Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Stressa @ 2015 12 16, 22:21)

QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 20, 18:51)

Merginos, pasidalinkit gražiais skaičiukais ir duokit įkvėpimo mirksiukas.gif jum turėjo pavykt!

QUOTE(steka @ 2015 12 22, 00:12)
Dar visiskai sito meginimo nenurasyk ir nenuleisk ranku. O jei ir sikart nepavyks - pamegink sekancios konsultacijos metu gydytojo paklaust apie Elonva protokola. Man irgi su priespaskutiniu meginimu buvo visiskas fiasko, ispunktavo vos 2, kitos 2 pabego, o ir tos pacios neisgyveno iki 3-ios dienos... Su Elonva is vienos funkcionuojancios kiausides ispunktavo 11, is kuriu 9 apsivaisno ir pirmakart apturejau blastuciu isodinima bei likusias uzsalde. Pats protokolo principas yra pradeti ciklo 21-a diena su kasdieniu gonapeptyl ir viena ampulyte Elonvos, kuri viekia savaite. Po savaites skanas ir vakarines menopur injekcijos kiausialasciu kokybes gerinimui. Mazdaug uz dar savaites - punkcija. Su siulo protokolu yra nemazai sekmes istoriju. Bet nezinau, ar kur kitur apart BE ji naudoja.
Nezinau kiek tame tiesos, bet anot mano gydytojo, ne kiekvienas bandymas ispuola per 'geraji' perioda, kai organizmas yra pasirenges 'atiduoti' didesni kieki kiausialasciu.

deja, jau buvo nurašytas vakar, nes prasidėjo mm kaip priklauso ... upeliais ir jūra atpuškėjo sad.gif šiandien kraujas ir nieko gero neparodė, nebuvo kibimo, na tiesą pasakius jau ir negalvojau.
aš tau žadėjau rašyti asmeninę, bet ir parašysiu .
ačiū labai už patarimus, būtinai paklausiu ,susirašysiu viską dabar sausio 20 pasikyrė app. eisim apkalbėt.

o dėl to, kad organizmas ne visaada vienodai reaguoja ir kitu metu gali būt daugiau tai man ir taip sakė.. sako gal tiesiog taip nepasisekė šį mėn ir tiesiog buvo mažiau juk ir natūr būna kad nebūna ovuliacijos. bet čia galvoji su vaistaistai turėtų priaugint..

steka, parašiau tau až, pažiūrėk ar gavai, man nerodo nei prie išsiųstų nei prie išsaugotų sad.gif žinau kad buvo problemos su až paskutiniu metu tai gal nenuėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo floria: 22 gruodžio 2015 - 20:05
QUOTE(floria @ 2015 12 22, 19:57)
Merginos, pasidalinkit gražiais skaičiukais ir duokit įkvėpimo  mirksiukas.gif  jum turėjo pavykt!

Deja, bet negaliu pralinksminti geromis naujienomis - HCG 0,1 verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir šiandien jau mmm prasidėjo..... Tiek vilčių dėta, o pasirodo Kalėdos visai nedžiaugsmingos bus. Dabar tik skaičiukai galvoja sukasi, kaip čia vėl susiruošus kitam IVF.
Atsakyti
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 22, 22:09)
Deja, bet negaliu pralinksminti geromis naujienomis - HCG 0,1  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ir šiandien jau mmm prasidėjo..... Tiek vilčių dėta, o pasirodo Kalėdos visai nedžiaugsmingos bus. Dabar tik skaičiukai galvoja sukasi, kaip čia vėl susiruošus kitam IVF.

