Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(fruttys @ 2015 10 05, 13:11)
Ir as prisijungciau Vilniuje  ax.gif

As irgi labai noreciua prisijungti
Atsakyti
Mergos, pirkit Hilfigerio batus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Blyn, dariau tvarka savo balagane ir atradau doh.gif lotuliukas.gif Pernai parsisiunciau ir nepataikiau su dydziu...Parduociau gerokai pigiau nei mokejau, bent 100 euru noreciau gaut, negi sudyt dabar unsure.gif 39 dydis., faini, kokybiski, odiniai ilgaauliai. Viduje aulas medvilne, tokia dryzuota medziaga kaip daugumoj TH ilgaauliu,o pats batas oda. Jei ka sudomins atsiusiu realiu foto, nenoriu cia eterio terst perdaug blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 05 spalio 2015 - 13:56
Sakykit prašau, ar čia minimas mytoys.de 35% kodukas yra tik rūbams ir avalynei?
O gal VISIEMS DAIKTAMS? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2015 10 05, 14:58)
Sakykit prašau, ar čia minimas mytoys.de 35% kodukas yra tik rūbams ir avalynei?
O gal VISIEMS DAIKTAMS? 4u.gif

ir taip jau gerai, bet norite nerealaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 05, 14:00)
ir taip jau gerai, bet norite nerealaus biggrin.gif

biggrin.gif Nooooriu
Man žaislams reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Simple*: 05 spalio 2015 - 14:02
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 05, 14:55)
Mergos, pirkit Hilfigerio batus biggrin.gif 

kokie gražūs wub.gif gaila netinkamas dydis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2015 10 05, 14:02)
biggrin.gif Nooooriu
Man žaislams reikia  ax.gif

Zaislams 15 % yra
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2015 10 05, 15:02)
biggrin.gif Nooooriu
Man žaislams reikia  ax.gif

zaislams tik -15 kai kurios merginos gavo

Atsakyti
Beje, vis pamirstu paklaust del Tukio...sios info ju puslapy tikrai neradau. Kaip yra su tais ju atsiemimo taskais?ar jie keli yra ir siuncia na ura ar galima prasyt kur siust?ankciau pasiimdavau is Justiniskiu, nu puse velnio budavo, kai dirbau...bet dabar sedziu namie su mazaja, gyvenam miesto pakrasty ir va reik knistis pasiimt to siuntinio i Santariskes beveik 20 km unsure.gif nu blyn, nepatogus man tie atsiemimai tuose rajonuose...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 05, 14:36)
Beje, vis pamirstu paklaust del Tukio...sios info ju puslapy tikrai neradau. Kaip yra su tais ju atsiemimo taskais?ar jie keli yra ir siuncia na ura ar galima prasyt kur siust?ankciau pasiimdavau is Justiniskiu, nu puse velnio budavo, kai dirbau...bet dabar sedziu namie su mazaja, gyvenam miesto pakrasty ir va reik knistis pasiimt to siuntinio i Santariskes beveik 20 km unsure.gif nu blyn, nepatogus man tie atsiemimai tuose rajonuose...

eikit i Tukio tema ir ten vyksta kooperacijos. pasirinkit kur patogiau pasiimti ir prisirasykite. jei neprisirasote ideda bet kam.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 10 05, 16:44)
eikit i Tukio tema ir ten vyksta kooperacijos. pasirinkit kur patogiau pasiimti ir prisirasykite. jei neprisirasote ideda bet kam.

Aciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2015 10 05, 15:55)
Mergos, pirkit Hilfigerio batus biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Blyn, dariau tvarka savo balagane ir atradau doh.gif  lotuliukas.gif Pernai parsisiunciau ir nepataikiau su dydziu...Parduociau gerokai pigiau nei mokejau, bent 100 euru noreciau gaut, negi sudyt dabar unsure.gif 39 dydis., faini, kokybiski, odiniai ilgaauliai. Viduje aulas medvilne, tokia dryzuota medziaga kaip daugumoj TH ilgaauliu,o pats batas oda. Jei ka sudomins atsiusiu realiu foto, nenoriu cia eterio terst perdaug blush2.gif

Kokia apimtis per blauzdą? per plačiausią vietą? g.gif va čia man bėda, nes siauri būna g.gif kokiame jūs mieste? ax.gif
Atsakyti