Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Irėnė @ 2016 01 03, 15:47)
tam interviu buvo pasakyta, kad nesupranta tu kurie BE PROTO, BET KOKIA KAINA naudojasi mediku pagalba mirksiukas.gif

Nesutikciau su Jumis,ji labai dekojo gydytojui R. Ziobakui ir visiems kitiems gydytojams,tad manau be gydytoju ir medicinos pagalbos neapseita. Ps skaiciau straipsni nepamenu jog butu pamineta kad ji pries medicinine pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2016 01 05, 20:57)
Nesutikciau su Jumis,ji labai dekojo gydytojui R. Ziobakui ir visiems kitiems gydytojams,tad manau be gydytoju ir medicinos pagalbos neapseita. Ps skaiciau straipsni nepamenu jog butu pamineta kad ji pries medicinine pagalba.

1. Kur Jus mano poste matote, kad as rasyciau jog ji pries medicinos pagalba?
2. Panasu, kad mes net ne apie ta pati straipsni kalbam. Jus kalbat apie ta kuriame ji jau pagimdziusi dekoja gydytojams (greiciausiai), o mes cia diskutavom apie straipsni Zmonese.
Papildyta:
QUOTE(debesyse* @ 2016 01 03, 19:40)
As irgi kiek skaiciau, tai ji sake, kad nesupranta moteru, kurios visiskai pasineria i visokias proceduras, daro belenkiek dirbtiniu apvaisinimu, tam isleidzia visus seimos pinigus, be saiko ima paskolas ir daugiau niekame prasmes nemato ir nieko nenori is gyvenimo, tik vaikelio.

Laukianti_stebuklo, va cia debesyse* rase, gal Jums aiskiau bus.
vat apie tai mes kalbejom, o ne apie tai kad aplamai pries mediku isikisima i si reikla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 05 sausio 2016 - 20:59
QUOTE(Allivo @ 2016 01 05, 14:20)
sveikinimai   4u.gif

kiek pamenu ivf darete Graikijoje. Gal galite placiau papasakoti apie klinika? ar nuoroda ikelti?

Dekoju uz sveikinimus! wink.gif

IAKENTRO klinika. Turi du centrus: vienas Salonikuose, kitas Atenuose. Mes viska darem Atenuose. Gydytojas Antoniou Konstantinos. Labai demesingas ir rupestingas gydytojas. Konkretus, neseka pasaku, viska sako tiesiai sviesiai ir visada pataria koks sprendimas ir kodel yra saugesnis ar geresnis. Negaisina nei savo, nei klientu laiko be reikalo, bet visada skiria tiek demesio kiek tik reikia. Klinika Atenuose nedidele, bet labai jauki ir rami aplinka. Man tai irgi labai patiko. Nera to konvejerio jausmo. Klientai (-es) is ivairiu saliu, girdejau kalbancias poreles ir prancuziskai, ir angliskai, ir vokiskai, na ir graikiskai, kas be ko... smile.gif
Klinikos darbuotojai kalba ir angliskai (mes nuolat ir bendravom anglu kalba), taip pat prancuziskai. Del kitu kalbu nesu tikra.
http://www.gynaikology.gr ir iakentro.com ir FB https://el-gr.facebo...ntinos.Antoniou
Papildyta:
QUOTE(Gegužinė @ 2016 01 05, 16:09)
Panasiai ir man... gal savaitele daugiau... Laikomes wink.gif

Sveikinimai didziausi!!! Oooo... tai mes toje pacioje valtyje wink.gif
Laikom kumscius ir skaiciuojam dienas/savaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloe2015: 06 sausio 2016 - 09:18
[quote=cloe2015,2016 01 06, 10:11]
Dekoju uz sveikinimus! wink.gif

IAKENTRO klinika. Turi du centrus: vienas Salonikuose, kitas Atenuose. Mes viska darem Atenuose. Gydytojas Antoniou Konstantinos. Labai demesingas ir rupestingas gydytojas. Konkretus, neseka pasaku, viska sako tiesiai sviesiai ir visada pataria koks sprendimas ir kodel yra saugesnis ar geresnis. Negaisina nei savo, nei klientu laiko be reikalo, bet visada skiria tiek demesio kiek tik reikia. Klinika Atenuose nedidele, bet labai jauki ir rami aplinka. Man tai irgi labai patiko. Nera to konvejerio jausmo. Klientai (-es) is ivairiu saliu, girdejau kalbancias poreles ir prancuziskai, ir angliskai, ir vokiskai, na ir graikiskai, kas be ko... smile.gif
Klinikos darbuotojai kalba ir angliskai (mes nuolat ir bendravom anglu kalba), taip pat prancuziskai. Del kitu kalbu nesu tikra.
http://www.gynaikology.gr ir iakentro.com ir FB https://el-gr.facebo...ntinos.Antoniou
Papildyta:

