QUOTE(Virdzinija @ 2006 08 05, 23:46)
Rodos, šitam skyrelyje komentuojamas konkursas ir nuotraukos, ane? Jei jau dalyvės pasisako, už ką balsavo, tai ir aš turiu teisę pasakyti, už kokias nuotraukas nebalsuočiau. Nepatinka - neskaityk. Ir nejuokink, kad mano balsas nieko nereiškia - visi balsai svarbūs.
Be to, perskaityk mano komentarą dar kartą; neišskyriau nei vienos nuotraukos - tik pasakiau, kad nebalsuosiu
už nuotraukas (nenurodžiau konkrečiai, kurias), kurios rodos gražios, o padidinus - nieko gero.
O Tau neatrodo, kad paskutinis sakinys parašytas juoko forma, vietoj skliausteliuose juokauju, padėjau šypsenėlę.
Žinoma, kad visi balsai yra svarbūs. Tiesiog mes negalim balsuoti už visas nuotraukas. Todėl, mano mintis buvo tokia, kad jei Tu nenubalsuosi už kurią nors nuotrauką (kuri Tau nepatinka), tai gal kitas užbalsuos, kuriam ji pasirodys pati pačiausia. O nuotraukos, kurios gaus 0 bus irgi labai gražios, tiesiog balsų stoka.
Aš ir neparašiau, kad tu išskyrei konkrečią nuotrauką, neprisigalvok.
Visos nuotraukos gražios ir nei vienos nėra nuotraukos, kutrioje nėra nieko gero. Jau patys mažyliai labai gražūs ir mamos gražios, galų gale pati gamta visur nuostabi