i | Šiandien paskutinė paraiškų priėmimo diena: atsiųskite nuotraukas dar iki 17 val. Po 17 val. nuotraukos nebebus tvirtinamos. Jei matote, kad jūsų pateikta konkursui nuotrauka atsidūrė kategorijoje "Neužpildytos", nebesiųskite jos dar ir dar kartą patvirtinimui. Tiesiog pakeiskite ją į kitą, labiau temą atitinkančią nuotrauką, ir vėl dalyvaukite konkurse. Lauksime. |
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 01, 08:37)
Šiandien paskutinė paraiškų priėmimo diena: atsiųskite nuotraukas dar iki 17 val. Po 17 val. nuotraukos nebebus tvirtinamos.
Jei matote, kad jūsų pateikta konkursui nuotrauka atsidūrė kategorijoje "Neužpildytos", nebesiųskite jos dar ir dar kartą patvirtinimui. Tiesiog pakeiskite ją į kitą, labiau temą atitinkančią nuotrauką, ir vėl dalyvaukite konkurse. Lauksime.
Jei matote, kad jūsų pateikta konkursui nuotrauka atsidūrė kategorijoje "Neužpildytos", nebesiųskite jos dar ir dar kartą patvirtinimui. Tiesiog pakeiskite ją į kitą, labiau temą atitinkančią nuotrauką, ir vėl dalyvaukite konkurse. Lauksime.
na nžn.... vasara dar nesibaigė o konkursas jau baigias tai tie kas atostogaus ir gražias akimirkas gaudys rugpj mėn kaip ir diskriminuojami
QUOTE(Džinė @ 2006 07 31, 22:57)
tuoj balsuosim
QUOTE(jėga @ 2006 07 31, 22:59)
Kur jau tuoj, šiandien 31 liepos
Aisku tuoj jau rytoj
QUOTE(happy @ 2006 07 31, 22:53)
nu moteriske bent jau liemenuka butu uzsidejus
Taigi nieko nesimato.
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 01, 09:28)
na nžn.... vasara dar nesibaigė o konkursas jau baigias tai tie kas atostogaus ir gražias akimirkas gaudys rugpj mėn kaip ir diskriminuojami
pernai tokiu pat metu turejom paeiliui 2 konkursus vasariška tema "Man jūra iki kelių" ir "Atostogos Rūgpienių kaime", tad niekas netrukdo ir šiemet pasidaryt
QUOTE(Aurėja @ 2006 08 01, 11:12)
pernai tokiu pat metu turejom paeiliui 2 konkursus vasariška tema "Man jūra iki kelių" ir "Atostogos Rūgpienių kaime", tad niekas netrukdo ir šiemet pasidaryt
na tai lauksim
O ką tas liemenukas pakeistų? Juk krūtų nesimato ir taip;)
Ar galima konkursui pasibaigus savo konkursine foto panaudoti avatarui?
Manau galima, kai tik pasibaigia balsavimas
O kodėl turėtų būt negalima
aha, ir dar batus galėjo apsiauti, ir dar be kepurės nuo saulės
o jei rimtai, tai nieko blogo joje nematau, taigi nieko nesimato, o jei liemenuko šniūrą matytum tai jau butų gerai
QUOTE(rds @ 2006 08 01, 20:09)
aha, ir dar batus galėjo apsiauti, ir dar be kepurės nuo saulės
o jei rimtai, tai nieko blogo joje nematau, taigi nieko nesimato, o jei liemenuko šniūrą matytum tai jau butų gerai
Aš irgi pritariu, kad viskas toje nuotraukoje gerai.
Man dar ši labai graži. Tokia kaimiška