QUOTE(milanija @ 2015 10 20, 14:17)
Aga abiem penktadienį, tik nemanau kad man jo reikės...
Žinot ką aš pagalvojau kad tie nėštuminiai požymiai nuo ovitrelio, nes po punkcijos krūtinė išsipūtė ir paliko skaudi, gaunasi 1,5 paros po ovitrelio ir lieka jautri apie savaitę + - , kol išsivalo vaistai iš organizmo. Man krūtinę šiandien irgi atleido 9DPĮ, net keista jau buvau bepradedanti priprast prie tokio dydžio
Jo rimtai gi mn ir taip buvo po idejimo vakarop leidausi brevactid ,buvau balionelis,o antroj dienoj vakare sustresavau ir viska atleido,bet db galvoju,ar cia tik nebus tas vaistu poveikis,kadangi Brevactid kartojau 4 d po idejimo ir vėl mn išpūtė ,bet po dienos ar dviejų vėl viska atleido nieko nebesuprantu,kazkurioj dienoj iškrito keli gumbeliai juodo crinono,kelias d.ve svaru snd iškrito tokia trydava spalva net išsigandau kad suviduriavau pasirodo ,kad draugas crinonas tai neistveriau biski pakrapsciau ,keli grudeliai buvo gelsvos spalvos ,bet buvo ir balto .as nieko nebesuprantu kas ten pas mn per x-failai darosi.Gal ir mn koki testą pasidaryti ,jei 8d.iseme 12d.idejo tai jau lig ryt butu 8d.bet kaip as tokia istyzus tai net bijau pagalvot apie atsakymą ir tai jau orkestrą ir neviena nublioviau ...laiko klausimas tik db kada pramus nes ryju tai kiauliuks viska is eiles ...kaip idomu kuom cia viskas baigsis ...
Ausma26 tau faina tu jau pradedi gyventi planais kaip vėl darysi