Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2015 10 05, 13:11)

Oi kaip gerai, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 05, 12:23)
o gal Jūs ar kuri nors kita, galėtų parekomenduoti veidui kremą pavargusiai odai. Oda mišri, didelių problemų neturiu, bet trūksta veidui skaistumo, ir raukšlių mažiau būti galėtų  verysad.gif

kad nebūtų kokio puolimo iš kart pasakau, kad nesu platintoja, o tik naudotoja smile.gif
man asmeniškai labai tinka ir patinka Mary Kay produkcija, naudoju ją jau kokius 8m, tai tikrai džiaugiuos savo oda ir turbūt niekas neduoda man tiek metų kiek iš tikro yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 10 05, 13:30)
kad nebūtų kokio puolimo iš kart pasakau, kad nesu platintoja, o tik naudotoja smile.gif
man asmeniškai labai tinka ir patinka Mary Kay produkcija, naudoju ją jau kokius 8m, tai tikrai džiaugiuos savo oda ir turbūt niekas neduoda man tiek metų kiek iš tikro yra smile.gif

nesu buvusi susitikusi su šia kosmetika biggrin.gif man prašom konkrečiais pavadinimais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2015 10 05, 13:23)
o gal Jūs ar kuri nors kita, galėtų parekomenduoti veidui kremą pavargusiai odai. Oda mišri, didelių problemų neturiu, bet trūksta veidui skaistumo, ir raukšlių mažiau būti galėtų  verysad.gif

Aš naudoju MAC strobe kremą - skaistinamoji priemonė, ji labai gražiai pagyvina odą, reikia labai mažai, o efektas stulbinantis.
user posted image

Aprašymas
mac-drekinantis-kremas-strobe-cream-hydratant-lumineux/

Prieš kokius metus siunčiausi iš JAV per MeistroMargaritą, turiu ir antrą pakuotę, bet niekaip nesibaigia pirmoji.
Yra ir kitų firmų, bet nebandžiau, turiu smashbox foto finish mėginuką, bet taip ir neprisiruošiu išbandyti ax.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja užsakinėti mytoys.de su -15% koduku? Vilniuje. ax.gif
brūkštelkit į až blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2015 10 05, 13:45)
Aš naudoju MAC strobe kremą - skaistinamoji priemonė, ji labai gražiai pagyvina odą, reikia labai mažai, o efektas stulbinantis.
user posted image

o as ir taip ziuriu ir kitaip ir to stulbinancio efekto nematau, ir apskritai jokio efekto nematau biggrin.gif turiu omenyje uzsitepusi ji ant savo veido odos jokio skirtumo nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 05 spalio 2015 - 13:03
Sveikos

Gal kas Vilniuje pirks su 35% is mytoys ? Prisireike dar keliu daiktu ax.gif
Galiu ir as nupirkti ir prijungti daugiau norinciu , tik kodo neturiu. Jei kam nereikia ir galite pasidalinti - buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 10 05, 13:30)

o as sakyciau, cia ne kremu deka, bet greiciau geru genu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 10 05, 14:05)
Sveikos

Gal kas Vilniuje pirks su 35%  is mytoys ? Prisireike dar keliu daiktu  ax.gif
Galiu ir as nupirkti ir prijungti daugiau norinciu , tik kodo neturiu. Jei kam nereikia ir galite pasidalinti - buciau labai dekinga  4u.gif

Ir as prisijungciau Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 10 05, 06:59)
del tu saldainiu is tesco smile.gif praejusiais metais lyg pamenu kazkas pirko ir siuntes per pazystamus, tai man idomu ar tom turginem tasem labiau apsimoka nei per TUKI? smile.gif kazi kiek i ta turgine sutalpinciau tu deziu? smile.gif

Tikrai nemazai tilpo pirkau po (3-4) dideles ir ne vien sau,tik mazosios apsilamde siek tiek .
Dar pries savaite jos IE tesco po 6€ buvo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 05, 14:02)
o as ir taip ziuriu ir kitaip ir to stulbinancio efekto nematau, ir apskritai jokio efekto nematau biggrin.gif turiu omenyje uzsitepusi ji ant savo veido odos jokio skirtumo nematau.

Matyt reikia atrasti savo. Aš tą kremą naudoju ir vieną ir su krempudra (nors labai retai ją naudoju) ir su BareMinerals (daug labiau patinka nei krempudra), man ji nepamainoma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2015 10 05, 13:05)
Sveikos

Gal kas Vilniuje pirks su 35%  is mytoys ? Prisireike dar keliu daiktu  ax.gif
Galiu ir as nupirkti ir prijungti daugiau norinciu , tik kodo neturiu. Jei kam nereikia ir galite pasidalinti - buciau labai dekinga  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif para6iau jums žinutę smile.gif
Atsakyti