Sveikos gyvos! Užsukau pažiūrėt kaip gyvenat

aš nuo sausio 1 kulniuoju į salę, dirbu 4k per savaitę atskirai su rankom, nugara, pečiais ir atskirai kojom, užpakaliu. Vakar pirmą kartą nuėjau į grupinę treniruotę kardio su hanteliais, tai šįryt neblogai jaučiasi

beje labai nemažai pratimų buvo iš insanity

tuoj keliausiu atgal į salę, trenerė užsiims su manim iki vasaros rimčiau, tai sudarys naują programą
QUOTE(DanGap @ 2016 02 07, 08:28)
reiks paieškoti knygos.
GAL KURI PATARSIT,NORIU MANKŠTOS GREITOS(nes namie laksto pypliaia),BET AKTYVIOS,KUR MATYTUSI REZULTATAI? Ką rekomenduotute per youtube? mano siaubingos vietos pilvas ir šlaunys?
ps: o ymanoma,mankštom patobulint krutine? aš bijau mesti svori,nes taip aš jos neturiu,o girdejau metant ji dar sumažėja.Kaip ten yra merginos?
Greita MANKŠTA, tai tiktų tibeto pratimai. Skaičiau gerų atsiliepimų. O jeigu kardio treniruotės tai manau T25 tiktų. Man patiko. Svoris krenta nuo visur, tai darant pratimus tik kojom ar tik pilvui vis tiek kris nuo visur. Kam krūtinė linkusi į mažėjimą tai nuo to nepabėgsit... Jums tiktų bet kokia kardio veikla, nuo paprasčiausio bėgiojimo iki specialių kardio treniruočių. Ten didžiausias krūvis kojoms, jos tvirtės, ryškės raumuo, mažės riebalinis sluoksnis, atrodys dailiau, taip pat tvirtės rankos, nugara, pilvas

youtubej pilna, tikrai išsirinksit kas patiks