Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos merginos. Ziuri-gryzineja visos I "seima" smile.gif .
Na , su sportais pas mane tai prastai...pradedu, pasportuoju 3-4 dienas, kas nors ismusa is ritmo ir vel is naujo po keliu dienu ar savaites.... Programu 100 ir vis nzn ko noriu smile.gif
Atsakyti
Galima taip pat puikiai sportuoti namuose kaip ir sporto klube. Tam net nereikia daug sporto inventoriaus. Pakanka tik kilimėlio ir svarmenukų (jų netgi pradžiai nėra būtina). Youtube.com susirandi kokių 30min - 1h video ir atkartoji tai, ką rodo.

Tik prisiversti vienai sportuoti kur kas sunkiau. Na bent jau man..;] blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona244 @ 2015 11 09, 01:42)
Galima taip pat puikiai sportuoti namuose kaip ir sporto klube. Tam net nereikia daug sporto inventoriaus. Pakanka tik kilimėlio ir svarmenukų (jų netgi pradžiai nėra būtina). Youtube.com susirandi kokių 30min - 1h video ir atkartoji tai, ką rodo.

Tik prisiversti vienai sportuoti kur kas sunkiau. Na bent jau man..;] blush2.gif

drinks_cheers.gif

As sportuoju nuo birzelio 1. Rezultatai akivaizdus smile.gif Tik man labai skauda riesus,tai ne visos treniruotes tinka.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif

Grystu ir as i "seima" smile.gif Gime jau mano lelyte. Gimdymas gan sklandus buvo, tai jau po 3 sav. pirmus pratimus pradejau daryt. Turiu dar +6 kg ir nedailia figura mano akims doh.gif Galvojau seksis geriau, bet mazoji rankinuke truputi, tai sunkiai randu laiko rimtesniam sportui verysad.gif Na bet tikiuosi su laiku situacija geres smile.gif
Atsakyti
Alio...kur visos dingot? smile.gif

Jei ziema ir galima po siltais rubais viska paslept, dar nereiskia, kad reikia apsileist nono.gif

As pradejau 21 day fix programa. Labai noriu iki grystant vyrui formas padailint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona244 @ 2015 11 09, 01:42)

Na nelabai, namie sportuojant galima susižaloti neteisingai pratimus darant, reikėtų, kad stebėtų treneris smile.gif
Gan dažnai atrodo, kad atkartoji tą ką, rodo, bet pasižiūri į veidrodį ir matai, kad nelabai unsure.gif

Aš lankau kalanetiką sporto klube 2 kartus per saveitę ir dar 1-2 kartus per savaitę pati sportuoju namie, tai tik po dviejų mėnesių pagaliau darau pratimus taisyklingai ir labai stebiu save veidrodyje, visada koreguoju, prisižiūriu, kad nežaločiau nugaros, sprando, kelių smile.gif

Tempimo pratimus tai bandau kasdien atlikti, bet ne visada prisimenu, kad reikia blush2.gif
Atsakyti
[quote=Kisulita,2015 11 25, 11:58]
Na nelabai, namie sportuojant galima susižaloti neteisingai pratimus darant, reikėtų, kad stebėtų treneris smile.gif
Gan dažnai atrodo, kad atkartoji tą ką, rodo, bet pasižiūri į veidrodį ir matai, kad nelabai unsure.gif

Sporto klube, toli grazu treneris nestebi kiekvieno judesio, galima ir ten "prisizais", darai darai koki pratima o jau ziurek ateina galva purtydamas, kad negerai darai, o kiek nesuziuri.
Nebent jus apie asmenini treneri snekat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 25 lapkričio 2015 - 11:20
QUOTE(Melajja @ 2015 11 25, 12:18)
Sporto klube, toli grazu treneris nestebi kiekvieno judesio, galima ir ten "prisizais", darai darai koki pratima o jau ziurek ateina galva purtydamas, kad negerai darai, o kiek nesuziuri.
Nebent jus apie asmenini treneri snekat.

Nea, ne apie asmeninį, lankau grupinę treniruotę, tai trenerė mus prižiūri, prieina ir koreguoja, aiškiai pasako kaip pratimo jokiu būdu nedaryti ir kaip taisyklingai daryti smile.gif

Blogai, jeige treneris nesužiūri kaip daromi pratimai, taip tikrai galima pasigadinti sveikatą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 25 lapkričio 2015 - 12:47
QUOTE(Kisulita @ 2015 11 25, 13:46)
Nea, ne apie asmeninį, lankau grupinę treniruotę, tai trenerė mus prižiūri, prieina ir koreguoja, aiškiai pasako kaip pratimo jokiu būdu nedaryti ir kaip taisyklingai daryti smile.gif

Blogai, jeige treneris nesužiūri kaip daromi pratimai, taip tikrai galima pasigadinti sveikatą unsure.gif

grupines thumbup.gif
as apie treniruokliu sale is savo patirties snekejau, kai 1-2 treneriai ant visos sales lankytoju, ka jie ten suziures visus, as jau po antros treniruotes kojos neprimyniau (savaite laiko), gerai, kad darbas sedimas. Nors pamenu, namie strapaliojant taip pat buvau ciurna pasitempus, ilgai man ji gijo doh.gif
Tagi ir ten ir ten galima prisidirbt. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2015 11 25, 14:57)
grupines  thumbup.gif
as apie treniruokliu sale is savo patirties snekejau, kai 1-2 treneriai ant visos sales lankytoju, ka jie ten suziures visus, as jau  po antros treniruotes kojos neprimyniau (savaite laiko), gerai, kad darbas sedimas. Nors pamenu, namie strapaliojant taip pat buvau ciurna pasitempus, ilgai man ji gijo  doh.gif
Tagi ir ten ir ten galima prisidirbt.  smile.gif

Tai dar neblogą sporto klubą lankėte, jei treniruoklių salėje buvo trenerių, kurie bent vaidino, kad prižiūri sportuojančius smile.gif Kai aš lankiau treniruoklių salėje, nė karto nemačiau nė vieno trenerio, niekas ten nieko neprižiūrėjo biggrin.gif Tai taip ir sportavau, kaip man atrodė gerai biggrin.gif Bet tik mėnesį išvėriau, nepatiko, tai pradėjau namie sportuoti ir po to į grupines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 26 lapkričio 2015 - 15:56
sveikutes 4u.gif gal kas nestumo metu pasportuodavot lengvai namuose ir galetumet pasidalint kokiais video? bigsmile.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adamada @ 2015 12 23, 12:55)
sveikutes  4u.gif gal kas nestumo metu pasportuodavot lengvai namuose ir galetumet  pasidalint kokiais video?  bigsmile.gif buciau labai dekinga 4u.gif

Sportuodavau. Isiveskit youtube pregnancy workout ir galesit issirinkt pagal savo galimybes ir trimestra 4u.gif
Atsakyti