miela labai
Papildyta:
Peržiūrėjus konkursų foto visada sukirba kirminėlis "nusibeždžionauti" kelias nuotraukų idėjas
O lia lia mergaitė!!!
Visiems tik atostogos galvoj,o kas gi dirbs??! pavadinimas atitinkantis nuotrauką
...ilga kelionė per kopas.....
apsispręsti už ką balsuoti bus be galo sunku nes visos nuotraukos turi kažką tokio traukiančio
Visiems tik atostogos galvoj,o kas gi dirbs??! pavadinimas atitinkantis nuotrauką
...ilga kelionė per kopas.....
apsispręsti už ką balsuoti bus be galo sunku nes visos nuotraukos turi kažką tokio traukiančio
.........................
O man su motociklu (atrodo Rūgpieniuos) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ir apskritai man atrodo, kad kaip ir dažniausiai, čia tų pirmų vietų ne viena. O jau kokia 10 tai tikrai.
QUOTE(nes @ 2006 07 27, 14:08)
.........................
tuoj bus galima muštis dėl pirmos vietos
QUOTE(nes @ 2006 07 27, 16:03)
Ir apskritai man atrodo, kad kaip ir dažniausiai, čia tų pirmų vietų ne viena. O jau kokia 10 tai tikrai.
Tais juokingais veidukais "muštis" ( ir net šaudytis ) visai įdomu . Ale tikrai nėra del ko. Vienam laimėjimas yra atsidurti dešimtuke, kitam- surasti gerą žodį apie save forume. Pirma vieta- smagu, bet jei ji tikrai būtų iškovojama kumščiais, manau dalyvaujančių būtų laaabai nedaug .
Man tai sunku išsirinkti iš pvz. romantiškų nuotraukų ir pasiutusių...... jos baisiai skirtingos, bet ir tos ir tos fainos.......
Man tai sunku išsirinkti iš pvz. romantiškų nuotraukų ir pasiutusių...... jos baisiai skirtingos, bet ir tos ir tos fainos.......
QUOTE(nes @ 2006 07 27, 12:18)
miela labai
Papildyta:
Peržiūrėjus konkursų foto visada sukirba kirminėlis "nusibeždžionauti" kelias nuotraukų idėjas
Papildyta:
Ar reikia suprasti,kad nuotrauka nukopijuota?
QUOTE(sausis @ 2006 07 27, 18:18)
Ar reikia suprasti,kad nuotrauka nukopijuota?
nu nesuprantu klausimo
man šita fotkė tai tiesiog iliustracija tele bim bam dainelei-lopšinei "Tili Tilili du varliukai maži"