QUOTE(saulyciuks @ 2016 01 05, 11:59)
Tai gal visgi reiketu i ta Turkija paziureti... Ten rezultatai labai geri. Dar yra Praha ir gera klinika Gennet. Butu gal arciau sirdies.?
Man visi aplinkiniai nuo pat pirmos dienos, kai dar tik rinkau informacija apie gydytojus, sake - rinkis ta, su kuriuo jautiesi komfortabiliai. Emocine bukle, sako, yra labai svarbi siame procese. Optimizmas, pozityvumas ir jumoro jausmas geri palydovai IVF kelyje.
Negaliu nieko pasakyti apie Turkija, bet, jei IVF buciau dariusi Lietuvoje, tai tikiu gydytojai dar iki siol mane ikalbinetu pabandyti dar viena ... dar viena.. na dar viena IUI...
As labai dziaugiuosi gydytoju, kuri pasirinkau, mano mb pasirinkima pilnai paliko mano valioje ir taip pat buvo patenkintas mano pasirinkimu. Praejus maziau nei 3 menesiams nuo pirmo vizito as jau zinojau, kad laikiuosi.
Aisku, iki siol sunku patiketi... turbut kol pilvas ant nosies neuzlips, tol nepatikesiu..
Linkiu didziausios sekmes visoms merginoms! Nepraraskite vilties!
Papildyta:
QUOTE(Gegužinė @ 2016 01 05, 11:13)
Sveikinimai! Tai bent dovanėlė
Labai didelis ACIU! Laimes pilnos kelnes.. ir baugu per daug dziaugtis... vis tik dar tik 7a savaite.... na, bet tikiuosi, kad viskas bus ok