Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2015 10 04, 15:46)
Tai gal zmogus turi bedu del kraujotakos?

turi, bet niekas issprest ju negali - belieka sildytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 04, 15:48)
turi, bet niekas issprest ju negali - belieka sildytis lotuliukas.gif

Aaaaaaaaa, ir as tokia turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
klausykit ar bandete prikti kas pasirtuka suagusiems, ar pritaike 15% nuolaida?

Atsakyti
VIINMK9FWJ3W kodukas my toys 35 proc nuolaida 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 04, 14:33)
Aaaaa, nu taigi makvynas, ramone ir carla veloso. Dabar disnejuj 2 masinutes po 6 baksus kaip tik akcija. Madtau savo tam balalaikai mazam dar bruoli nupirkt biggrin.gif

Gal galit nuoroda idet, kurios masinos grazios ir patvarios 4u.gif
Atsakyti
merginos, o lietuviskam nexdirecte buna kokiu nuolaidu, koduku? ar tarkim iki Kaledu dar galima tiketis kokio sale? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 04, 15:33)
Aaaaa, nu taigi makvynas, ramone ir carla veloso. Dabar disnejuj 2 masinutes po 6 baksus kaip tik akcija. Madtau savo tam balalaikai mazam dar bruoli nupirkt biggrin.gif

Brangioji, tu nesikeik, pas mane dvi panos, parodyk, kai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Negavau ir vėl koduko mytoys sad.gif tiesa, meluoju, gavau doh.gif -10 lotuliukas.gif
Jei kam nereikia, ir galioja bent 3 dienas, mielai priglausčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 10 04, 09:39)
Merginos, gal buvo pirkusiu ta pigu Gyro robota is amazono, idomu ar gerai veikia  ax.gif

Pirkau, jau gavau smile.gif Dedasi 4AA baterijos, kuriu neturiu kaip tycia, todel negaliu iki galo isbandyti doh.gif Tik nelabai supratau kur ta 8val veikianti baterija, ar jie cia taip teoriskai tu 4AA veikima ivertina.
Yra 50vnt sluosciu, valo tik lygius tuos pavirsius (plyteles, parketa, linoliauma), kilimo ne schmoll.gif Tai va vienas buvo pirktas kaip dovana, ale pas juos daug kilimukam zadeta dovanoti doh.gif
Jei ka domina galiu perleisti uz ta pacia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 04, 17:04)
Brangioji, tu nesikeik, pas mane dvi panos, parodyk, kai atrodo biggrin.gif

Vo, prasom biggrin.gif
http://www.disneysto...ars/mn/1000012/

Atsakyti
Šiandien darysiu SD užsakymą. Galiu priimti kelias kaunietes su nedideliais krepšeliais siuntimo išlaidoms pasidalinti. Jei kas nori jungtis, rašykite man el paštu: mano nikas @gmail.com. Pirksiu vakare.
Atsakyti
Turiu 35proc nuolaidos kodą batams ir rūbams mytoys, jei kam reikia, rašykit a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cytrynka: 04 spalio 2015 - 16:39