Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Effes @ 2015 10 06, 13:15)
Man rodos neuzsake. Ji pastebejau velai vakare priseda, po darbu matyt. Man striukes reikia, per diena dydis buna, vakare vis nelieka... Tai nezinau, ar man uzsakys... Kol kas yra dydis

Mano irgi jau dvi prekes dingo unsure.gif As galeciau uzsakyti, jei susirinktu musu daugiau ax.gif
Atsakyti
Mergytes, kur perkate pasiltintus dzinsiukus ar kelnytes maziukam😇
Atsakyti
kas nebetilpote prie MYTOYS - GALITE JUNGTIS, PIRKSIU DAR KREPSIUKA SU -35 PROC:4u:

vilnius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 06 spalio 2015 - 12:38
QUOTE(D'esire @ 2015 10 06, 13:28)

gap'e, old navy (is JAV).
Atsakyti
gal kas turit nusipirkę kokius netinkamus batus bernui 37 dydžio rudeniui - dabar nešaltam dar orui ax.gif ant smūgio prireikė, nes savo sudirbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 10 06, 13:28)

pirkau faux fur lining is uniqlo ir nextdirect, dar yra old navy su flysu pasiltintu.
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 06, 13:27)
Mano irgi jau dvi prekes dingo  unsure.gif  As galeciau uzsakyti, jei susirinktu musu daugiau  ax.gif

Mielai jungciausi, bet negrazu gal taip. Dar palaukciau iki sio vakaro. Manau jau visos susirinkom, uzsakytu. Nebent vakare vel striukes dydzio nebeliktu...
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2015 10 06, 12:22)
Mergaites, gal resveratroli kuri siunciates? koki perkat?  4u.gif

pirkau iherbe,bet tik viena kol kas sugeriau,nieko nepajutau,reik ji nuolatos gert.
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2015 10 06, 12:57)
Dar trūksta kelių daiktų, kad siuntimas gautųsi po 0.5 eu  4u.gif

koks miestas? Uz nepilnos h busiu namuose,paziurinesiu. Vienu tai kaip ir norejau.
Atsakyti
QUOTE(Effes @ 2015 10 06, 13:37)
Mielai jungciausi, bet negrazu gal taip. Dar palaukciau iki sio vakaro. Manau jau visos susirinkom, uzsakytu. Nebent vakare vel striukes dydzio nebeliktu...

Ne, taip nesielgciau negraziai schmoll.gif Tik gal zmogus neturi tam laiko, tai galeciau ir as nupirkti visoms 4u.gif as galiu ir dienos begyje nupirkt, nes prekes tikrai labai dingsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 06, 13:40)
Ne, taip nesielgciau negraziai  schmoll.gif  Tik gal zmogus neturi tam laiko, tai galeciau ir as nupirkti visoms  4u.gif  as galiu ir dienos begyje nupirkt, nes prekes tikrai labai dingsta  unsure.gif

Palaukiam, vakare gal jau iseis jai. Jei ne, tai pasiulykite tada:)
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 06, 12:32)
gap'e, old navy (is JAV).

QUOTE(JMD @ 2015 10 06, 12:35)
pirkau faux fur lining is uniqlo ir nextdirect, dar yra old navy su flysu pasiltintu.

Dekui mergaites, pasizvalgysiu drinks_cheers.gif

Perzejau nextdirekta, bet kazkaip nesupratau, kurie ten gali buti pasiltinti g.gif o gal dar nera ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 06 spalio 2015 - 12:58
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 06, 13:40)
Ne, taip nesielgciau negraziai  schmoll.gif  Tik gal zmogus neturi tam laiko, tai galeciau ir as nupirkti visoms  4u.gif  as galiu ir dienos begyje nupirkt, nes prekes tikrai labai dingsta  unsure.gif

Pati nusipirkau, nes vyro striukė dinginėja, tai pagavusi užsisakiau, kad vyras nesušaltų biggrin.gif
vistiek pigiau gaunasi nei Kaune Sportsdirekto parduotuvėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 06 spalio 2015 - 13:02