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 01 05, 21:57)
1. Kur Jus mano poste matote, kad as rasyciau jog ji pries medicinos pagalba?
2. Panasu, kad mes net ne apie ta pati straipsni kalbam. Jus kalbat apie ta kuriame ji jau pagimdziusi dekoja gydytojams (greiciausiai), o mes cia diskutavom apie straipsni Zmonese.
Papildyta:
Laukianti_stebuklo, va cia debesyse* rase, gal Jums aiskiau bus.
vat apie tai mes kalbejom, o ne apie tai kad aplamai pries mediku isikisima i si reikla.

gali buti. Tik tiek jog zinau jog ji daresi dirbtini apvaisinima ir tiek:) nenorejau kazkieno posto izeisi ar kazkaip kitaip:)
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Gal galite pasidalinti patirtimi, jei kuriai buvo taikomas ilgasis protokolas, kokiu atveju jį taiko? g.gif Koks jūsų buvo AMH? Man paskirtas ilgasis protokolas ir mano AMH yra truputį virš 5, o visi kiti hormonai yra geri. Galvojau, kad turiu polinkį į policistines kiaušides, bet gydytojas nuramino ir pasakė, kad vien tik iš AMH to negalima teigti, reikia žiūrėti į visą tyrimų visumą. LV gydytojas ir nieko apie tai neužsiminė.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2016 01 07, 14:01)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Gal galite pasidalinti patirtimi, jei kuriai buvo taikomas ilgasis protokolas, kokiu atveju jį taiko?  g.gif  Koks jūsų buvo AMH? Man paskirtas ilgasis protokolas ir mano AMH yra truputį virš 5, o visi kiti hormonai yra geri. Galvojau, kad turiu polinkį į policistines kiaušides, bet gydytojas nuramino ir pasakė, kad vien tik iš AMH to negalima teigti, reikia žiūrėti į visą tyrimų visumą. LV gydytojas ir nieko apie tai neužsiminė....  g.gif

o kokie tavo LH/FSH? gal būsiu praleidus
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 01 07, 15:03)
o kokie tavo LH/FSH? gal būsiu praleidus

Santykis gaunasi 1,2. Manau, kad dar viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,mergaitei, jau Seniai Esu aktyvi jusu temutes skaitytoja, bet Nieko nerasiau. Po 3 metu nesekmingu bandymu susilaukti leliuko ryzomes ivf procedurai Rygoje. Siandien yra 8 dpi. Maudzia desine kiauside, pirma kart siandien iskrito daug crinone su trupuciu rudu kresuliuku ir laikosi temperatura 37.2-5. Pasibandziau 2 testukus, Abu neigiami, jokiu vaiduokliuku. Ar labai per anksti dariausi, ar jau nuteikineti save, kad nepavyko sikart...? Dekoju uz jusu pamastymus
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 01 07, 16:36)
Laba diena,mergaitei, jau Seniai Esu aktyvi jusu temutes skaitytoja, bet Nieko nerasiau. Po 3 metu nesekmingu bandymu susilaukti leliuko ryzomes ivf procedurai Rygoje. Siandien yra 8 dpi. Maudzia desine kiauside, pirma kart siandien iskrito daug crinone su trupuciu rudu kresuliuku ir laikosi temperatura 37.2-5. Pasibandziau 2 testukus, Abu neigiami, jokiu vaiduokliuku. Ar labai per anksti dariausi, ar jau nuteikineti save, kad nepavyko sikart...? Dekoju uz jusu pamastymus

Šiuo atveju nieko pakomentuoti negaliu, nes pati nesu su tuo susidūrus.... Palinkėsiu pačio geriausio rezultato 4u.gif Pati sausio gale pradedu IVF startą Rygoje. Sakykit, pas ką lankėtės ir kas atliko procedūrą?
Atsakyti
Mes lankemes EMbrions klinikoj pas gyd. Gasins. O pas ka jus keliausite?
Atsakyti
QUOTE(Jurate1988 @ 2016 01 07, 16:55)
Mes lankemes EMbrions klinikoj pas gyd. Gasins. O pas ka jus keliausite?

Mes ir pas jį 4u.gif Kaip jums jis? Mes buvom tik pirminėj konsultacijoj, tai labai patiko. O kokios jūsų nepastojimo priežastys?
Atsakyti