Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

gal kuriai mergaitei reikia gonal 1 pakuotes nepradarytos. noreciau parduoti. nes man kol kas raudona sviesa startui dega ir puse metu ar net ilgiau zalia neisijungs verysad.gif
Atsakyti
[quote=milanija,2015 10 13, 21:07]
Ačiū, nu man sake 2AB
[/quote]
Jei neklystu 2 reiskia kiek dienu, o raides kokybe. AB nera blogai 4u.gif

Papildyta:
[quote=Pupanr2,2015 10 13, 21:29]
[/quote]
Jau rytoj punkcija, jaudinuosi... blush2.gif man sake, kad trys tai cia pats minimumas kada atliks punkcija, su mazesniu skaiciuku net nedarytu. Palyginus, kad praeita karta buvo 25, o ispunktavo 14, del to truputi neramu...bet tikiuosi, kad cia tie trys stipruoliai, o dar kaip tau, kad vienas ir geras!!!! Dabar tik kojytes sukryziuot ir islaikyti zirniuka smile.gif 4u.gif
Papildyta:
milanija, va radau apie embrioniuku kokybe http://vaisingumas.l...as-embrionas-56

Taip kad tikrai nesijaudink, viskas gerai smile.gif
[/quote]
Sekmes wub.gif 4u.gif

[quote=magute,2015 10 14, 08:11]
gal kuriai mergaitei reikia gonal 1 pakuotes nepradarytos. noreciau parduoti. nes man kol kas raudona sviesa startui dega ir puse metu ar net ilgiau zalia neisijungs verysad.gif
[/quote]
Magute kodel? unsure.gif ka prasiurejo Selmanas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 19891010: 14 spalio 2015 - 07:20
QUOTE(magute @ 2015 10 14, 08:11)
gal kuriai mergaitei reikia gonal 1 pakuotes nepradarytos. noreciau parduoti. nes man kol kas raudona sviesa startui dega ir puse metu ar net ilgiau zalia neisijungs  verysad.gif

Gali man reiketi,bet dar tiksliai nezinau:)laukiu menesiniu,kad gydytojas paskirtu gydyma. o uz kiek parduotum?
Atsakyti
Sveikos esu gilioj panikoj pirmadeni issodino 3 pipiriukus,Tai mn jau 4Ivf.
Lig kazkokie pozymiai,Vakar vakare vis Daresi Tai salta Tai karsta pamatavus temperatura buvo 37.5
Vakare taip stipriai uzstresavau nervinis puole Lig isterijos priepuolis.
Tuo metu mn beisterikuojant jauciau Lig,kad käs smeige i kiauside prasidejo pilve uraganas pradejo eiti dujos atleido krutine pilvas Prie nugaros prilipo,nebežinau nei ka daryti ar yra kam taip buve ir pavyko šiandiena vėl puoliau i isterijos priepuoli daugiau nei valanda raudojau...
Neistveriau ir jums parašiau ...nebežinau nei ka daryti ..
Atsakyti

Sveika,

Nusiramink ir jei turi galimybe pagulek, kelių dienų įsodino?
Man įsodino sekmadienį, tai pirmadienį ryte atsikėliau kaip bučiau peršalus,visą dieną tai karšta tai šalta temperatūra irgi buvo 37,8 pagėriau arbatos su medumi ir pagulėjau, atrodo nieko. Šiandien pilvą maudė, pagulėjau lyg ir nieko, ir beveik žinau nuo ko , vakar obuolių prisiritinau turbūt pūtė vidurius taip ir atrodė ax.gif
Manau čia viskas iš pergyvenomo,giliai įkvėp ir ilsėkis 4u.gif Laikyk savo pumpurėlius viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(kartais... @ 2015 10 14, 13:07)
Sveikos esu gilioj panikoj pirmadeni issodino 3 pipiriukus,Tai mn jau 4Ivf.
Lig kazkokie pozymiai,Vakar vakare vis Daresi Tai salta Tai karsta pamatavus temperatura buvo 37.5
Vakare taip stipriai uzstresavau nervinis puole Lig isterijos priepuolis.
Tuo metu mn beisterikuojant jauciau Lig,kad käs smeige i kiauside prasidejo pilve uraganas pradejo eiti dujos atleido krutine pilvas Prie nugaros prilipo,nebežinau nei ka daryti ar yra kam taip buve ir pavyko šiandiena vėl puoliau i isterijos priepuoli daugiau nei valanda raudojau...
Neistveriau ir jums parašiau ...nebežinau nei ka daryti ..

