Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(__777__ @ 2015 12 20, 22:59)
Na tas tai tiesa, tau atostogu reiktu iseiti 3 sav. Vyras gali ir maziau, is esmes jo reikia tik ant punkcijos. Ka turkai daro kitaip labai sunku pasakyti, kiekvienos atvejas vis kitoks. Man asmeniskai pries ivf uzdraude naudot bet kokius vaistus, nes as norejau dufaston ar kt panaudoti kad cikla sureguliuoti, nes jis pas mane visiska palaida bala, bet neleido. Kitom skiria kt ar pleistriukus. Ziuri pagal kiekvienos tyrimus ir taiko gydyma. Faktas tai kad pastojimu procentas tikrai geras, be abejo yra ir merginu kurioms nepasiseka, bet su fet praktiskai visos  nestuke.gif

Galima išeiti neapmokamų atostogų,o vyras gali atvažiuoti prieš funcija-tai vis mažiau dienų.Antibiotikus galima išgerti ir namuose vyrui.
Atsakyti
QUOTE(Vakaro vėsa @ 2015 12 26, 20:31)
Sveika.

Kokioje klinikoje darysites IVF? Mes irgi galvojame kaimynus aplankyti... lauku-gele butina parasyk, kaip sekesi, kokia aplinka, kainos ir pan...

Kuo didziausios sekmes Jums! Turi pasisekti...

Sveikos merginos esu uzsirasiusi klinikoje Bocian Bialastoke, sake ivf su vaistais kainuos apie 2000 eur. Belieka sulaukti proceduros ir veliau bus tiesiog laukimas... O kiek Lietuvoje kainuoja vaistai kuriuos reikia isigyti darant ivf?
Atsakyti
Lietuvoje brangesni vaistai smile.gif geriau Lenkijoje pirkt
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 12 27, 12:30)
Lietuvoje brangesni vaistai  smile.gif geriau Lenkijoje pirkt

KadLenkijoje pigiau zinau, yra idomu kiek Lietuvoije kainuoja ivf su viskuo? Norisi kainas palyginti.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 27, 12:50)
KadLenkijoje pigiau zinau, yra idomu kiek Lietuvoije kainuoja ivf su viskuo? Norisi kainas palyginti.

Priklauso nuo to kiek vaistu reiks ir pan.. Mums,neturint aiskiu problemu,sake 2000-2500€ kainuotu LT 4u.gif
O kodel pasirinkot Lenkijos klinika?
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 27, 13:46)
Priklauso nuo to kiek vaistu reiks ir pan.. Mums,neturint aiskiu problemu,sake 2000-2500€ kainuotu LT 4u.gif
O kodel pasirinkot Lenkijos klinika?

Lankemes lt VK bet labai nepatiko bendravimas, konsultaciju metu net gi teko isklausyti ir izeidinejimu, ir pasidomejom Lenkijoje kad turi geresne iranga, ir nuosirdziau dirba ir nusprendem ten bandyti.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 27, 14:33)
Lankemes lt VK bet labai nepatiko bendravimas, konsultaciju metu net gi teko isklausyti ir izeidinejimu, ir pasidomejom Lenkijoje kad turi geresne iranga, ir nuosirdziau dirba ir nusprendem ten bandyti.

Man irgi nepatiko..
Labai noriu pabandyt apsilankyt Lenkijos klinikoje konsultacijai-gal jie ne taip pavirsutiniskai paziures i situacija ir net neprireiks IVF? Juk su IU tai buvau pastojus... LT gydytojams svarbiau paimt lengvus pinigus, nei ieskot priezasciu doh.gif
Reiks parasyt jiems laiskeli-jei taip imanoma
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2015 12 27, 16:01)
Man irgi nepatiko..
Labai noriu pabandyt apsilankyt Lenkijos klinikoje konsultacijai-gal jie ne taip pavirsutiniskai paziures i situacija ir net neprireiks IVF? Juk su IU tai buvau pastojus... LT gydytojams svarbiau paimt lengvus pinigus, nei ieskot priezasciu doh.gif
Reiks parasyt jiems laiskeli-jei taip imanoma

Mes irgi galvojam apie lenkija, VK esu nusivylus ir nebenoriu ten ne kojos kelt.
Pavasari zadam pradeti. Labai mazai informacijos apie ivf lenkijoje, noretusi daugiau ka suzinoti..
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2015 12 27, 21:42)
Mes irgi galvojam apie lenkija, VK esu nusivylus ir nebenoriu ten ne kojos kelt.
Pavasari zadam pradeti. Labai mazai informacijos apie ivf lenkijoje, noretusi daugiau ka suzinoti..

Apie Lenkijos klinika yra tema, bet mazai ir ten raso merginos apie savo patirti ten. Nuo saves ti galiu pasakyti, kad daugiau nei metus lankiausi ir LT ir LV klinikuose, buvo 3 IUI ir 1 IVF. Ir pavyko tik 4 IUI butent ten. Ir pigiau,ir vaistai geresni,ir daktarui bet koku metu skambinti galima, zodziu startuosiu sausi su IUI vel(tas pavykes baigesi nesivystanciu deja: (, bet vistiek uzkibo ) tikiuosi vel geriausio rezultato nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 12 28, 00:41)
startuosiu sausi su IUI vel(tas pavykes baigesi nesivystanciu deja: (, bet vistiek uzkibo ) tikiuosi vel geriausio rezultato  nestuke.gif  wub.gif

didžiausios sėkmės tau 4u.gif būtinai parašyk kaip tau seksis, labai laikysiu kumščius, kad tik tau pasisektų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas ! Sausio men, viena televizijos laida planuoja daryti laida kurios tema ''pagalbinis apvaisinimas''. dalyvaus zinomi gydytojai,kurie gales pakonsultuoti, seimo nariu kurie planuoji ivesti istatyma, del pagalbinio apvaisinimo kompensavimo. Gal butu norinciu sudalyvauti? Papasakoti savo istorija, tuo paciu pasikonsultuoti, ar su gydytojais ar su seimo nariais del istatymo, tikrai idomi tema, aktuali ir tikrai su idomiais zmonemis. Jei norite papasakoti bet nenorite, kad jus atpazintu, galime duoti kauke, pakeisti balsa ir t.t smile.gif visi klausimai Jums bus apkalbeti is anksto, tikrai nieo baisaus:) Rasykite jei sudomins asmenine zinute:smile.gif Aciu
Atsakyti
Sveikos merginos!
Didziausi sveikinimai Svenciu proga ir nuosirdus linkejimai dovanu sulaukti to taip laukiamo stebuklo! Na, o toms, kurios jau dziaugiates savo auganciais zirniukais, linkiu ramaus ir sekmingo augimo! wink.gif
As - svieziai iskepta nestuke.gif po IVF. 6-a savaite, jei skaiciuoti nuo pirmos paskutiniu mm dienos. Hcg dariausi 2 sav. po isodinimo, as atsakymo laukiau uz labaratorijos duru, nusiunciau vyra paimti atsakymo.... negalejau patiketi isgirdus: "Tu busi mama"! Hcg rodiklis buvo 2058. Pirma echoskopija iskart po Naujuju. Tikiuosi geru ziniu ir toliau.... juk vis tik neramu kiekviana diena....

Tikiuosi priimsite i savo kompanija ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cloe2015: 28 gruodžio 2015 - 16:13