man bet kas iš jų tinka. Gi nepatiks - paskui parduot galima, bet kam atimt tą džiaugsmą iš jų rinkti dovanas  rolleyes.gif

thumbup.gif Jei netinka, patiliukais parduodi ir visi laimingi tongue.gif
"Bet ne apie tai kalba,-pasakė Gokusen traukdama dūmą."Kur dar galima padaryti gerą šopingą apart Ebay, Aliexpress ir FragranceX?" Reikia Kalėdinių dovanų suaugusiems.
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2015 10 06, 20:41)
Musiškės paskutinis bajeris, pripirko anūkėm per maximos uždarymą su akcijom, net nepaklausus visokių rūbbelių trusikų, plastmasinių lėkštučių. vaikam tai aišku akys sužibo, bet tai kai pateikė mums sąskaitą tai apšalus buvau, juolab kad tokių net nepirkčiau ir dar tokiomis kainomis tipo akcijos ir net mūsų neatsiklaususi doh.gif  doh.gif

Anytos bajeris...turbūt..jos tokios verysad.gif
Jei mano vaikai žinotų, kiek man kainavo visos tos smulkmenos ir rūbeliai pirkti užsienyje, patys nuo proto nušoktų lotuliukas.gif Bet gi nesakiau. Dovana yra dovana. Nepatinka- tyliai užmetat kur nors ar parduodat. Tiek bėdų.
Mergaitės, kažkaip paaiškinkit savo mamoms-anytoms, kad jums norėtųsi tą ar aną ir kiek kainuoja. Man tai butų labai malonu, jei marti pasakytų, ji kūdikiui norinti kažkokį daiktą iš tokios ar anokios parduotuvės ar nuotrauką t. Tikrai surasčiau ir nupirkčiau. Nepatikesite, bet vos iš Maroko neatitempiau Rock Swing kėdutę (nepamenu kaip ten tikrai vadinasi ir kokios firmos).Su vaikų palaiminimu nupirkau čia ir pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
kokiu firmu kepures perkat vaikams ziemai?
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 06, 22:24)
Mergaitės, kažkaip paaiškinkit savo mamoms-anytoms, kad jums norėtųsi tą ar aną ir kiek kainuoja. Man tai butų labai malonu, jei marti pasakytų, ji kūdikiui norinti kažkokį daiktą iš tokios ar anokios parduotuvės ar nuotrauką t. Tikrai surasčiau ir nupirkčiau. Nepatikesite, bet vos iš Maroko neatitempiau Rock Swing kėdutę (nepamenu kaip ten tikrai vadinasi ir kokios firmos).Su vaikų palaiminimu nupirkau čia ir pigiau  lotuliukas.gif

mama tai taip ir daro - papraso, kad nupirkciau ir jai paduociau iteikti, tad nuperku savo nuoziura, kaina paderinu pagal jos galimybes (nes suzinotu kiek kainavo - jauciu is reanimacijos nebeiseitu...) blush2.gif O anyta niekad nesiderina, perka bile ka - dazniausiai barbes zurnala, kuris skirtas 3-4 nu max 5 metu mergaitems su butaforiniais zaisliukais, nors dukrai jau 9... ir ka tu jai? kiek sakau, kad pagal amziu ne kazka, kad ji jau per didele - ir brangus tas zurnalas gi, geriau vaikui ta suma atiduotu - bent laimes turetu apsipirkt kokioj pardej nesamoniu savo nuoziura... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 06, 22:24)
Mergaitės, kažkaip paaiškinkit savo mamoms-anytoms, kad jums norėtųsi tą ar aną ir kiek kainuoja. Man tai butų labai malonu, jei marti pasakytų
o jūs neturit dar vieno sūnaus? biggrin.gif tokios anytos vienetai, kurios netu perka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 10 06, 21:34)
o jūs neturit dar vieno sūnaus? biggrin.gif tokios anytos vienetai, kurios netu perka biggrin.gif

А в лоб? Man ne 100 metų ir su kompu draugauju nuo....nepamenu, gal tai buvo kažkosk 48 su kažkuom modelis pries niamniolika metų. Krūtas kompas, visai kaip dabartinis Apple lotuliukas.gif
Aš tik katinams maistą perku parduotuvėj ir mėsą sau, o taip viską užsakau iš ineto. Net vyną ir tai tiesiai iš Portugalijos. Niu labai man patiko jų vynai. Gaila, nerandu iš kur maltiečių KINNIE parsisiųst. O kiniškos veido kaukės aplamai super tongue.gif Kosmetiką nepamenu kada pirkau Lietuvoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 10 06, 23:34)

Nu ***** as irgi skaitau ir baltai pavydziu tokios anytos biggrin.gif
Nors ir musiske kad ir tempia kazkokius visokius pigius zaislus, bet kazkaip pataiko vis, tikrai sunui idomus ir patinka. O kad pigus tai ir gerai, greit luzta, namus nuo zaislyno pravalom biggrin.gif
Nu bet kad musiske internetu shopintusi butu tiesiog nerealu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2015 10 06, 22:50)
O kad pigus tai ir gerai, greit luzta, namus nuo zaislyno pravalom biggrin.gif

o maniskiai abu saugo zaislus ir jei kas suluzta, smarkiai isgyvena, verkia, praso pataisyt (dabar jau dideli jie, tad zaislu kazkaip sumazeje jau), bet kai buvo mazi, tokia "netektis" kosmaru virsdavo, kaip ir ismetimas ale nereikalingo - visko jiems reikedavo, net ir dabar iskerpa ka is spalvoto popieriaus, o likucius pasideda... dar kokiai akytei panaudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 10 06, 23:05)
Mano labai supratinga anyta, puikiai supranta, kad as geriau zinau, ko reikia. Bet, neatlaiko, nuperka ir patys, taciau, tie zaislai lieka pas juos, kas labai liuks rolleyes.gif

Mano irgi tokia pat. Sako nupirk,as pinigus atiduosiu biggrin.gif o jei perka patys,tai tie zaislai pas juos ir gyvena smile.gif
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 10 06, 23:33)
kokiu firmu kepures perkat vaikams ziemai?

As savo 6-meciui visada salmus perku...man patikimiau nei kepure plius salikas. Kai mazas budavo pirkdavau Lana care, dabar va pernai kitoki pirkau,vokiska,nu bet pavadinimas uzkrito...
Atsakyti