nu eina nafik doh.gif doh.gif verysad.gif aš tavim tikrai labai tikėjau tikrai tikrai verysad.gif dėl to, kad įsodinu du, plius ir ląstelių nemažai (na lyginau su savo, ir kai man pavykusiu tiek pat buvo, tai kažkaip ...) nu liūdna verysad.gif jokie žodžiai nepaguos ..
bet žinai, na čia nepaguoda, vėlgi, aš ir labai tikėjau, kad man iš pirmo karto pavyks, bet nežinau kodėl, gal kad organizmas nepasiruošęs bet pirmu ivf duoda mažiau šansų, nei kad 2 ar 3... tai aš ir sakiau negi reikia vieną bandyt na ura, kad antras ar trečias pasisektų doh.gif doh.gif
console.gif ir dar prieš šventes, nu paliūdėkim kartu, man jos dvigubai sunkesnės ...
Atsakyti
Ehhh ir prastos cia naujienos unsure.gif laikykites ir tikėkite, kad butinai viena diena pavyks wub.gif na o as taip pat neturiu ko pasakyt, hcg nedariau ir nedarysiu, pas mus klinikoje liepia darytis NT, nors po pirmosios IVF proc. dariau kokius tris kartus ir dar ant galo NT, kad jau galutinai įsitikinti nestuke.gif tongue.gif ai bet si kart esu atsipalaidavus ir sakiau saves nebezalosiu blush2.gif taigi siandien neiškenčiau ir pasidariau NT nu ir apart vieno brūkšnelio nieko daugiau nepamačiau nu bet veliau dar kart gerai apžiūrėjau ir lyg kazkoks vaiduoklis ir matosi.. nu, bet tokiu metu jau turetu matytis ne tik vaiduoklis, ane? nu nebent veliau implantavosi g.gif tai siandien nusipirkau dar viena NT darysiu poryt, pilvą jau kokia ketvirta diena maudžia na bet mmm nesirodo, vėluoja dvi dienas.. na ir rodos jau susitaikiau su ta mintim kad nieko gero si karta nebus, bet ta bendra savijauta greit is proto išvarys doh.gif nuolat pykina, skrandis streikuoja, sleikstulys kamuoja doh.gif sakau gal cia koks vaistų šalutinis poveikis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stressa: 23 gruodžio 2015 - 00:09
Labas brangiosios! Atejau Jusu patarimo! Ryt jau bus 9 nestumo savaites.Vakar labai issigandau kai be jokiu skausmu,nuejus i tualeta ant higieninio paketelio radau kraujo,nebuvo daug,bet buvo,be jokiu kresuliu,skausmu ir t.t Labai issigandau,paskambinau gydytojui pasake jog gali buti nieko rimto bet reikia pasirodyti,tai siandien eisiu apziurai,labai baisu kad nebutu atsitike kas zirniukams(nesioju dvynukus).Visa nakti nemiegojau,bijojau kad kazkas nebutu negerai... Ryte nuejus ant tualetinio polppieriaus buvo nezymus nuo crinone gabaliukai iseje tamsaus isisenejusio kraujo spalvos. Dabar buvau tualete nieko nebera,jokiu tepliojimu.Mergaites ar reiktu sunerimti? Ar gali buti nuo crinone naudojimo? Nes paskutiniu metu pastebejau jog vis sunkiau sekasi ji istumti i maksti.Gal ten kokia sienele pazeidziau? Nezinau ka galvoti,nenoriu prarasti sawo zirniuku....
Atsakyti
QUOTE(Laukianti_stebuklo @ 2015 12 23, 11:49)
Labas brangiosios! Atejau Jusu patarimo! Ryt jau bus 9 nestumo savaites.Vakar labai issigandau kai be jokiu skausmu,nuejus i tualeta ant higieninio paketelio radau kraujo,nebuvo daug,bet buvo,be jokiu kresuliu,skausmu ir t.t Labai issigandau,paskambinau gydytojui pasake jog gali buti nieko rimto bet reikia pasirodyti,tai siandien eisiu apziurai,labai baisu kad nebutu atsitike kas zirniukams(nesioju dvynukus).Visa nakti nemiegojau,bijojau kad kazkas nebutu negerai... Ryte nuejus ant tualetinio polppieriaus buvo nezymus nuo crinone gabaliukai iseje tamsaus isisenejusio kraujo spalvos. Dabar buvau tualete nieko nebera,jokiu tepliojimu.Mergaites ar reiktu sunerimti? Ar gali buti nuo crinone naudojimo? Nes paskutiniu metu pastebejau jog vis sunkiau sekasi ji istumti i maksti.Gal ten kokia sienele pazeidziau? Nezinau ka galvoti,nenoriu prarasti sawo zirniuku....

Nestresuok, buna tu pakraujavimu del susidariusiu hematomu. Gali but ir sienele pazista, jei labai agresyviai I stumiu Crinone. Tas pilnumo jausmas, kai atrodo, jog ten nebera vietos dar ka istimti, yra naturalus procesas, nes organizmas taip prisitaiko sukurt siltnamio salygas maziukams. Linkiu, kad per apziura visiskai nuramintu.

Floria, parasiau tau i a.z. Tikiuosi gavai?
Atsakyti
QUOTE(Stressa @ 2015 12 23, 00:07)
Ehhh ir prastos cia naujienos  unsure.gif laikykites ir tikėkite, kad butinai viena diena pavyks  wub.gif na o as taip pat neturiu ko pasakyt, hcg nedariau ir nedarysiu, pas mus klinikoje liepia darytis NT, nors po pirmosios IVF proc. dariau kokius tris kartus ir dar ant galo NT, kad jau galutinai įsitikinti  nestuke.gif  tongue.gif  ai bet si kart esu atsipalaidavus ir sakiau saves nebezalosiu  blush2.gif  taigi siandien neiškenčiau ir pasidariau NT nu ir apart vieno brūkšnelio nieko daugiau nepamačiau nu bet veliau dar kart gerai apžiūrėjau ir lyg kazkoks vaiduoklis ir matosi.. nu, bet tokiu metu jau turetu matytis ne tik vaiduoklis, ane? nu nebent veliau implantavosi g.gif tai siandien nusipirkau dar viena NT darysiu poryt, pilvą jau kokia ketvirta diena maudžia na bet mmm nesirodo, vėluoja dvi dienas.. na ir rodos jau susitaikiau su ta mintim kad nieko gero si karta nebus, bet ta bendra savijauta greit is proto išvarys  doh.gif  nuolat pykina, skrandis streikuoja, sleikstulys kamuoja  doh.gif  sakau gal cia koks vaistų šalutinis poveikis?  g.gif

o tai kada eini pas gyd jei nedaro hcg? liepė tik nt daryt? nu bandyk gal bus gerai, gal tikrai vėliau implantavos, nes jei nėra mm ir šešėliai matos tai kažkas gi turi būt. 4u.gif