Atsakyti
QUOTE(milanija @ 2015 10 14, 12:58)
Sveika,

Nusiramink ir jei turi galimybe pagulek, kelių dienų įsodino?
Man įsodino sekmadienį, tai pirmadienį ryte atsikėliau kaip bučiau peršalus,visą dieną tai karšta tai šalta temperatūra irgi buvo 37,8 pagėriau arbatos su medumi ir pagulėjau, atrodo nieko. Šiandien pilvą maudė, pagulėjau lyg ir nieko, ir  beveik žinau nuo ko , vakar obuolių prisiritinau turbūt pūtė vidurius taip ir atrodė ax.gif
Manau čia viskas iš pergyvenomo,giliai įkvėp ir ilsėkis 4u.gif  Laikyk savo pumpurėlius viskas bus ok  4u.gif

Sveika ketvirtadieni išėmė pirmadieni įdėjo .guliu istysai tik ,kad tas gulėjimas veda isproto visai beveik nemegojus ir uzmigt niekaip negaliu.dieve kaip sunku ...o kaip tau krutine pilvas sako nereik požymiu ieskot ,bet kaip beju mn 3ivf ir pilvas uraganą uzkele ir buvo hcg neigiamas...
Atsakyti
Arba užvalgei ką nors, arba išvis nieko turbūt nevalgai ?
Teisingai neieškok požymių, nes juk viską daro hormonai... ax.gif Lygiai prieš metus buvau pastojus natūraliai tai jokių požymių ir nebuvo tik kad pasigedau mmm ir iki 7sav nieko nejaučiau. Dabar mes esam jautrios nes hormonai daro savo o ir kiaušidės jautrios po punkcijos smile.gif Užimk smegenis kuo nors, žinau laukimas varo iš proto, bet juk niekas nuo to nepasikeis ax.gif Aš paskaitau knygą, kryžiažodžius pasprendžiu, tai kokį filmą pažiūriu. Pabandyk ir tu mirksiukas.gif

QUOTE(kartais... @ 2015 10 14, 14:10)
Sveika ketvirtadieni išėmė pirmadieni įdėjo .guliu istysai tik ,kad tas gulėjimas veda isproto visai beveik nemegojus ir uzmigt niekaip negaliu.dieve kaip sunku ...o kaip tau krutine pilvas sako nereik požymiu ieskot ,bet kaip beju mn 3ivf ir pilvas uraganą uzkele ir buvo hcg neigiamas...

Atsakyti
Kartais... , taip stresuodama labiau pakenksi 4u.gif Susirask veiklos, kuri mintis uzimtu.
Man po pirmuju dvieju transferiu pilve irgi uraganai siaute, buvau visa issiputusi nuo dideliu hormonu doziu. Si syki nieko panasaus nejauciu, bet nuo dideliu progesterono doziu "pilvo reikalai" stringa doh.gif Maista stengiuosi ziureti, bet matyt, dozes tokios dideles, kad net nieko nevalgant turbut nesusitvarkytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma26 @ 2015 10 14, 13:54)
Kartais... , taip stresuodama labiau pakenksi  4u.gif Susirask veiklos, kuri mintis uzimtu.
Man po pirmuju dvieju transferiu pilve irgi uraganai siaute, buvau visa issiputusi nuo dideliu hormonu doziu. Si syki nieko panasaus nejauciu, bet nuo dideliu progesterono doziu "pilvo reikalai" stringa  doh.gif Maista stengiuosi ziureti, bet matyt, dozes tokios dideles, kad net nieko nevalgant turbut nesusitvarkytu  doh.gif

Jau manau pakenkiau net nebežinau ka be pasakyti ...ir valgau viska buvau isiputus iki vakar vakaro krūtinę ir skaudėjo snd nieko nejaučiu viskas dingo .jauciuos lig nieko nebūčiau dariusi...
Aciu jums mergaites uz paguoda 4u.gif
Linkiu jums stiprybes ir dideliausios kantrybes...puikiu rezultatu nestuke.gif
As savo viltis jau palaidojau..
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 10 14, 12:49)
Gali man reiketi,bet dar tiksliai nezinau:)laukiu menesiniu,kad gydytojas paskirtu gydyma. o uz kiek parduotum?

Pas mane irgi 150 gonalio likę ax.gif rašykit a.ž.
Papildyta:
QUOTE(kartais... @ 2015 10 14, 17:04)

As savo viltis jau palaidojau..

Ne ne ne! Jokių laidojimų! Tikėk savo žirniukais wub.gif kol nėra MM, šypsokis ir kalbink pilvuko gyventojus smile.gif
Atsakyti
Merginos, linkiu stiprybes ir kantrybes, kaip ir minejo, hormonai savo daro. Man panika buvo pirmadieni, nusiraminau nusipirkusi spalvinimo knygele. Tikrai labai nukreikua mintis.
O as siandien po punkcijos, musu rezultatas -0...... Teks bandyti vel po 3 menesiu...
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2015 10 14, 18:14)
Pas mane irgi 150 gonalio likę  ax.gif  rašykit a.ž.

Persikute, kaip tu? Gal jau su ledinukais? blush2.gif wub.gif
linkiu, kad šis kartas būtų laimingas visus 9 mėn. wub.gif 4u.gif
Atsakyti