Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas turite nereikalingą Gymboree koduką ir galėtų man perleisti? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 10 06, 21:22)
Labai fainas wub.gif  ir fantastinė močiūtė,  thumbup.gif  -vaikų svajonė tokią močiūtę turėt

o as matyt baisiai bjauri esu... Bet tikrai nenoreciau kad mus mociutes zaislais uzverstu (o jos bando...) - pati baisiai megstu rinktis, pirkti - namuose visa ko perteklius, tai jei ir jos prisidetu? Tektu kraustytis gyvent i laiptine... Ir kai rinkausi karusele vaikui - apie jas ko gero viska zinojau, youtube issziurejau, kas ka atlieka, kas ka daro, kuriam laikui tinkamos (kitos gi persitransformuoja) - ir issirinkau TA, kurios man reikejo, o mociutes perka ta, ka pamato ir joms grazu... kaina tinka...labai nesigilina...

Karusele grazi, bet jei darysit staigmena - galit nusivilti, nes 3 men kudikis toki pricindala jau gali tureti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 06, 20:29)
o as matyt baisiai bjauri esu... Bet tikrai nenoreciau kad mus mociutes zaislais uzverstu (o jos bando...) - pati baisiai megstu rinktis, pirkti - namuose visa ko perteklius, tai jei ir jos prisidetu? Tektu kraustytis gyvent i laiptine... Ir kai rinkausi karusele vaikui - apie jas ko gero viska zinojau, youtube issziurejau, kas ka atlieka, kas ka daro, kuriam laikui tinkamos (kitos gi persitransformuoja) - ir issirinkau TA, kurios man reikejo, o mociutes perka ta, ka pamato ir joms grazu... kaina tinka...labai nesigilina...

Karusele grazi, bet jei darysit staigmena - galit nusivilti, nes 3 men kudikis toki pricindala jau gali tureti... blush2.gif

As irgi tokia pati bjauri. Pati gilinuosi I smulkmenas ir issirenku TA. O tada nuolaidos laukiu.
Siandien papirkau Fisher price kilimeli (nors ir reiks dar negreit) biggrin.gif Zinau, kad tokio noriu ir laukiu. Jei gauciau dovanu kitoki, nebuciau labai patentkinta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 06 spalio 2015 - 20:40
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 06, 21:29)

Nu bet vistiek nuskilo su močiutėm:). Musiškės paskutinis bajeris, pripirko anūkėm per maximos uždarymą su akcijom, net nepaklausus visokių rūbbelių trusikų, plastmasinių lėkštučių. vaikam tai aišku akys sužibo, bet tai kai pateikė mums sąskaitą tai apšalus buvau, juolab kad tokių net nepirkčiau ir dar tokiomis kainomis tipo akcijos ir net mūsų neatsiklaususi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 06, 20:29)
mociutes perka ta, ka pamato ir joms grazu... kaina tinka...labai nesigilina...

Neperku, nes tikrai žinau kad dabar kitaip vaikai auginami, juolab, kad marti-tai ne savas vaikas ir galiu tikrai nepataikyti. Tiesiog pradedu pirkti dovanas Kalėdom. Podumaesh, marčiai netiks ar jau turės iki to laiko, kitam vaikui bus, dukters...kada nors tongue.gif Ji mano skoniu pasitiki, net kvepalus jai perku. Anksčiau siųsdavau iš FragranceX, tik atsibodo muitus mokėti. Kur patartumėt dabar pirkti? Nesinori už fake mokėti,kaip už tikrus. Lietuvoje net duty free neperku.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 06, 21:43)
Neperku, nes tikrai žinau kad dabar kitaip vaikai auginami, juolab, kad marti-tai ne savas vaikas ir galiu tikrai nepataikyti. Tiesiog pradedu pirkti dovanas Kalėdom. Podumaesh, marčiai netiks ar jau turės iki to laiko, kitam vaikui bus, dukters...kada nors  tongue.gif Ji mano skoniu pasitiki, net kvepalus jai perku. Anksčiau siųsdavau iš FragranceX, tik atsibodo muitus mokėti. Kur patartumėt dabar pirkti? Nesinori už fake mokėti,kaip už tikrus. Lietuvoje net duty free neperku.