QUOTE(steka @ 2015 12 23, 13:08)
Floria, parasiau tau i a.z. Tikiuosi gavai?

taip gavau ačiūū iš kart neatrašiau, parašysiu tau būtinai, po švenčių 4u.gif

o visom palinkėsiu stebuklo. nieko daugiau mums nereikia wub.gif kiti metai privalo būt sėkmingi.
Atsakyti
Labas ! Sausio men, viena televizijos laida planuoja daryti laida kurios tema ''pagalbinis apvaisinimas''. dalyvaus zinomi gydytojai,kurie gales pakonsultuoti, seimo nariu kurie planuoji ivesti istatyma, del pagalbinio apvaisinimo kompensavimo. Gal butu norinciu sudalyvauti? Papasakoti savo istorija, tuo paciu pasikonsultuoti, ar su gydytojais ar su seimo nariais del istatymo, tikrai idomi tema, aktuali ir tikrai su idomiais zmonemis. Jei norite papasakoti bet nenorite, kad jus atpazintu, galime duoti kauke, pakeisti balsa ir t.t smile.gif visi klausimai Jums bus apkalbeti is anksto, tikrai nieo baisaus:) Rasykite jei sudomins asmenine zinute:smile.gif Aciu
Atsakyti
Sveikos mergaites, vis skaitau šią temą ir kadangi jau laukiu pirmojo IVF nusprendžiau jungtis prie jusu. IVF bus atliekamas per pirmas mm, pasirinkom Lenkijos klinika, parasysiu kaip viskas sekėsi. Sėkmės visoms ir linkiu kad ši tema liktų visiškai tuščia 😜
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 26, 10:53)
Sveikos mergaites, vis skaitau šią temą ir kadangi jau laukiu  pirmojo IVF nusprendžiau jungtis prie jusu. IVF bus atliekamas per pirmas mm, pasirinkom Lenkijos klinika,  parasysiu kaip viskas sekėsi. Sėkmės visoms ir  linkiu kad ši tema liktų visiškai tuščia 😜

Didziausios sekmes startuojant, ir nuosirdus palinkejimus cia ilgai neuzsibuti nestuke.gif
Yra tema apie Lenkijos klinika, kur yr sekmingu atveju, labai butu naudinga jusu patirtis ten wub.gif
Tema apie Lenkijos klinika
Atsakyti
QUOTE(Luka112233 @ 2015 12 25, 22:12)
Labas ! Sausio men, viena televizijos laida planuoja daryti laida kurios tema  ''pagalbinis apvaisinimas''. dalyvaus zinomi gydytojai,kurie gales pakonsultuoti, seimo nariu kurie planuoji ivesti istatyma, del pagalbinio apvaisinimo kompensavimo. Gal butu norinciu sudalyvauti? Papasakoti savo istorija, tuo paciu pasikonsultuoti, ar su gydytojais ar su seimo nariais del istatymo, tikrai idomi tema, aktuali ir tikrai su idomiais zmonemis. Jei norite papasakoti bet nenorite, kad jus atpazintu, galime duoti kauke, pakeisti balsa ir t.t smile.gif visi klausimai Jums bus apkalbeti is anksto, tikrai nieo baisaus:) Rasykite jei sudomins asmenine zinute:smile.gif Aciu

Tikrai noreciau sneketi ir tureciau daug ka pasakyti,bet manau dar yra man anksti kai sawo stebukliuku nelaikai ant ranku! Tikiuosi kad si laida pades kitaip pazvelgti ir suprasti kad reikia padeti seimoms susilaukti stebukliuko.Ps jei ir siais metais nepakeis istatymo tada tikrai sudalywausiu veliau.
Atsakyti
QUOTE(lauku-gele @ 2015 12 26, 12:53)
Sveikos mergaites, vis skaitau šią temą ir kadangi jau laukiu  pirmojo IVF nusprendžiau jungtis prie jusu. IVF bus atliekamas per pirmas mm, pasirinkom Lenkijos klinika,  parasysiu kaip viskas sekėsi. Sėkmės visoms ir  linkiu kad ši tema liktų visiškai tuščia 😜

Sveika.

Kokioje klinikoje darysites IVF? Mes irgi galvojame kaimynus aplankyti... lauku-gele butina parasyk, kaip sekesi, kokia aplinka, kainos ir pan...

Kuo didziausios sekmes Jums! Turi pasisekti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vakaro vėsa: 26 gruodžio 2015 - 20:33