Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal Kaune kas iš shoesworld.de ruošiasi užsakinėt?
Atsakyti
Labas vakarėlis.
Gal Vilniuje atsirastų norinčių pirkti iš shoes-world? Parinkčiau. Dviem mergikėm esu skolinga apsipirkimą, būtų proga atiduot skolą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 10 03, 18:23)
Ir dar tuo paciu gal galit parekomenduoti sampuna vaikams Aisku, vuvo diskutuota milijona kartu,  ale nieko neissisaugojau  doh.gif

Weleda is cocoono
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 10 03, 17:21)
Man siandien atrase i el pasta ax.gif negavau rugsejo 16 d siuntos

aciu merginos. Man Tukis nesiteike atrasyt nieko, bet siunta prieme ir i sistema ivede, tad ramu 4u.gif
Atsakyti
O kaip sitas g.gif
http://www.eurovaist...poo-200-ml.html
Atsakyti
Imsiu mytoys su -35 batams ir rūbams. Priimu vieną klaipėdietę. Dalinsimės siuntimą ant 4.
Atsakyti
galiu atiduoti mytoys kodą -10% auf LEGO, Ravensburger, PLAYMOBIL, Barbie uvm.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 10 03, 08:57)
Merginos, kas perkat is UK body shop, ar jie atsiuncia sekimo nuoroda? raso pristatyma tarp 8-12spalio, bet man reik zinot kada pristatys, kad pranesciau Tukiui ar sulaikyt siunta, ar siust. Pirma karta su tukiu shopinuos, tai neramu kazkaip  ax.gif

Dažniausiai anksčiau pristato.

QUOTE(adriatic @ 2015 10 03, 12:23)
Norfoj maciau pries pora dienu, kainos neisidemejau tik

Aš Norfoj esu pirkus su 40%, tik dabar nepamenu kiek kainavo, ir aišku neužfiksavau, kur pagamintas, nes padovanojau, bet kaina tikrai nesikandžiojo.

OPEN24:
10 Eur dovanų kuponas galioja iki 2015-10-04 (imtinai). Kuponas galioja jei bendra pirkinių krepšelio suma yra daugiau nei 20 Eur. Užsakymo pabaigoje įveskite kupono kodą: TENEUROS.
Atsakyti
Gal kuri turit tokias crocs basutes. Kaip dydis? Nešioju 39, pirkt ar 38,5 ar 39,5 g.gif
Atsakyti
sakykit sistema plasmasiniu dezuciu maistui 685 ml talpos 5 eur skaitosi gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 03, 20:14)
Gal kuri turit tokias crocs basutes. Kaip dydis? Nešioju 39, pirkt ar 38,5 ar 39,5 g.gif

Nematau kokias smile.gif, bet crocs man atrodo mažesnių jau tikrai niekada nepirkit g.gif
Atsakyti