Sveikos! Anksčiau šiek tiek rodžiausi, tada dinga, tada grįžau, tada dingau... Tai ir su sportu taip - pradėjau prieš daugiau nei metus, paskiau pavasarį ėjau į Insanity keletą mėnesių, grįžau prie sporto namuose, vėl prie grupinių intensyvių užsiėmimų, ėmiau bėgiot, mečiau bėgiot
O dabar, orams atšalus ir dienotvarkei pasipildžius visokiais vakariniais užsiėmimais nutariau vėl grįžt prie sporto namuose.
Vis neprisėdu pasiuostinėti, kokių naujų programų pridygo, o ir nežinau, kas "užkabliuotų". Tai praėjusią savaitę dariau Fitness Blender 5 dienų iššūkį "užsiėmusiems" - štai
čia. Iš pradžių maniau, kad praeisiu pasišvilpaudama, bet ketvirtadienis taip gerai pamankštino, kad ir dabar pečius skauda. Tik aš kardio pratimus keičiu kokiais nors kitais pratimais, mat man svorio mesti nereikia - veikiau atvirkščiai
Šiuo atžvilgiu tai džiugu, kad ruduo atėjo
Mažiau veiklų, išvažiavimų, šalta, tai daugiau motyvacijos namie kokius atsilenkimus padaryt
Tiesa, o gal kuridalyvauja Vilniaus sporto festivalyje vakar ir šiandien? Vakar buvau keliose treniruotėse, tikrai patiko, ir vis paįvairinimas