Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(milanija @ 2015 10 16, 09:14)
Labas rytas,
Turbūt visom skirtingai, o kad žinotumėm kuris tas požymis tikrasis smile.gif
Man paskauda kiaušides ypač vakare smarkokai net į kojas eina, krūtinė skaudi, bet visa tai vyksta nuo punkcijos dienos ir nepraėjo dar, tai gaunasi , kad čia visai ne  nestuke.gif  požymiai, o nuo vaistų...

Kartais kaip laikaisi kaip tavo nuotaika?  4u.gif
Papildyta:

O jei pranašiškas tas sapnas tai tutėtų net 3 būt  pumpuriukai  biggrin.gif

Sveikos mergaites,pas mn jokiu pozymiu paburbuliuoja pilvs ir tiek,nez ar snd nakty sapnavau ar jauciau Lig krutine karsta buvo paskaudejo ryte atsikelus nieko nebejutau.
Zuvis geras sapnas nestuke.gif as snd sapnavau veja du letum iskart prabudau.reiskia reiks kazka is naujo pradeti.kolkas jokiu pozityviu minciu manau nepavyko ...tik jetau kaip dar ilgai laukti 27 testas isblusti imanoma per tiek laiko ...
Atsakyti
turiu CRINONE 2dėžutes (15vnt)+dovanų pridėsiu 5vnt. tik abi kartu. Į a.ž 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 16, 10:50)
Kiek dar liko laukt iki hcg ?

Planuoju darytis kita sestadieni (dar po savaites), nes darbo dienomis neturiu galimybes.
Bet pirmus sykius mmm atejo lygiai 2 sav. po isodinimo, tai jei nepavyko, manau, zinosiu dar pries lemtingaji sestadieni, apie ketvirtadieni-penktadieni.
Atsakyti
Tai mudvi vienodai man irgi sakė daryt kitą penktadienį, jei ištrauksiu, man visus kartus mmm atėjo po 7 dienų...

QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 16, 12:04)
Planuoju darytis kita sestadieni (dar po savaites), nes darbo dienomis neturiu galimybes.
Bet pirmus sykius mmm atejo lygiai 2 sav. po isodinimo, tai jei nepavyko, manau, zinosiu dar pries lemtingaji sestadieni, apie ketvirtadieni-penktadieni.

Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 16, 11:30)
Tai mudvi vienodai man irgi sakė daryt kitą penktadienį,  jei ištrauksiu, man visus kartus mmm atėjo po 7 dienų...

Jau nebedaug jums beliko laukt bigsmile.gif
O kaip jums temperatūra ar tai ir gi vaistu poveikis as jau kelintą diena stebiu rytais nebūna ,bet pavaiksciojus diena ir vakarop buna įvairi nuo 37. Tikriaus crinone poveikis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartais...: 16 spalio 2015 - 13:44
Ilgiausias laukimo prasme bus sis savaitgalis, o darbo dienos greitai pralekia.
As T nematuoju, siandiena gal labiau siurpuliukus labiau jauciu. bet ir apsirengus ploniau, nei vakar.
Atsakyti
Sveikos nezinau net ka galvot, situacija tokia kad snd gydytoja pamate gimdoje 2 puslytes, 7 savaites. Bet vieno vaikiuko per mazai vandenu todel sake gali neisgyventi arba atsistatys. Labai baisu. Gal kas susidure su tuo. Cia mano IVF su snaigutem VK PAS V.
Atsakyti
Sveikutes, turiu Puregon keleta atliekamu dezuciu. Jei ka domintu- rasykit i à.z.
Atsakyti
Melanija, Kartais, kaip laikotes? As vakar visa diena vaiksciojau issiputusi kaip balionas, vakare subliuskau. Siandiena krutines nebeskauda, pilva pradejo mausti. Zodziu, nieko gero schmoll.gif Si syki buvo visiskai skirtingi pojuciai nuo 1-o ir 2-o karto, bet, matyt, ju tikrai nereikia ieskoti, jie negarantuoja nei sekmes, nei "laimejimo".
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 18, 11:47)
Melanija, Kartais, kaip laikotes? As vakar visa diena vaiksciojau issiputusi kaip balionas, vakare subliuskau. Siandiena krutines nebeskauda, pilva pradejo mausti. Zodziu, nieko gero  schmoll.gif Si syki buvo visiskai skirtingi pojuciai nuo 1-o ir 2-o karto, bet, matyt, ju tikrai nereikia ieskoti, jie negarantuoja nei sekmes, nei "laimejimo".

Sveikutes,nesuprast ko CIA be tiketis ir belaukt,Vakar mn jau juodas crinone krito Tai kazkaip nieko nuotaika turejau sakau Gal taip turi buti snd jau man viskas liudna tik verkt tesinori.mn ir viskas atleista tik ir telaukiu mmmm Vakar jau pojuciai buvo,kad pramus viska valgiau käs saldytuve buvo ,jauciuosi grynai kaip pries ateinancias...Tokios tos ir naujienos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 18, 12:47)
Melanija, Kartais, kaip laikotes? As vakar visa diena vaiksciojau issiputusi kaip balionas, vakare subliuskau. Siandiena krutines nebeskauda, pilva pradejo mausti. Zodziu, nieko gero  schmoll.gif Si syki buvo visiskai skirtingi pojuciai nuo 1-o ir 2-o karto, bet, matyt, ju tikrai nereikia ieskoti, jie negarantuoja nei sekmes, nei "laimejimo".

Sveikos merginos,

Ai nežinau ką ir sakyt man skauda visą pilvą, ir krūtinės skaudžios nuo punkcijos dienos...vakar lyg buvo pilvas truputį aprimes šiandien vėl tas pats, kelis vakarus jau žadėjau gert nuo skausmo ką nors , o daugiau bijau kažko tikėtis. Truputį gėda bet juk neiškenčiau sugadinau testuką širyt 7DPĮ nu ir aišku nieko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kartais... @ 2015 10 18, 17:30)
Sveikutes,nesuprast ko CIA be tiketis ir belaukt,Vakar mn jau juodas crinone krito Tai kazkaip nieko nuotaika turejau sakau Gal taip turi buti snd jau man viskas liudna tik verkt tesinori.mn ir viskas atleista tik ir telaukiu mmmm Vakar jau pojuciai buvo,kad pramus viska valgiau käs saldytuve buvo ,jauciuosi grynai kaip pries ateinancias...Tokios tos ir naujienos sad.gif

Nu kiek skaičiau juodas crinonas nieko tokio.

Ai merginos kol raudono kraujuko nesimato dar tikėkimės... 4u.gif nors tiesa pasakius savęs nelabai jau ir isivaizduoju mamos vaidmeny, gal jau perdegiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 18, 20:29)
Ai merginos kol raudono kraujuko nesimato dar tikėkimės...  4u.gif  nors tiesa pasakius savęs nelabai jau ir isivaizduoju mamos vaidmeny, gal jau perdegiau... ax.gif

Ir as sakau, kad kol mmm neatejo, tol nescia rolleyes.gif
As testo negadinau, man jau 10d., jei daryciau, tai ka nors jau turetu rodyti. Bet as tu testu per savo gyvenima sugadinau n+k, tai dabar, sakiau, nepirksiu schmoll.gif Jei ir si syki nieko gero nesigavo, tai uz testo pinigus nueisiu i Starbuck'a kavos ir torto. Kaip kompensacija...
Atsakyti