Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(tina3333 @ 2015 10 16, 16:17)
Sveikos nezinau net ka galvot, situacija tokia kad snd gydytoja pamate gimdoje 2 puslytes, 7 savaites. Bet vieno vaikiuko per mazai vandenu todel sake gali neisgyventi arba atsistatys. Labai baisu. Gal kas susidure su tuo. Cia mano IVF  su snaigutem VK PAS V.

Dar nieko blogo negalvok, palauk kito vizito pas gyd., gal ten viskas bus gerai. Labai viskas gali greit pasikeisti i geraja puse, nes labai dar maziukai maziukai wink.gif Tik nesinervuok dabar, nieko gero is to...
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2015 10 01, 21:38)
labas,

Stai cia siek tiek info apie tai, kas tai yra

http://www.midlandfe...ial-scratching/

galima manau ir lietuviskai rasti.

kadangi turejom jau tris nepasisekusius bandymus,vienas su sviezia blastute, du su saldytom,  tai si karta bandysim su siuo endometrium scratch..gal jis kiek pagelbes.....labai tikiuosi...nes jei ne...turbut reikes kraustytis i turku tema.....ieskot pagalbos ten....

tai tiek....

O kur darėt LT, ar užsienį?
Atsakyti
Laba,
Mes gyvenam Švedijoje, ir kadangi turim čia šaldytas blastutes tai ir scratch darėm čia.
Šiek tiek pamaudžia, bet tikrai išgyventi galima. Po to tik nuo skausmo vaistų kaliau.
Šiandien paskambino iš klinikos, penktadienį važiuoju apžiūrai jau. Jei viskas OK, tada seku ovuliacija, ir po 6 dienų įdėjimas. Nebent išpuls savaitgalis, tada pasikoreguos truputį. Manau dar prieš įdėjima bus dar viena apžiūra dėl gleivines. Nes praeitą kartą buvo gana plona... Nors ji pas mane ant ribos, 7-8mm......mažoka... Bet bus kaip bus.

QUOTE(arlauskute @ 2015 10 19, 11:45)
O kur darėt LT, ar užsienį?

Atsakyti
Sveikos mergaites kaip Jus kaip laikotes Gal kokiu nauju pojuciu yra kaip jusu nuotaikos? 4u.gif
As Tai jau pavargau nuo laukimo jau atrodo ateis nelauktosios ,paskutinius du kartus visad ateidavo jau pridavus krauja ,jei jau Lemta joms Tai jau galetu pasirodyti ...vis mn vilciu suteikia temperatura bet ir Ta matomai crinone poveikis
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia Crinone Gel? Turiu 8 dezutes po atsauktu IUI ir nezinau ar man ju reikes ir jei reikes, tai kada.
Dar 12 menesiu galiojimas. Pirkta UK. Parduosiu uz puse kainos kiek jums reikia. Gaila butu ismesti toki gera ir brangu dalyka.

Atsakyti
Sveikos,

Kaip laikotės Kartais,Ausma26? Iš triejų ben kažkam tikrai turėtų pasisekt ax.gif

Manau kad mano laukimas šiandien baigias, pasirodė rausvas crinonas, o ir maust jau pradėjo kaip per mmm.... doh.gif

Tad laikau kumstukus už jus bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi nieko gero schmoll.gif Nusizengiau savo nusistatymui ir pasidariau testa - neigiamu neigiamiausias. Pënktadienio vakara darysiu kraujo tyrima patvirtinimui. Pagal tai, kaip viskas vyko praejusius kartus, tai nelaukiamu dienu tureciau sulaukti rytoj.
Viena cikla darysiu pertrauka, tuo paciu nuo gripo pasiskiepysiu. Ir pries kaledas startuosime su paskutinemis 3-omis snaigutemis.

Taigi, zuvis sapnuoti ne visuomet reiskia nestuma...

