Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas mergaitės,noriu jungtis į jūsų būrį 4u.gif
Šiek tiek prisitatysiu, turiu tris vaikučius, esu aukšta ir buvau visada liekna, bet po 30-mečio, stebuklingai pradėjo augt svoris, ant užpakaliuko ir kitur, tai visai patinka, bet kaip papilvė pasikabino, siaubelis, aplinkiniai klausinėja kada ketvirtą gimdysiu jau blink.gif blink.gif Sportuot nemėgstu, nemėgau niekada, bet, kad jau reikia kažką daryti su tuo pilvu. Gal patarsit iš savo patirčių, nuo ko pradėti?
Dietų gyvenime nesilaikius niekada, nesugebėčiau blush2.gif
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėja @ 2016 01 29, 12:26)
Labas mergaitės,noriu jungtis į jūsų būrį  4u.gif 
Šiek tiek prisitatysiu, turiu tris vaikučius, esu aukšta ir buvau visada liekna, bet po 30-mečio, stebuklingai pradėjo augt svoris, ant užpakaliuko ir kitur, tai visai patinka, bet kaip papilvė pasikabino, siaubelis, aplinkiniai klausinėja kada ketvirtą gimdysiu jau  blink.gif  blink.gif  Sportuot nemėgstu, nemėgau niekada, bet, kad jau reikia kažką daryti su tuo pilvu. Gal patarsit iš savo patirčių, nuo ko pradėti?
Dietų gyvenime nesilaikius niekada, nesugebėčiau  blush2.gif
Ačiū už patarimus  4u.gif

Is patirties galiu pasakyt tik sveika mityba ir cardio/preso pratimukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2016 01 29, 23:55)
Is patirties galiu pasakyt tik sveika mityba ir cardio/preso pratimukai  smile.gif

Albe, gal galima nuorodu?
As begioju, bet kitokiu pratimu praktiskai nedarau. O pilvui tikrai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 01 30, 01:23)
Albe, gal galima nuorodu?
As begioju, bet kitokiu pratimu praktiskai nedarau. O pilvui tikrai reikia doh.gif

o iš yotube nenori daryt presui ,ten begalės,įsivek ABS ,išmes kiek nori pratimų ir po 15 min ,ir po 8 ,ir po 30 ,ir 55 4u.gif
Atsakyti
As ir po gimdymo,bet metai jau visi praejo.Man ir tas pats su pilvu.
Imsiuos vel David Kirscho Niujorko plano.
Ne tik sportas,bet ir griezta mityba.Buvau anksciau po antro nestumo sekminagai ir greitai numetus svori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo addicted: 03 vasario 2016 - 20:17
QUOTE(addicted @ 2016 02 03, 21:15)
As ir po gimdymo,bet metai jau visi praejo.Man ir tas pats  su pilvu.
Imsiuos vel David Kirscho Niujorko plano.
Ne tik sportas,bet ir griezta mityba.Buvau anksciau po antro nestumo sekminagai ir greitai numetus svori.

o ku rasti tą planą? aš privalau sportuoti, nes pilvas didesnis tuoj bus už krutinę. kokia bebūčiau tinginė,bet reikia imtis.
Atsakyti
As turiu knyga.Siaip principas toks.Daug sporto.Kasdien cardio+workout.
Mityba baltimyne,labai mazai riebalu.
Rytais baltyminis kokteilis arba kiausinis be trynio
Uzkanda 10 migdolo riesutu
Pietus liesa zuvis ar balta mesa su darzovemis ar salotomis
Vakariene baltyminis kokteilis arba salotos,darzoves

Laikytis,kol svoris nukris.

Krenta gerai,jei saziningai laikais ir del aktyvays sporto nera jojo efekto.Ka numet,nepriaugi.
Bet va jau as paslydau,saziningai laikiausi iki savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 02 07, 00:20)

Krenta gerai,jei saziningai laikais ir del aktyvays sporto nera jojo efekto.Ka numet,nepriaugi.

reiks paieškoti knygos.
GAL KURI PATARSIT,NORIU MANKŠTOS GREITOS(nes namie laksto pypliaia),BET AKTYVIOS,KUR MATYTUSI REZULTATAI? Ką rekomenduotute per youtube? mano siaubingos vietos pilvas ir šlaunys?
ps: o ymanoma,mankštom patobulint krutine? aš bijau mesti svori,nes taip aš jos neturiu,o girdejau metant ji dar sumažėja.Kaip ten yra merginos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2016 02 07, 00:20)

Toks klausimukas. Kiek per diena jis rekomenduoja sporto? Kiek kardio ir kiek workout?
Paciai po savaites kokie rezultatai buvo?
Atsakyti
Sveikos, jungiuos ir aš. Sportuoju namie jau nepilnus metus. Nepastoviai, bet naudą jaučiu didžiulę thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif norejau pasiteiraut gal kuri sportuoja pagal Ewa Chodakowska? Kadangi esu apsileidele sporto nemegeja pagal JM sportuot nepradesiu..nors ji visada buvo mano favorite... todel ieskau kazko pradinuku lygio blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos! Užsukau pažiūrėt kaip gyvenat bigsmile.gif aš nuo sausio 1 kulniuoju į salę, dirbu 4k per savaitę atskirai su rankom, nugara, pečiais ir atskirai kojom, užpakaliu. Vakar pirmą kartą nuėjau į grupinę treniruotę kardio su hanteliais, tai šįryt neblogai jaučiasi thumbup.gif beje labai nemažai pratimų buvo iš insanity smile.gif tuoj keliausiu atgal į salę, trenerė užsiims su manim iki vasaros rimčiau, tai sudarys naują programą bigsmile.gif

QUOTE(DanGap @ 2016 02 07, 08:28)
reiks paieškoti knygos.
GAL KURI PATARSIT,NORIU MANKŠTOS GREITOS(nes namie laksto pypliaia),BET AKTYVIOS,KUR MATYTUSI REZULTATAI? Ką rekomenduotute per youtube? mano siaubingos vietos pilvas ir šlaunys?
ps: o ymanoma,mankštom patobulint krutine? aš bijau mesti svori,nes taip aš jos neturiu,o girdejau metant ji dar sumažėja.Kaip ten yra merginos? smile.gif

Greita MANKŠTA, tai tiktų tibeto pratimai. Skaičiau gerų atsiliepimų. O jeigu kardio treniruotės tai manau T25 tiktų. Man patiko. Svoris krenta nuo visur, tai darant pratimus tik kojom ar tik pilvui vis tiek kris nuo visur. Kam krūtinė linkusi į mažėjimą tai nuo to nepabėgsit... Jums tiktų bet kokia kardio veikla, nuo paprasčiausio bėgiojimo iki specialių kardio treniruočių. Ten didžiausias krūvis kojoms, jos tvirtės, ryškės raumuo, mažės riebalinis sluoksnis, atrodys dailiau, taip pat tvirtės rankos, nugara, pilvas smile.gif youtubej pilna, tikrai išsirinksit kas patiks 4u.gif
Atsakyti