man tai gaila mociuciu islesitu pinigu - o kad bus dukros vaikiukui kada nors - kol tas kada nors ateis - dar ne tokiu prigamins - ismaniuju karuseliu - vaikas paziuri - ji sukas ar sokineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai močiutes labai gerbiu, man bet kas iš jų tinka. Gi nepatiks - paskui parduot galima, bet kam atimt tą džiaugsmą iš jų rinkti dovanas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 10 06, 21:41)
Nu bet vistiek nuskilo su močiutėm:). Musiškės paskutinis bajeris, pripirko anūkėm per maximos uždarymą su akcijom, net nepaklausus visokių rūbbelių trusikų, plastmasinių lėkštučių. vaikam tai aišku akys sužibo, bet tai kai pateikė mums sąskaitą tai apšalus buvau, juolab kad tokių net nepirkčiau ir dar tokiomis kainomis tipo akcijos ir net mūsų neatsiklaususi doh.gif  doh.gif

nu cia tai virsune, suprasciau, jei pripirko ir padovanojo, o jei dar pinigu paprase doh.gif issakyciau turbut riebiai savo nuomone tokiu klausimu, uz mane mano pinigu niekas neleistu kazkam ko gal net nereikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 06, 21:29)

O tai ką tada siūlot močiūtėm dovanot, kad marčių nenuvilt ax.gif . Galvoju kaip reiks elgtis ateity biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 06, 21:57)
nu cia tai virsune, suprasciau, jei pripirko ir padovanojo, o jei dar pinigu paprase  doh.gif  issakyciau turbut riebiai savo nuomone tokiu klausimu, uz mane mano pinigu niekas neleistu kazkam ko gal net nereikia  doh.gif  biggrin.gif

Nu jo, aš irgi tą patį pagalvojau, čia jau virš naglumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 06, 21:55)
Aš tai močiutes labai gerbiu, man bet kas iš jų tinka. Gi nepatiks - paskui parduot galima, bet kam atimt tą džiaugsmą iš jų rinkti dovanas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nebent jei tikrai ko pripirktu pastoviai, ko tikrai nereikia, tai graziai bandyciau sneketi, kad nieko nepirktu, kad taupytu pinigelius ir sau ka nors nusipirktu ar sveikatai isleistu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 06, 21:58)
O tai ką tada siūlot močiūtėm dovanot, kad marčių nenuvilt ax.gif . Galvoju kaip reiks elgtis ateity biggrin.gif .
Papildyta:

gal tiesiog graziai su marcia pakalbet ir paklaust ko truksta anukams, kuo domisi biggrin.gif Maniskei pirkdavo visada savo nuoziura, o kai paaugo, tai jau paklausia, ko anuke noretu, kuo domisi arba tiesiog papraso, kad as nupirkciau uz skirta pinigu suma ax.gif
Atsakyti
jei marti sako kad nepatinka, tai tokią marčią reikia auklėt biggrin.gif mane mokė tėvai (dabar taip ir aš elgiuos) - imu viską ką duoda, o paskui išmetu, jei man nereikia. Net MB išmokiau, nes anksčiau būdavo, kad kai reikia išvažiuot, nuolat riedavosi - viena nori duot, kitas neimt biggrin.gif dabar susikraunam tašę ir laimingi važiuojam, paskui pusė į konteinerį (bet mano vaikas dar mažas, dovanų nebuvo daug biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 06, 21:57)
nu cia tai virsune, suprasciau, jei pripirko ir padovanojo, o jei dar pinigu paprase  doh.gif  issakyciau turbut riebiai savo nuomone tokiu klausimu, uz mane mano pinigu niekas neleistu kazkam ko gal net nereikia  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 10 06, 21:58)
Papildyta:

Nu jo, aš irgi tą patį pagalvojau, čia jau virš naglumo doh.gif

Nu jo apakus buvau, tai vyras jau atrašė moralą savo mamai, net jį išvedė iš pusiausvyros

Atsakyti