Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 10 04, 14:33)
tai cia outlet'as, gal ir gali but tokios kainos

Jojo. Tai pirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 04, 14:36)
Jojo. Tai pirkit smile.gif

net nezadu, man jie net nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 04, 14:04)
merginos, kur jus ten patikrinat parduotuves sauguma?
http://www.discount-...oots-c-1_2.html

idomu ar si patikima, kainos tai neblogos sakyciau g.gif

Pritariu JMD dėl patikimų parduotuvių kriterijų, o su UGG pardavėjais iš viso paprasta, nes originalių prekių parduotuvių adresai skelbiami pagrindiniame ugg gamintojo puslapyje. Ir jokių kitų outlet, išskyrus fuflo, jei nėra nurodyta www.ugg.com tinklapyje nebūna
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 04, 14:47)
Pritariu JMD dėl patikimų parduotuvių kriterijų, o su UGG pardavėjais iš viso paprasta, nes originalių prekių parduotuvių adresai skelbiami pagrindiniame ugg gamintojo puslapyje. Ir jokių kitų outlet, išskyrus fuflo, jei nėra nurodyta www.ugg.com tinklapyje nebūna

o taip butu gerai...
Atsakyti
metgaitės, gal kuri pirkot Quadcopter? mano devynmetis "svaigsta" banadau dairytis kalėdoms, žiūriu į šį psl : https://www.allbuy.c...m...copter&cid= gal dar kur užmatėt geresnėmis kainomis 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 04, 14:33)
Valyte, apie hot wheels trasas ir modeliukus?

Lyg rasei, kad kavineje sulauket daug demesio:)
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 04, 15:24)
Lyg rasei, kad kavineje sulauket daug demesio:)

Aaaaa, nu taigi makvynas, ramone ir carla veloso. Dabar disnejuj 2 masinutes po 6 baksus kaip tik akcija. Madtau savo tam balalaikai mazam dar bruoli nupirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 10 04, 13:47)
net nezadu, man jie net nepatinka biggrin.gif

Aš ir į kompaniją biggrin.gif, kaip į miestą/į darbą man jie baisūs, o kaip į mišką - per brangūs lotuliukas.gif . Nors ant šito sutaupau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 04, 15:36)
Aš ir į kompaniją biggrin.gif, kaip į miestą/į darbą man jie baisūs, o kaip į mišką - per brangūs  lotuliukas.gif . Nors ant šito sutaupau biggrin.gif

Ir as ju neturiu. Be to, jei vel tokia ziema - teks visus pukinius paltus isparduot ir dublionkes, bo pernai liko neuzdeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 10 04, 14:33)
tai cia outlet'as, gal ir gali but tokios kainos

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aha, outletas ir nukainuota visiskai visa kolekcija, yra visu imanomu dydziu ir viskas kainuoja tiek pat biggrin.gif
Outetuose gali viena modeliuka ir koki vienaas dydi pagauti uz stebuklinga kaina.

Tik kinieciuose tokie outletai buna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 10 04, 15:36)
Aš ir į kompaniją biggrin.gif, kaip į miestą/į darbą man jie baisūs, o kaip į mišką - per brangūs  lotuliukas.gif . Nors ant šito sutaupau biggrin.gif

man irgi ju nereik, bet turiu kolege - calcmyre juodai... Kabinete kojas nusala nuolat doh.gif Sedi bambali vandens uzsivirinusi ir kojas sildos - gi reik zmogui pagelbet kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 10 04, 15:41)
man irgi ju nereik, bet turiu kolege - calcmyre juodai... Kabinete kojas nusala nuolat doh.gif Sedi bambali vandens uzsivirinusi ir kojas sildos - gi reik zmogui pagelbet kazkaip blush2.gif

Tai gal zmogus turi bedu del kraujotakos?
Atsakyti