QUOTE(Stressa @ 2015 12 16, 22:21)
QUOTE(aukso_pieva @ 2015 12 20, 18:51)
Merginos, pasidalinkit gražiais skaičiukais ir duokit įkvėpimo jum turėjo pavykt!
QUOTE(steka @ 2015 12 22, 00:12)
Dar visiskai sito meginimo nenurasyk ir nenuleisk ranku. O jei ir sikart nepavyks - pamegink sekancios konsultacijos metu gydytojo paklaust apie Elonva protokola. Man irgi su priespaskutiniu meginimu buvo visiskas fiasko, ispunktavo vos 2, kitos 2 pabego, o ir tos pacios neisgyveno iki 3-ios dienos... Su Elonva is vienos funkcionuojancios kiausides ispunktavo 11, is kuriu 9 apsivaisno ir pirmakart apturejau blastuciu isodinima bei likusias uzsalde. Pats protokolo principas yra pradeti ciklo 21-a diena su kasdieniu gonapeptyl ir viena ampulyte Elonvos, kuri viekia savaite. Po savaites skanas ir vakarines menopur injekcijos kiausialasciu kokybes gerinimui. Mazdaug uz dar savaites - punkcija. Su siulo protokolu yra nemazai sekmes istoriju. Bet nezinau, ar kur kitur apart BE ji naudoja.
Nezinau kiek tame tiesos, bet anot mano gydytojo, ne kiekvienas bandymas ispuola per 'geraji' perioda, kai organizmas yra pasirenges 'atiduoti' didesni kieki kiausialasciu.
Nezinau kiek tame tiesos, bet anot mano gydytojo, ne kiekvienas bandymas ispuola per 'geraji' perioda, kai organizmas yra pasirenges 'atiduoti' didesni kieki kiausialasciu.
deja, jau buvo nurašytas vakar, nes prasidėjo mm kaip priklauso ... upeliais ir jūra atpuškėjo šiandien kraujas ir nieko gero neparodė, nebuvo kibimo, na tiesą pasakius jau ir negalvojau.
aš tau žadėjau rašyti asmeninę, bet ir parašysiu .
ačiū labai už patarimus, būtinai paklausiu ,susirašysiu viską dabar sausio 20 pasikyrė app. eisim apkalbėt.
o dėl to, kad organizmas ne visaada vienodai reaguoja ir kitu metu gali būt daugiau tai man ir taip sakė.. sako gal tiesiog taip nepasisekė šį mėn ir tiesiog buvo mažiau juk ir natūr būna kad nebūna ovuliacijos. bet čia galvoji su vaistaistai turėtų priaugint..
steka, parašiau tau až, pažiūrėk ar gavai, man nerodo nei prie išsiųstų nei prie išsaugotų žinau kad buvo problemos su až paskutiniu metu tai gal nenuėjo