Tai dabar laikome kumscius uz Kartais...
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 20, 13:07)
Pas mane irgi nieko gero  schmoll.gif Nusizengiau savo nusistatymui ir pasidariau testa - neigiamu neigiamiausias. Pënktadienio vakara darysiu kraujo tyrima patvirtinimui. Pagal tai, kaip viskas vyko praejusius kartus, tai nelaukiamu dienu tureciau sulaukti rytoj.
Viena cikla darysiu pertrauka, tuo paciu nuo gripo pasiskiepysiu. Ir pries kaledas startuosime su paskutinemis 3-omis snaigutemis.

Taigi, zuvis sapnuoti ne visuomet reiskia nestuma...

Tai dabar laikome kumscius uz Kartais...

O jetau man net siurpas praejo asara ispaude ,man Testas 27.dar Visa savaite ,nez ar as jo sulauksiu kolkas dar neteploja,bet jausmas ,kad jau tureciau pratrukti.
Ausma26 dar Gal anksti testui ?..
Milanija kada Tau testo diena?..
Jei gerai pamenu Abiem penktadeni ?..
Laikykites mergaites ...
Atsakyti
Kartais, ne per anksti... Man 9d. isodinimas buvo, tikrai jau butu rode. O ir turetu varganu simptomu nebeliko.
Zodziu, viskas cia yra kaip turi buti. Gyvenimas tesiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kartais... @ 2015 10 20, 14:33)
O jetau man net siurpas praejo asara ispaude ,man Testas 27.dar Visa savaite ,nez ar as jo sulauksiu kolkas dar neteploja,bet jausmas ,kad jau tureciau pratrukti.
Ausma26 dar Gal anksti testui ?..
Milanija kada Tau testo diena?..
Jei gerai pamenu Abiem penktadeni ?..
Laikykites mergaites ...

Aga abiem penktadienį, tik nemanau kad man jo reikės...

Žinot ką aš pagalvojau kad tie nėštuminiai požymiai nuo ovitrelio, nes po punkcijos krūtinė išsipūtė ir paliko skaudi, gaunasi 1,5 paros po ovitrelio ir lieka jautri apie savaitę + - , kol išsivalo vaistai iš organizmo. Man krūtinę šiandien irgi atleido 9DPĮ, net keista jau buvau bepradedanti priprast prie tokio dydžio smile.gif
Atsakyti
4u.gif dovanoju crinone. Galioja iki 2016.01. Gal kam reikia? Turiu 7 vnt.
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 20, 14:17)
Aga abiem penktadienį, tik nemanau kad man jo reikės...

Žinot ką aš pagalvojau kad tie  nėštuminiai požymiai nuo ovitrelio, nes po punkcijos krūtinė išsipūtė ir paliko skaudi, gaunasi 1,5 paros po ovitrelio ir lieka jautri apie savaitę + - , kol išsivalo vaistai iš organizmo. Man krūtinę šiandien irgi atleido 9DPĮ, net keista jau buvau bepradedanti priprast prie tokio dydžio  smile.gif

Jo rimtai gi mn ir taip buvo po idejimo vakarop leidausi brevactid ,buvau balionelis,o antroj dienoj vakare sustresavau ir viska atleido,bet db galvoju,ar cia tik nebus tas vaistu poveikis,kadangi Brevactid kartojau 4 d po idejimo ir vėl mn išpūtė ,bet po dienos ar dviejų vėl viska atleido nieko nebesuprantu,kazkurioj dienoj iškrito keli gumbeliai juodo crinono,kelias d.ve svaru snd iškrito tokia trydava spalva net išsigandau kad suviduriavau pasirodo ,kad draugas crinonas tai neistveriau biski pakrapsciau ,keli grudeliai buvo gelsvos spalvos ,bet buvo ir balto .as nieko nebesuprantu kas ten pas mn per x-failai darosi.Gal ir mn koki testą pasidaryti ,jei 8d.iseme 12d.idejo tai jau lig ryt butu 8d.bet kaip as tokia istyzus tai net bijau pagalvot apie atsakymą ir tai jau orkestrą ir neviena nublioviau ...laiko klausimas tik db kada pramus nes ryju tai kiauliuks viska is eiles ...kaip idomu kuom cia viskas baigsis ... ax.gif
Ausma26 tau faina tu jau pradedi gyventi planais kaip vėl darysi 4u.gif
Atsakyti