Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Whatever? @ 2015 10 05, 14:05)
Sveikos

Gal kas Vilniuje pirks su 35%  is mytoys ? Prisireike dar keliu daiktu  ax.gif
Galiu ir as nupirkti ir prijungti daugiau norinciu , tik kodo neturiu. Jei kam nereikia ir galite pasidalinti - buciau labai dekinga  4u.gif

kam taikoma nuolaida? rubams batams? ar viskam? Zaislai?
Atsakyti
Pirksiu mytoys Vilniuje, su 35 % nuolaida.
Galite jungtis 4u.gif

Pirksiu siandien vakare arba rytoj ryte.
Rasykite AZ - atsiusiu el pasto adresa 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 05, 13:23)
o gal Jūs ar kuri nors kita, galėtų parekomenduoti veidui kremą pavargusiai odai. Oda mišri, didelių problemų neturiu, bet trūksta veidui skaistumo, ir raukšlių mažiau būti galėtų  verysad.gif

mano odai labai patiko kremas su vit C thumbup.gif http://www.thebodysh...iser-spf30.aspx
ir šitos kapsulės http://www.thebodysh...e-capsules.aspx
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2015 10 05, 16:55)
Kokia apimtis per blauzdą? per plačiausią vietą? g.gif va čia man bėda, nes siauri būna g.gif kokiame jūs mieste?  ax.gif

Zinokit ner labai siauri jie...na aisku nebaisiai placiai blauzdai, bet tikrai ne siaurai, man tai gyvenime nebuna batai per siauri biggrin.gif visalaik kaip tik platus... Na bet jei blauzda is stambesniu tada netiks manau, virsuj aulas apie 20 cm. Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 spalio 2015 - 15:21
QUOTE(nieko_sau @ 2015 10 05, 16:00)
kam taikoma nuolaida? rubams batams? ar viskam? Zaislai?

rubam ir batam 4u.gif
Atsakyti
ar tikrai niekas neperka iš mytoys su 15%? ar nebegalioja tie kodukai? g.gif
Atsakyti
Gal kas aptikot gera kaina Air Max kedu g.gif jaunimelis uzsimane , kiek randu kainos blink.gif gaila dviem porom 200-300 eur smile.gif doh.gif o dar su maniskiu nesiojimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2015 10 05, 11:55)
sveikos, gal kuri prijungtumet  prie  essential ar feelunique uzsakymo?...

Feelunique tai nelabai reikia tos kompanijos, nes nuo 10 sv. nemokamai siunčia į LT.
Atsakyti
Mergytes, kaip Mytoyse paziureti pirkimu istorija, nes man tik rodo paskutini uzsakyma:(
Atsakyti
Gal kas renkate uzsakyma is cocooncenter.co.uk ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 05, 15:36)
Beje, vis pamirstu paklaust del Tukio...sios info ju puslapy tikrai neradau. Kaip yra su tais ju atsiemimo taskais?ar jie keli yra ir siuncia na ura ar galima prasyt kur siust?ankciau pasiimdavau is Justiniskiu, nu puse velnio budavo, kai dirbau...bet dabar sedziu namie su mazaja, gyvenam miesto pakrasty ir va reik knistis pasiimt to siuntinio i Santariskes beveik 20 km unsure.gif nu blyn, nepatogus man tie atsiemimai tuose rajonuose...

Pati inicijuokit rinkimą, atveš į namus ir nereiks niekur važiuot wink.gif tik gausite padalinti kitų siuntinius (tame tarpe ir pasandėliuot kartais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 03, 09:57)
Renku užsakyma iš Vokietijos kvepalų parduotuvės siuntimui iki LT pasidalinti (9,90 EUR)
http://parfumgroup.de/ UK bent jau mano kvepalai gerookai brangesni
Kviečiu vilnietes jungtis. Pageidavimų laukiu el. paštu Pirkinukas69@gmail.com

Pirksiu trečiadienį vakare. Esame šiuo metu tryse
Atsakyti
Open24 geri, šeštadienį vėlai vakare norėjau pirkt su 10 eur nuolaida, citadelės kortelės nepriimė, paskui pagalvojau, kad nebepirksiu, bet neišmečiau prekės iš krepšelio. Vakar buvo priminimas, bet nekreipiau dėmesio. Šiandien gaunu žinutę, kad dėkoja už užsakymą ir reiks susimokėti grynais biggrin.gif. Užrašyta: Atsiskaityti už prekes galėsite atsiimant siuntą OMNIVA paštomate tik banko kortele. Nusipirkau nepirkdama biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 05 spalio 2015 - 17:47