Labas merginos, kažkada seniai seniai lankiausi šioje temoje ir sportavau namie. Svarstau vėl imtis veiksmų, pradėti sportuoti, bet žiūriu, kad tema gerokai apmirusi. Apskritai, pastebėjau, kad daugelyje temų supermamose veiksmas sulėtėjo.
Bet pradėsiu savo pavyzdžiu ir gal dar kas nors įsitrauks ir pradės judėti namie

Mano istorija tokia - nuolatinė kova su svoriu. Kai susiimu, pradeda kristi, kai apsileidžiu, aptingstu - viskas grįžta atgal ir plius. Pernai metais pasiekiau savo košmare (tikrąja prasme tai susapnavau) matytą svorį ant svarstyklių - 74 kg. Mano ūgis 164 cm. Buvo kažkas baisaus. Grynas apsileidimas. Pora metų vengiau fotografuotis, nes baisu save matyti nuotraukose. Bet ... pernai metais išėjau į dekretą (be gimdymo), beveik metus buvau namie su vaiku. Vyras sėdo ant dietos su Herbalaifu ir mitybos planu. Maistą gaminau aš, todėl valgiau tą patį, kiek ir jisai, tik saldumynų neatsisakiau, bet jų kiekis sumažėjo nerealiai, nes darbe labai daug jų valgydavau. Plius su mažąja pradėjau valgyti pusryčius. Plius su mažąja su vežimu lakstydavom po miestą reikalus tvarkytis, plius pavasarį statybos prasidėjo, tai vasarą jau ir man darbų kliuvo. Tai galima sakyti, per metus pamečiau 11 kg be didesnių pastangų.
Bet ... grįžau į darbą. Vėl nebeliko pusryčių, darbe vėl saldainiai, darbas sėdimas. Į darbą nuveža ir namo parsiveža vyras. judėjimo nulis. kai tik tenka per vakarą dažniau palakstyti į antrą aukštą, kitą dieną iš karto jaučiu užpakaliuką ir šlaunis. Nuo rugsėjo iki paskutinio svėrimosi (maždaug savaitė iki švenčių) buvo ataugę 3 kg. Po švenčių dar nesisvėriau. Bijau. Jaučiu, kad esu išsipūtusi.
Noriu ir vėl jausti tokia graži ir savim patenkinta kaip rugsėjo mėn.
Todėl jau nuo rytojaus
a) pradedu daugiau judėti;
b) valgyti pusryčius;
c) iki minimumo sumažinu saldumynų kiekį;
d) geriu daugiau vandens
e) nusiperku batareiką svarstyklėms (

), kad rodytų teisingą svorį